EOS 14529 سازنده ارسال شده در 29 شهریور، 2011 والیبالیستی؟؟؟همینطوری قد کشیدی کجا میخوای بری اون بسکتبالیست ها هستن که قدشون بلنده :JC_thinking: مگه بده همه می رن کفش پاشنه 10 - 15 سانتی می پوشن تا قدشون بلند بشه من پاشنه سر خودم دیگه :persiana__hahaha: 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 يا خدا من وزنم 55 بهم ميگه 61.26ايده آل اينجوريكه من خرس ميشم! 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 من هنوز 2 کیلو باید چاق بشم خوبه دوست دارم تپل بشم 3
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 افزایش وزنی معادل 16.79 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند اینم گفت دارم می میرم :banel_smiley_52: 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 برا من ارورر میده :icon_pf (34): انقدر چاخم :jawdrop: 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 گفته برو چند کیلو اول لاغر کن تا بتونیم تو محدوده قرارت بدیم :icon_pf (34): 1
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 BMI فعلی شما معادل 16.77 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه خوب ... یعنی مرگ طبیعی خواهم داشت؟!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی میشه ... آدم انقد لاغر شه تا بمیره؟ افزایش وزنی معادل 15.05 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
*REZA 1056 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 اون بسکتبالیست ها هستن که قدشون بلنده :JC_thinking:مگه بده همه می رن کفش پاشنه 10 - 15 سانتی می پوشن تا قدشون بلند بشه من پاشنه سر خودم دیگه :persiana__hahaha: خیلی خوبم هست کی گفته بده.. . پسرا هم دنبال این تیپ دختران:ws2: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 شهریور، 2011 افزایش وزنی معادل 2.2 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 6.04 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند.
EOS 14529 سازنده ارسال شده در 30 شهریور، 2011 اینم گفت دارم می میرم :banel_smiley_52: BMI فعلی شما معادل 16.77 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه خوب ... یعنی مرگ طبیعی خواهم داشت؟!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یعنی میشه ... آدم انقد لاغر شه تا بمیره؟ افزایش وزنی معادل 15.05 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منظورش از این ایده آل وزن توپ شدنه دیگه.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس فقط من نیستم که بهم گفت سو تغذیه دارم ! پس به این بچه های اتیوپی چی می گه اگه به ما می گه سو تغذیه داریم! ؟ 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 افزایش وزنی معادل 3.05 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 6.65 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. خب چاق نمیشم چیکار کنم! 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 فعلی شما معادل 18 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . این امر میتواند به دلائل مختلفی از جمله ابتلا به بیماری های سخت و یا صعب العلاج و تغذیه نامناسب در طولانی مدت و سوء تغذیه و یا دلایل بسیار دیگری رخ دهد. بهتر است.توجه به نکات زیر میتواند برایتان جالب باشد افزایش وزنی معادل 5.45 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 12.26 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. چی جوری حساب میکنه؟؟؟ 12 کیلووووووووووووووووووو؟ من 1 کیلو زیاد کنم چاق میشمممم...:4chsmu1: 2
EOS 14529 سازنده ارسال شده در 1 مهر، 2011 فعلی شما معادل 18 است. این امر بدان معنا است که شما به سوء تغذیه شدید دچار شده اید . این امر میتواند به دلائل مختلفی از جمله ابتلا به بیماری های سخت و یا صعب العلاج و تغذیه نامناسب در طولانی مدت و سوء تغذیه و یا دلایل بسیار دیگری رخ دهد. بهتر است.توجه به نکات زیر میتواند برایتان جالب باشد افزایش وزنی معادل 5.45 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 12.26 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. چی جوری حساب میکنه؟؟؟ 12 کیلووووووووووووووووووو؟ من 1 کیلو زیاد کنم چاق میشمممم...:4chsmu1: خدا رو شکر مثل این که همه دخترای انجمن سو تغذیه دارن :persiana__hahaha: زیاد نگران نباش :4chsmu1: 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 1 مهر، 2011 افزایش وزنی معادل 1.45 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 8.5 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. 2
ارسالهای توصیه شده