EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ روی لینک زیر کلیک کن و وقتی وارد سایت شدی روی گزینه تن سنج کلیک کن تا به صفحه اصلی هدایت بشی تا با توجه به اطلاعاتی که بهش می دین وضعیت چاقی و لاغریت رو محاسبه کنه این سایت یه سایت پزشکی تایید شده است و تقریبا می شه گفت نتیجه ای که بهتون می ده کاملا از لحاظ پزشکیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ به من ميگه بايد وزنتو 0.26 كيلو كم كني تا ايده آل شي 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ 1.05 باید اضافه کنم :smiley (18): یک کیلو حالا ی چیزی اون نیم گرمو چ کنم 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ وضعیت شما ها که خوبه به من می گه : افزایش وزنی معادل 8.25 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 15.91 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. :w58: ایده آل !!!!!!! ........ 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ کاهش وزنی معادل 2.94 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. کاهش وزنی معادل 8.94 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ وضعیت شما ها که خوبه به من می گه : افزایش وزنی معادل 8.25 شما را وارد محدوده وزن ایده آل میکند. افزایش وزنی معادل 15.91 شما را به وزن کاملا ایده آلتان میرساند. :w58: ایده آل !!!!!!! ........ به گمانم شما 1 وقت دکتر بگیرین بد نیست غذا نمیخوری؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ منم 3.36كيلو بايد اضافه كنم ديديد من گامبو نيستم:4chsmu1: خيالم راحت شد 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به گمانم شما 1 وقت دکتر بگیرین بد نیستغذا نمیخوری؟ دکتر ! :banel_smiley_52: اگه به این دکترا باشه که می گن این قدر بخور تا مثل توپ قلت بدن :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ منم 3.36كيلو بايد اضافه كنم ديديد من گامبو نيستم:4chsmu1: خيالم راحت شد جدی؟؟ ولی من حدس میزدم چاق باشی خوبه پس وزنت ایده آله:ws2: 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ دکتر ! :banel_smiley_52:اگه به این دکترا باشه که می گن این قدر بخور تا مثل توپ قلت بدن :icon_pf (34): آخه 15 کیلو خیلیه مطمئنی اشتباه نمیکنی دختر عموی منم زیاد لاغر بود همش مریض میشد رفت دکتر یکمی بهتر شد 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ جدی؟؟ولی من حدس میزدم چاق باشی خوبه پس وزنت ایده آله:ws2: خوبه عكسمو همه ديدن ميدونن چاخ نيستم خودت چاخي:2525s: 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آخه 15 کیلو خیلیه مطمئنی اشتباه نمیکنیدختر عموی منم زیاد لاغر بود همش مریض میشد رفت دکتر یکمی بهتر شد من اگه 15 کیلو چاق بشم می شم 68 کیلو ! می دونی یعنی چی ! مامانم دیگه توی خونه راهم نمی ده :icon_pf (34): من مریض نیستم ! فقط کم می خورم و فعالیت بدنیم زیاده (تازه به نظر خودم هنوز به ذره اضافه هم دارم :4chsmu1:) 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خوبه عكسمو همه ديدن ميدونن چاخ نيستم خودت چاخي:2525s: آخه عکس بچگیتو دیدم چاخ بودی نه .. من وزنم ایده آله 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آخه عکس بچگیتو دیدم چاخ بودینه .. من وزنم ایده آله عكس بزرگيم هم كه بچه ها گذاشتن تو تالار :4chsmu1: من تا يكي 2 سال پيش 45 كيلو بودم:icon_pf (34): خيلي لاغر بودم ، الان معمولي ام (ولي ديگه نبايد بيشتر از اين چاغ بشم) 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من اگه 15 کیلو چاق بشم می شم 68 کیلو ! می دونی یعنی چی ! مامانم دیگه توی خونه راهم نمی ده :icon_pf (34):من مریض نیستم ! فقط کم می خورم و فعالیت بدنیم زیاده (تازه به نظر خودم هنوز به ذره اضافه هم دارم :4chsmu1:) والیبالیستی؟؟؟ همینطوری قد کشیدی کجا میخوای بری 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ عكس بزرگيم هم كه بچه ها گذاشت تو تالار :4chsmu1: من تا يكي 2 سال پيش 45 كيلو بودم:icon_pf (34): خيلي لاغر بودم ، الان معمولي ام (ولي ديگه نبايد بيشتر از اين چاغ بشم) من نبودم حتما... از کجا باید بدونم آخه چاخ شو اشکال نداره .. 3کیلو جاداری .. رژیم نگیر ضعیف میشی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من نبودم حتما... از کجا باید بدونم آخهچاخ شو اشکال نداره .. 3کیلو جاداری .. رژیم نگیر ضعیف میشی رژيم نميگيرم خو:icon_pf (34): اينهمه دارو گياهي خوردم كه چاخشم:4chsmu1: سعي ميكنم با ورزش همينقدري نگاه دارم خودمو:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده