alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ دادنا: دانشگاه های معتبر کشور می گویند دستورالعمل وزارت علوم را برای تفکیک دختران و پسران دانشجو اجرا می کنند. یعنی کلاسها از این به بعد در شرایطی برگزار می شود که دیگر مختلط نیست. به گزارش خبر؛ در تازه ترین اقدامات عملی برای تفکیک جنسیتی، یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور اعلام کرده کلاسهای دانشجویان سال اول را دخترانه و پسرانه می کند. دانشگاه صنعتی شریف در نظر دارد از چیزی که به قول رئیس این مجموعه "شوک بزرگ" به دانشجویان ناشی از حضور در محیط مختلط آموزشی است، پیشگیری کند و آنها را در کلاسهای جداگانه آموزش دهد. مسئله ای که به گفته بسیاری از صاحبنظران و استادان دانشگاه، توهین آشکاری به دانشجو و شان محیط علمی است. هر چه که هست، کامران دانشجو، وزیر علوم و تحقیقات که کمتر از دو سال پیش می گفت تفکیک جنسیتی در دانشگاه های ایران به شدت تکذیب می شود، این روزها؛ مصوبه ای مربوط به ۲۴ سال پیش را مبنای عمل خود قرار داده و می گوید هر طور هست، باید قانون تفکیک جنسی در دانشگاه ها اجرا شود. طبق این مصوبه که شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را به تصویب رسانده، هر گاه دانشگاه توان تفکیک کردن کلاسهای دختر و پسر را داشته باشد، باید این کار را انجام دهد. اکنون بسیاری از چهره های نزدیک به دولت می گویند با تفکیک جنسیتی، اسلامی کردن دانشگاه ها، محقق خواهد شد. از جمله آقاتهرانی، نماینده مجلس و استاد کابینه محمود احمدی نژاد معتقد است تفکیک کردن دختران و پسران و تغییر در دروس از اصلی ترین روشهای اسلامی کردن دانشگاه هاست. به تعبیر دیگر، موافقان طر ح تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها، سه عامل را دلیل اصلی موافقت خود عنوان می کنند: اسلامی کردن دانشگاه ها، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و بازده بهتر درسها. از دیگر سو، مخالفان اجرای این طرح، می گویند این کار، راه و رسم امام خمینی (ره)، نبوده است. آنها معتقدند این کار را امام نمی پسندید و اگر می خواست این کار انجام بشود در سالهای انقلاب فرهنگی و بستن دانشگاه ها، این تفکیک را انجام داده بود. دلیل دوم برای مخالفت آنها، چیزی است که به عنوان "بی حرمتی به شان دانشجو" عنوان می کنند. آنها می گویند آمار ورودی دانشگاه ها نشان می دهد دختران نزدیک به ۷۰ درصد سهم کنکور را به خود اختصاص داده اند و در صورتی که در محیطهای دخترانه تحصیل کنند، فردا در جامعه و محیط کاری، دچار مشکل خواهند شد. مجلس در این میان، از اصلی ترین مخالفان تفکیک جنسیتی است. نمایندگان متعددی که بیشتر عضو کمیسیون آموزش هستند، این کار را به صلاح کشور نمی دانند و بارها با آن مخالفت کرده اند. تا جایی که معاون وقت وزیر علوم، مجبور شد در اظهار نظری، دل مجلس را به دست بیاورد و بگوید: "در صورت تصویب مجلس، تفکیک جنسیتی صورت خواهد گرفت." ولی واقعیت این است که تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها آغاز شد و طیفهای مذهبی و وزارت علوم نیز به شدت دنبال به سرانجام رساندن آن هستند. تا جایی که برخی مراجع تقلید قم نیز اعلام کرده اند با اجرای تفکیک جنسیتی موافقند. پس خیلی دور از انتظار نیست علاوه بردانشگاه مطرح صنعتی شریف، از ابتدای سال تحصیلی جدید، دخترها این طرف درس بخوانند و پسران در آن کلاس، وضعیتی که برخی مسئولان وزارت علوم می گویند باید از همان سال ۶۶ اجرا می شد. هر چند که مخالفان می گویند در سال ۶۶ و زمان حیات امام، ایشان هیچگونه حرفی در این باره نزده اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خوب خوبه هر رشته ای فوقش 10 تا پسر داره میذارنشون توی یک کلاس مشکل حل میشه.... 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ این که چیزی نیست از فردا می خان پیبده رو ها و خیابون هارو هم زنونه مردونه کنن.:icon_pf (34)::w00: تو یه تاپیک دیگه گفتم ایجا هم می گم "کافر همه را به کیش خود پندارد" اینها تازه اول کارن به قول یکی از دوستان به زودی میان توی خونه هارو هم زنونه مردونه میکنن و می خوان پیش محرم خودمون هم تو گونی زندگی کنیم. 3 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خوب خوبه هر رشته ای فوقش 10 تا پسر داره میذارنشون توی یک کلاس مشکل حل میشه.... آره بعدش همه میریم بهشت !! موندم با کلاسای ارشد و دکترا که تعدادشون کمن و هزینه هر ساعت کلاس رفتن استاد خیلی بیشتره چیکار میخان بکنن !! یه استاد میاد واسه 2 نفر خانوم و یکی میاد واسه 3 تا آقا !! معلومه این کارشونم مثل باقی کاراشون کارشناسی شده است !! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آره بعدش همه میریم بهشت !! موندم با کلاسای ارشد و دکترا که تعدادشون کمن و هزینه هر ساعت کلاس رفتن استاد خیلی بیشتره چیکار میخان بکنن !! یه استاد میاد واسه 2 نفر خانوم و یکی میاد واسه 3 تا آقا !! معلومه این کارشونم مثل باقی کاراشون کارشناسی شده است !! اصلا شک نکن نمودار خطی هم براش کشیدند 100 درصد مایه دار هستند درستش میکنند..... واقعا قاصر هست زبون از گفتن حرفی به اینها با این همه عقل و شعورشون:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ عجب پیشنهاد جالبی است این پیشنهاد تفکیک جنسیتی. ما هم در حوزه از خواهران طلبه جدا هستیم و همین امر سبب ارتقای معنوی ما میشود. 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خلایق هر چه لایق لیاقت جامعه گوسفندی حکومت گرگان هست 7 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اصلا شک نکن نمودار خطی هم براش کشیدند 100 درصد مایه دار هستند درستش میکنند..... واقعا قاصر هست زبون از گفتن حرفی به اینها با این همه عقل و شعورشون:icon_pf (34): جالب اینجاست که این حوزه هست که برای دانشگاه تصمیم میگیره که بایستی چطور مدیریت بشه ! هر وقت صحبت میشه میگن حوزه بعد دانشگاه ! توی تی وی یادمه (الان دیگه نمیدونم)یه بخش خبری بود اخبار "حوزه و دانشگاه" گویا همیشه بایستی حوزه مقدم بر دانشگاه باشد آخه نه اینکه اولین دانشگاه کشور توسط رضا شاه تاسیس شد و اینا با تمام مظاهر فرهنگی و عمرانی و سیاسی و مذهبی اون بنده خدا مخالفن پس اینجا هم به خودشون اجازه میدن توی مدیریت و اداره دانشگاه دخالت کنند! از ماست که بر ماست 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ عجب پیشنهاد جالبی است این پیشنهاد تفکیک جنسیتی. ما هم در حوزه از خواهران طلبه جدا هستیم و همین امر سبب ارتقای معنوی ما میشود. الهی شماها که خیلی گناه دارید.........:there: ولی واقعا لازم هست برادران و خواهران طلبه از هم جدا باشند.... تشتعاتشون ضرر داره بهم برسه تحمل کلاسهای حوزه واقعا سخته 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من حتی تفکیک سن هم علاوه بر تفکیک جنسیتی باید صورت بگیرد. چون من استاد پیر و هیز هم دیده ام که به پسران جوان به چشم غلمان مینگرد. 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آدم میمونه در جواب این همه ذهن مریض چی بگه.....خوب العان مطمئنن این قضیه به اسلام بیشتر کمک میکنه؟؟! این همه تفاوتهای جنسی رو سرکوب کردند ، آمار فحشا و فساد چرا انقدر زیاده پس؟ احتمالا نتیجه کارشناسی ها شون این بوده که اگه این طرح عملی بشه دیگه شاهد تجاوز به ملت اون هم جلوی چشم خانوادشون نیستیم.... در مقابل چه چیزهایی بی تفاوتن و دغدغشون چه چیزهایی ه.....افسوس..... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ جالب اینجاست که این حوزه هست که برای دانشگاه تصمیم میگیره که بایستی چطور مدیریت بشه !هر وقت صحبت میشه میگن حوزه بعد دانشگاه ! توی تی وی یادمه (الان دیگه نمیدونم)یه بخش خبری بود اخبار "حوزه و دانشگاه" گویا همیشه بایستی حوزه مقدم بر دانشگاه باشد آخه نه اینکه اولین دانشگاه کشور توسط رضا شاه تاسیس شد و اینا با تمام مظاهر فرهنگی و عمرانی و سیاسی و مذهبی اون بنده خدا مخالفن پس اینجا هم به خودشون اجازه میدن توی مدیریت و اداره دانشگاه دخالت کنند! از ماست که بر ماست خوب پس چرا نمیایند به دانشجوهای دانشگاهها هم حقوق بدهند فقط این چیزیهاش باید مثل حوزه باشه یخورده هم از پول خمس و زکات هم به باقیه طالب علم پرداخت کنند بعد جدا کنند محیط و مشکلی نیست.......... عجب روزگاری داریم ماها:w74: 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آدم میمونه در جواب این همه ذهن مریض چی بگه.....خوب العان مطمئنن این قضیه به اسلام بیشتر کمک میکنه؟؟! این همه تفاوتهای جنسی رو سرکوب کردند ، آمار فحشا و فساد چرا انقدر زیاده پس؟ احتمالا نتیجه کارشناسی ها شون این بوده که اگه این طرح عملی بشه دیگه شاهد تجاوز به ملت اون هم جلوی چشم خانوادشون نیستیم....در مقابل چه چیزهایی بی تفاوتن و دغدغشون چه چیزهایی ه.....افسوس..... یه جا دیگم این نقل قول و کردم اینجا هم لازم میبینم بگمش بانو فرح دیبا همسر محمد رضا پهلوی توی یه مصاحبه گفته که :نقل به مضمونه جوونایی که انقلاب کردن و جنگ و مدیریت کردن همون جوونایی بودن که تربیت یافته و پرورش یافته دوران طاغوت بودن ،اگر جمهوری اسلامی ادعایی دارد جوانانی تربیت کند که مانند اون دوره باشند. این آمار فحشا و فساد مربوط یه جامعه امام زمانی ما نیست ،شما باور نکن اینا همه توطئه استکبار جهانیه دست غرب تو کاره خنده دار اینه که توی مورد تجاوز کاشمر یکی از مسئولین با طمطراق بسیار اعلام کرده بود تجاوز پنجاه نفر نبوده تعدادشون خیلی کمتر بوده (اگه اشتباه نکنم 13 نفر) 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خوب پس چرا نمیایند به دانشجوهای دانشگاهها هم حقوق بدهند فقط این چیزیهاش باید مثل حوزه باشه یخورده هم از پول خمس و زکات هم به باقیه طالب علم پرداخت کنند بعد جدا کنند محیط و مشکلی نیست.......... عجب روزگاری داریم ماها:w74: گفتم که اصل دانشگاه که توسط شخصی که منفور ایناست ایجاد شده پس یه خصومت کهنه باهاش هست! اینی که توی دانشگاه تدریس میشه که علم نیست که بهش چیزی تعلق بگیره اینا پسمانده های علوم غربیه برای همین باید علوم انسانی مونو متحول کنیم و چهره اسلامی بهش بدیم شاید تطهیر بشه !!!! ثبت نام حوزه کی هستش !؟؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟! 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ یه جا دیگم این نقل قول و کردم اینجا هم لازم میبینم بگمش بانو فرح دیبا همسر محمد رضا پهلوی توی یه مصاحبه گفته که :نقل به مضمونه جوونایی که انقلاب کردن و جنگ و مدیریت کردن همون جوونایی بودن که تربیت یافته و پرورش یافته دوران طاغوت بودن ،اگر جمهوری اسلامی ادعایی دارد جوانانی تربیت کند که مانند اون دوره باشند. این آمار فحشا و فساد مربوط یه جامعه امام زمانی ما نیست ،شما باور نکن اینا همه توطئه استکبار جهانیه دست غرب تو کاره خنده دار اینه که توی مورد تجاوز کاشمر یکی از مسئولین با طمطراق بسیار اعلام کرده بود تجاوز پنجاه نفر نبوده تعدادشون خیلی کمتر بوده (اگه اشتباه نکنم 13 نفر) ممنون واسه نقل قول.....من هم قبلا این رو شنیده بودم البته توی این مملکت بین مردم و ملت ایران از نظر حکومت تفاوت وجود داره.....اونهایی که مورد تجاوز قرار گرفتن از مردم هستن نه از ملت مسلمان ایران.....قطعا اگه از گروه دوم بودن نحوه برخورد جور دیگری بود..... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به نظرتون حالا که قراره تفکیک جنسی کنن دانشگاهها رو، جنس مذکر بدون جزوه جنس مونث چطوری می خواد فارغ التحصیل شه؟!! 5 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ممنون واسه نقل قول.....من هم قبلا این رو شنیده بودمالبته توی این مملکت بین مردم و ملت ایران از نظر حکومت تفاوت وجود داره.....اونهایی که مورد تجاوز قرار گرفتن از مردم هستن نه از ملت مسلمان ایران.....قطعا اگه از گروه دوم بودن نحوه برخورد جور دیگری بود..... آره دقیقا اون آقای فروزش (انشاءالله اسمشونو درست گفتم)که امام جماعت دانشگاه بود و با دو نفر که مزاحم خانمی شده بود رو که یادته دیدی که چون یک شخص روحانی بود چقدر از مسئولین سیاسی کشور به دیدنش رفتن !! چقدر این فرد و رسانه ایش کردن (با احترام به این شخص و اقدام جوانمردانه این بنده خدا )خدا بهتر از نیت این آقایون خبر دارد و بس اما یاد دوست نگون بختم افتادم که یه شب ساعتای 11 شب دقیق مثل این آقا فردین بازیش گل کرد و تنها چیزی که نصیبش شد چند بخیه روی صورتش و بادمجونایی که تا چند وقت صب و ظهر و شام مهمونش بودو دیگر هیچ ! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به نظرتون حالا که قراره تفکیک جنسی کنن دانشگاهها رو، جنس مذکر بدون جزوه جنس مونث چطوری می خواد فارغ التحصیل شه؟!! اتفاقا برعکس میگی،اکثرا خواهران میگفت استاد اسی جزوه ات را به ما بده،تا بهره ای بگیریم. ولی به نظرم بهتر میشه دانشگاه جدا بشه،تحجر باید تا آحرین قدرتش بتازد تا ماهیتش آشکار شود. من همیشه از این تندروی ها استقبال میکنم،زیرا ماهیت واقعی چیزی را نشان میدهد که دیگر نیازی به تلاش ما برای آشکار کردن ماهیت آن نیست. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من حتی تفکیک سن هم علاوه بر تفکیک جنسیتی باید صورت بگیرد. چون من استاد پیر و هیز هم دیده ام که به پسران جوان به چشم غلمان مینگرد. این استادها رو باید بفرستند در مدارس طلاب مطمئنا با استقبال گسترده مواجه می شوند..... من جدا دلم برای پسرها بیشتر از دخترها میسوزه.... 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اتفاقا برعکس میگی،اکثرا خواهران میگفت استاد اسی جزوه ات را به ما بده،تا بهره ای بگیریم. ولی به نظرم بهتر میشه دانشگاه جدا بشه،تحجر باید تا آحرین قدرتش بتازد تا ماهیتش آشکار شود. من همیشه از این تندروی ها استقبال میکنم،زیرا ماهیت واقعی چیزی را نشان میدهد که دیگر نیازی به تلاش ما برای آشکار کردن ماهیت آن نیست. بیشتر از این اسی؟؟؟ اونهایی که تا العان متوجه نشدن خودشون از گروه متحجرین هستن....با بیشتر از این هم متوجه نمیشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده