EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ والیبالیستی؟؟؟همینطوری قد کشیدی کجا میخوای بری اون بسکتبالیست ها هستن که قدشون بلنده :JC_thinking: مگه بده همه می رن کفش پاشنه 10 - 15 سانتی می پوشن تا قدشون بلند بشه من پاشنه سر خودم دیگه :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ يا خدا من وزنم 55 بهم ميگه 61.26ايده آل اينجوريكه من خرس ميشم! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من هنوز 2 کیلو باید چاق بشم خوبه دوست دارم تپل بشم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ افزایش وزنی معادل 16.79 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند اینم گفت دارم می میرم :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ برا من ارورر میده :icon_pf (34): انقدر چاخم :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ گفته برو چند کیلو اول لاغر کن تا بتونیم تو محدوده قرارت بدیم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خدایش من خیلی خوشتیپم عمرا اگه وزن کم کنم... 4 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ BMI فعلی شما معادل 16.77 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه خوب ... یعنی مرگ طبیعی خواهم داشت؟!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی میشه ... آدم انقد لاغر شه تا بمیره؟ افزایش وزنی معادل 15.05 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اون بسکتبالیست ها هستن که قدشون بلنده :JC_thinking:مگه بده همه می رن کفش پاشنه 10 - 15 سانتی می پوشن تا قدشون بلند بشه من پاشنه سر خودم دیگه :persiana__hahaha: خیلی خوبم هست کی گفته بده.. . پسرا هم دنبال این تیپ دختران:ws2: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ افزایش وزنی معادل 2.2 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 6.04 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اینم گفت دارم می میرم :banel_smiley_52: BMI فعلی شما معادل 16.77 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه خوب ... یعنی مرگ طبیعی خواهم داشت؟!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی میشه ... آدم انقد لاغر شه تا بمیره؟ افزایش وزنی معادل 15.05 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منظورش از این ایده آل وزن توپ شدنه دیگه.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس فقط من نیستم که بهم گفت سو تغذیه دارم ! پس به این بچه های اتیوپی چی می گه اگه به ما می گه سو تغذیه داریم! ؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ افزایش وزنی معادل 3.05 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 6.65 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. خب چاق نمیشم چیکار کنم! 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ فعلی شما معادل 18 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . این امر میتواند به دلائل مختلفی از جمله ابتلا به بیماری های سخت و یا صعب العلاج و تغذیه نامناسب در طولانی مدت و سوء تغذیه و یا دلایل بسیار دیگری رخ دهد. بهتر است.توجه به نکات زیر میتواند برایتان جالب باشد افزایش وزنی معادل 5.45 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 12.26 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. چی جوری حساب میکنه؟؟؟ 12 کیلووووووووووووووووووو؟ من 1 کیلو زیاد کنم چاق میشمممم...:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ منم 4 کیلو اضافه وزن دارم خدا زیادش کنه.. این به اون در لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ خدا زیادش کنه.. این به اون در اسپم ممنوعه لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ فعلی شما معادل 18 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . این امر میتواند به دلائل مختلفی از جمله ابتلا به بیماری های سخت و یا صعب العلاج و تغذیه نامناسب در طولانی مدت و سوء تغذیه و یا دلایل بسیار دیگری رخ دهد. بهتر است.توجه به نکات زیر میتواند برایتان جالب باشد افزایش وزنی معادل 5.45 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 12.26 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. چی جوری حساب میکنه؟؟؟ 12 کیلووووووووووووووووووو؟ من 1 کیلو زیاد کنم چاق میشمممم...:4chsmu1: خدا رو شکر مثل این که همه دخترای انجمن سو تغذیه دارن :persiana__hahaha: زیاد نگران نباش :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ افزایش وزنی معادل 1.45 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 8.5 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. 2 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من 4 کیلو اضافه دارم تا بشه ایده ال! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده