hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ به نام خدا به سلام به شما دوستانی که این متن رو می خونین . به عقیده ی من تحقیر شدن و یا به عبارتی دقیق تر ترور شخصیتی یک فرد بدترین عواقب ممکن رو می تونه تو روحیه و زندگیش داشته باشه . از اینجهت که روانشناسان تشخیص دادند که تحقیر شدن سبب بیماری اسکیزوفرنی و از دست دادن اعتماد به نفس میشه و از این طریق موجبات ضعف همه جانبه فرد رو فراهم می کنه . بیماری اسکیزوفرنی در خفیف ترین حالتش یعنی اینکه شما در بیشتر اوقات توی ذهنتون اون کسی که شما رو تحقیر کرد مورد اهانت و تحقیر قرار داده و محکومش می کنین و در مواقعی هم که تنها هستید اون شخص رو جلوی خودتون تصور کرده و شروع می کنین به جر و بحث کردن باهاش . بنابراین دائم در جنگ با توهمات گذشته بوده و از اینا بدتر ضربه ای که از اون ناحیه می خورین باعث عدم اعتماد به نفس شده و در آینده دچار مشکل خواهید شد . به عقیده ی من تحقیر کردن یک فرد در میان جمع بدترین و فاجعه برانگیزترین کاری هست که یک انسان در حق همنوع خودش می تونه بکنه . و حالا سوال اینه که اگه کسی شما رو مداوم و در طول چند سال تحقیر بکنه شما چطور جوابشو می دین ؟ 17 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به نام خدا به سلام به شما دوستانی که این متن رو می خونین . به عقیده ی من تحقیر شدن و یا به عبارتی دقیق تر ترور شخصیتی یک فرد بدترین عواقب ممکن رو می تونه تو روحیه و زندگیش داشته باشه . از اینجهت که روانشناسان تشخیص دادند که تحقیر شدن سبب بیماری اسکیزوفرنی و از دست دادن اعتماد به نفس میشه و از این طریق موجبات ضعف همه جانبه فرد رو فراهم می کنه . بیماری اسکیزوفرنی در خفیف ترین حالتش یعنی اینکه شما در بیشتر اوقات توی ذهنتون اون کسی که شما رو تحقیر کرد مورد اهانت و تحقیر قرار داده و محکومش می کنین و در مواقعی هم که تنها هستید اون شخص رو جلوی خودتون تصور کرده و شروع می کنین به جر و بحث کردن باهاش . بنابراین دائم در جنگ با توهمات گذشته بوده و از اینا بدتر ضربه ای که از اون ناحیه می خورین باعث عدم اعتماد به نفس شده و در آینده دچار مشکل خواهید شد . به عقیده ی من تحقیر کردن یک فرد در میان جمع بدترین و فاجعه برانگیزترین کاری هست که یک انسان در حق همنوع خودش می تونه بکنه . و حالا سوال اینه که اگه کسی شما رو مداوم و در طول چند سال تحقیر بکنه شما چطور جوابشو می دین ؟ من شده تو ذهنم باهاش بحثم بشه اما یکی باعث ازارم بشه سریع ارتباطمو کات میکنم 5 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اگه دوسش داشته باشی بازم باهاش قطع رابطه می کنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ به عجب نکته ظریف و باریکی اشاره کردین. به نظر من هم تحقیر شدن مخصوصا در دوران کودکی خیلی عواقب بدی داره. خودم بعضی مواقع از سوی یک باور خاص و یک عده تحقیر شدم،شاید همین امر باعث شده یک کم الان من در مقام تحقیر کردن اونها بر بیام. کلا در مورد خود من این یک مسئله دو طرفه است،یعنی اگر طرفم تحقیر کند،چند برابر تحقیرش خواهم کرد. اما اگر تحقیر نکند،من هم کاریش ندارم. 7 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ و حالا سوال اینه که اگه کسی شما رو مداوم و در طول چند سال تحقیر بکنه شما چطور جوابشو می دین ؟ممنون از تاپیکتون.دقیقا همینطور واقعا ضربه های روحی (اکثرشون)غیرقابل جبرانندتحقیر هم فقط به ناسزا گفتن یا نسپردن کار به فردمورد نظر نیست خیلی ازکارا ممکنه باعث همچین ضربه ای بشه اما درمورد سئوالتون: از اونجاییکه من اینجور افرادرا واقعا حقیر میبینم اصلا بهش هیچی نمیگم چون اصلا حرف زدن بااینجورادما فایده ای نداره وسعی میکنم خودمو نه تنها به اون فرد بلکه تمام کسانیکه شاهد این موضوع بودند ثابت کنم تا بفهمه که اونجوری که میگفته نیس واز اونجاییکه برای خودمو هم نوعام ارزش قائلم هیچوقت همچینکاریو نمیکنم متاسفانه نه بطور لفظی بلکه خیلی ریـــــــــــــــــز اما تند مدتی پیش مورد عنایت قرار گرفتیم ولی واقعا نتونستم چیزی بهش بگم مونده بودم چطور تونسته همچین کار وقیحانه ای انجام بده 5 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من همین چن دیقه پیش توسط کاربری در این سایت تحغیر شدمممم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من همین چن دیقه پیش توسط کاربری در این سایت تحغیر شدمممم اشکال نداره،بزرگ میشی یادت میره. فقط تو رو خدا نه معتاد شو،نه سر به بیابون بذار. بزرگ شدی هم بچه مردم را تحقیر نکن،آفرین کودک زرنگ. 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اشکال نداره،بزرگ میشی یادت میره. فقط تو رو خدا نه معتاد شو،نه سر به بیابون بذار. بزرگ شدی هم بچه مردم را تحقیر نکن،آفرین کودک زرنگ. چشم رو چشم فقط یه کم دخانیات خارجی میخام مصرف کنم :banel_smiley_52: مرسی که شما درک میکنید من چقد سنم کمه.... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اگه دوسش داشته باشی بازم باهاش قطع رابطه می کنی ؟ قبلا در برابر کسایی که دوسشون داشتم کوتاه میومدم اما الان میگم هیچی نمیتونه مثل ضرر روحی روانی باشه سریع رابطمو کات میکنم همین باعث شده اطرافیانی که یه روز کوتاه میومدم در برابرشون مواظب زفتارشون باشن:ws2: 2 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ از اینکه دوستان نسبت به این موضوع بی تفاوت نبودن خوشحالم و هم متشکرم از بابت مشارکتتون در این تاپیک . البته من خودم فکر میکنم کسی که دیگران رو تحقیر میکنه 2 تا دلیل داره : 1- یا خودشو برتر از دیگری می بینه 2- یا اینکه از درون احساس حقارت می کنه . که در صورت اول این خودبرتر بینی خودش یک نوع ضعف روانیه که داشتن همین نوع ضعف باعث میشه این شخص دست به تحقیر دیگران بزنه . و درصورت دوم که به نظر من این دلیل مصداقش بیشتره ، کسی که دست به تحقیر دیگران میزنه از درون و به صورت ناخودآگاه احساس حقارت می کنه وبرای اینکه شما رو هم همسطح خودش بکنه تحقیرتون میکنه . به عقیده ی من انسانهایی که دیگران رو مخصوصاً در میان جمع تحقیر می کنن خودشون پست ترین و حقیرترین انواع موجودات ( نمیتونم بگم انسانها ! ) هستند . 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ این چیزی که میگم مطمئنا همه نمی تونن اجراش کنن... اما من میگم هیچ کس امکان نداره تحقیر بشه مگر اینکه خودش خودش رو تحقیر کنه ... اگر کسی در صدد تحقیر کردن من بر بیاد . من یکی از جمله های زیر رو در ذهنم میگم و رد میشم - آدم بی ادبی بود - آدم تحقیر شده ای بود - آدم حسودی بود - آدم خیرخواهی بود اما بلد نبود چطور باید تذکر بده اما وای به روزی که من خودم،خودم رو تحقیر کنم ... خیلی سخته 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ این چیزی که میگم مطمئنا همه نمی تونن اجراش کنن... اما من میگم هیچ کس امکان نداره تحقیر بشه مگر اینکه خودش خودش رو تحقیر کنه ... اگر کسی در صدد تحقیر کردن من بر بیاد . من یکی از جمله های زیر رو در ذهنم میگم و رد میشم - آدم بی ادبی بود - آدم تحقیر شده ای بود - آدم حسودی بود - آدم خیرخواهی بود اما بلد نبود چطور باید تذکر بده اما وای به روزی که من خودم،خودم رو تحقیر کنم ... خیلی سخته نه اشتباه نکن این موارد درسته ولی خیلی وقتها خیلی آدما دوست دارن به هر طریقی شده طرف مقابل و تحقیر کنن و خودشون و بالا ببرن چیزی که من به عینه دیدم و لمس کردم 6 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اینو موافق باهات شقایق جون . منم فکر می کنم درسته که در هر تحقیری کسی که تحقیر میشه هم خودش مقصره از این جهت که به دیگری اجازه داده که تحقیرش کنه ولی طرف مقابل هم مقصره چون حق نداره کسی رو تحقیر بکنه . من فکر می کنم که باید جواب اونی که تحقیرمون می کنه رو بدیم . 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اینو موافق باهات شقایق جون . منم فکر می کنم درسته که در هر تحقیری کسی که تحقیر میشه هم خودش مقصره از این جهت که به دیگری اجازه داده که تحقیرش کنه ولی طرف مقابل هم مقصره چون حق نداره کسی رو تحقیر بکنه . من فکر می کنم که باید جواب اونی که تحقیرمون می کنه رو بدیم . امروز یه بنده خدایی این کار و با من کردم همچین جوابش رو دادم تا 7 جای بدنش را همزمان سوزوندم حیف که نمیشه گفت 2 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ مرسی ، ایولله ، جواب این آدما رو باید همین طوری داد . چون اگه کوتاه بیای فکر می کنن چه خبره . 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ نه اشتباه نکن این موارد درسته ولی خیلی وقتها خیلی آدما دوست دارن به هر طریقی شده طرف مقابل و تحقیر کنن و خودشون و بالا ببرن چیزی که من به عینه دیدم و لمس کردم من که گفتم اجرا کردنش سخته ... اما به هر ترتیب اگر کسی بتونه اینجوری عمل کنه خیلی خودشو بالا میکشه 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من سعی میکنم بهش توجه ای نکنم و باهاش هم کلام نشم رابطه ام و قطع میکنم اولش جوابشو میدم و اگر بازم دیدم حرکت زشتشو اجرا کرد سعی میکنم نادید بگیرمش اینجوری خودش بیشتر میسوزه.... هرکسی هم به نحوی سعی در خرد کردن شخصیتم داشته یک جوری ضربهشو بعد خورده ولی نمیفهمند متاسفانه 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اکثرا قصد بدی ندارن و این رفتارشون از روی عمد نیست بالاخره هر آدمی ممکنه اشتباه کنه .. با این حال اگر در مقابل این رفتارا هیچ عکس العملی نشون ندیم هم درست نیست.. باید غیر مستقیم بهش بفهمونیم کار خوبی نکرده .. . اگر به عمد قصد توهین کردن به منو داشته باشه و کارشو تکرار کنه جوابشو میدم.. خیلی کم پیش اومده .. آدم بهتره خودشو از این جور آدما دور کنه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اینو موافق باهات شقایق جون . منم فکر می کنم درسته که در هر تحقیری کسی که تحقیر میشه هم خودش مقصره از این جهت که به دیگری اجازه داده که تحقیرش کنه ولی طرف مقابل هم مقصره چون حق نداره کسی رو تحقیر بکنه . من فکر می کنم که باید جواب اونی که تحقیرمون می کنه رو بدیم . من نمیتونم جواب بعضی حرفا رو بدم لال میشم اون لحظه بعد حرص میخورم اما رابطمو قطع میکنم نبینمش 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اصولا" افرادی که بقیه رو تحقیر می کنن خود بزرگ بینی دارن! مثلا" آدم یکی رو می بینه دکتره( مثلا" می گما) دائم می زنه تو سر بقیه. تو یه جمع نشسته می گه: از اونجایی که من دکترم.... از اونجایی که من پزشکی خوندم ..... وایی فلانی تو این رشته رو خوندی..هه هه آخر می شی فلان کاره. مثلا" طرف مهندس برق از دانشگاه شریفه ها بهش می گن می شی سیم کش ساختمون! حالا همه ی اون جمع باسوادن هاااااا. بابا چقدر می خوای بقیه رو تحقیر کنی آخه؟ من که نفهمیدم هدفشون چیه...اما فکر می کنم یه نوع عقده ی روانیه که در یه سنی حالا فرضا" کودکی کسی بهشون توجه نداشته یا می زدن تو سرش که درس بخونه حالا که به یه جایی رسیدن فکر می کنن چه خبرههههه! همین باعث می شه بقیه رو دائم تحقیر کنن! خودمو می گم اینقدر افراد بودن که به خاطر رشتم زدن تو سرم و تحقیرم کردم. منم یه مدتی سکوت کردم. دفعه ی 4 ام برگشتم بهشون گفتم: ببخشید جای شما رو تنگ کردم؟ رشته ی من به زندگیه شما دقیقا" چه ربطی داره؟ کلا" من باشم یه کم دندون رو جیگر می دارم بعد یه جواب دندون شکن با احترام بهشون می دم تا حد و اندازه ی خودشون رو بفهمن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده