MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ حاج آقا اسی؟؟ طرف ما که بچه های مکانیک انتقال جرم میخوندن بچه های گرایش سیالات بودن البته اونا هم درسی به نام انتقال جرم ندارن ها. انتقال حرارت 2 دارن.شاید اسم یه فصلشو شنیده بودی فک کردی اسم خود درسه 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ یعنی متون اسلامی یا تفسیر موضوعی قرآن ندارید؟ مگه میشه این درس ناپیوسته هست منم این ترم داشتم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ببین کدوم دانشکده میخونی ما هجده تا بر میدتریم دو واحدم حذف میکنیم به قول دوستم 20 تا برمیداریم 14 تاشو پاس کنیم:icon_pf (34):24 واحد:banel_smiley_52:بابا بیخیال:banel_smiley_52: معدل بالا 18 رو میشه تا 24 واحد برداشت گلم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ متون ما هم داشتیم تفسیر قرانم اسمش هست من شدمش 15_5 اومدم از امتحان گفتم هجده نوزدهبعد استاد داد 13 اعتراض زدم داد 15:ws3: اسمش تفسیر قرآن هست .. من ترم قبل داشتم 20 شدم استادش خیلی گوگولی بود جلسه آخر ی تحقیق بهش دادم کفش برید :jawdrop: چن روز بعد منو دید گفت عااالی بود عالی 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ یعنی متون اسلامی یا تفسیر موضوعی قرآن ندارید؟ مگه میشه این درس ناپیوسته هست منم این ترم داشتم کی گفته واسه ناپیوسته هاس تفسیر؟ منم داشتم این ترم. امتحانشم وحشتناک سخت بود:w00: 5 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ منم کالناممو بزالم همه هولااااااااااااااا بکشن هاها 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ منم کالناممو بزالم همه هولااااااااااااااا بکشن هاها تو چقد سخته حرفاتو فهمیدن:icon_pf (34): هر پستتو میخونم 5 دقیقه آنالیز میکنم کلماتتو:icon_pf (34): خیلی غلیظ حرف میزنی (قابل توجه بعضی ها) 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ هه تحقیق من دلایل قاضی نشدن زن بود استاد ما علاقه زیادی به کلمه الله داشت .. ینی هر جلسه راجبش صحبت میکرد منم دیدم استاد به این موضوع خیلی علاقه نشون میده رفتم راجبش تحقیق کردم چنتا نرم افزار تفسیرقرآن هم تو سی دی براش زدم .. کلی حاال کرد 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ چنتا عمومی برداشتی چرا اون درس تو کادر سبزو ما نداریم ما هم نداریم:w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ معدل بالا 18 رو میشه تا 24 واحد برداشت گلم بالای 17 بودا یه زمانی! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ کی گفته واسه ناپیوسته هاس تفسیر؟منم داشتم این ترم. امتحانشم وحشتناک سخت بود:w00: منظورم بچه های دولتی بود آزاد که از این چرندیات خیلی دارند وصایاو تفسیر و هزارتا کوفت و زهرمار پول دربیار برای دانشگاه دولتی درصد این درسهاش خیلی زیاد نیست کلا دوره کارشناسی 8 واحد عمومی اینجوری داشت و 1 واحد هم تربیت بندی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ منظورم بچه های دولتی بودآزاد که از این چرندیات خیلی دارند وصایاو تفسیر و هزارتا کوفت و زهرمار پول دربیار برای دانشگاه دولتی درصد این درسهاش خیلی زیاد نیست کلا دوره کارشناسی 8 واحد عمومی اینجوری داشت و 1 واحد هم تربیت بندی فخر سراسری بودنتو نفروش:w00: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ما هم نداریم:w00::w00::w00: تو چرا اینقد خشنی؟ همش داد میزنی! دعوا داری!!! خب حالا میبینی ما داریم؛ امحانشم سخت بود ؛ هیچ حذف نکرد؛ بقیه استادا 15 تا سوال دادن گفتن 10 تا میاد ؛ اما استاد ما خیلی بدجنسی کرد خیلی زیاد بود؛ یه تحقیق 5 نمره ای هم میخواست، با کلی زحمت تهیه کردم سر امتحان دادم؛ بعد امتحان ترم بالایی ها گفتن اصلا تحقیقی که تایپ شده باشه نگاه نمیکنه؛ باید دست نویس میدادیم اما من تایپ کرده بودم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بالای 17 بودا یه زمانی! آره بالا 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ وصایا مجانیه بابا خوب باشه همین که مجبوری بری سرکلاسش خوب باید کرایه بدی بهت ضرر که میرسه فقط پول واحدشو نمیدی 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تو چرا اینقد خشنی؟ همش داد میزنی! دعوا داری!!! خب حالا میبینی ما داریم؛ امحانشم سخت بود ؛ هیچ حذف نکرد؛ بقیه استادا 15 تا سوال دادن گفتن 10 تا میاد ؛ اما استاد ما خیلی بدجنسی کرد خیلی زیاد بود؛ یه تحقیق 5 نمره ای هم میخواست، با کلی زحمت تهیه کردم سر امتحان دادم؛ بعد امتحان ترم بالایی ها گفتن اصلا تحقیقی که تایپ شده باشه نگاه نمیکنه؛ باید دست نویس میدادیم اما من تایپ کرده بودم من خشن نیستم بابا پسر به این نازی!!!!!! اااا پس بهتر که نداریم برو پاس کن حالشو ببر لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ از الان به بعد هر کسی اسم تقصیر بیاره خونش گردن خودشه :w00: :w00: :w00: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نمیشه شما فخر معدلتونو میفروشید ما دولتی بودنمون:w00: :banel_smiley_4: فکر کردی آزاد هتل نمره میده؟؟؟! ای بابا دیگه از این فکرا نکن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ از الان به بعد هر کسی اسم تقصیر بیاره خونش گردن خودشه :w00: :w00: :w00: خدا همه دیوونه ها(اول خودمو)شفا بده:ws21: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ درراستای حفظ آبرو ویرایش نمودم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده