.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ از ما كه گذشت نه خوب این معدل قشنگارو گفتم که هی 19 و 20 میزارن و شمام خونشونو حلال کردی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ نه خوب این معدل قشنگارو گفتم که هی 19 و 20 میزارن و شمام خونشونو حلال کردی اينا كه بحثشون جداست حق ما دامانشون رو خواهد گرفت 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این و به منظور اسپم نمیگماااا فقط این نمرات یه جورین خب.......حالا بگذریم شر واسه خودم نسازم.........موافقین تایپیک تقلب بزنیم.؟.......با مریم تصمیمشو داشتیم اما نظرتون چیه واقعا.......؟ 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ اينا كه بحثشون جداستحق ما دامانشون رو خواهد گرفت همین که آه ما دامنشونو میگیره اینام یه جور بدبختن دیگه ه ه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این و به منظور اسپم نمیگماااا فقط این نمرات یه جورین خب.......حالا بگذریم شر واسه خودم نسازم.........موافقین تایپیک تقلب بزنیم.؟.......با مریم تصمیمشو داشتیم اما نظرتون چیه واقعا.......؟ ینی توام احساس کردی یه جورین نمره هااا خانم بزن تاپیکو نظر نمیخواد که 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این و به منظور اسپم نمیگماااا فقط این نمرات یه جورین خب.......حالا بگذریم شر واسه خودم نسازم.........موافقین تایپیک تقلب بزنیم.؟.......با مریم تصمیمشو داشتیم اما نظرتون چیه واقعا.......؟ دكتر آرام نمرات خودتو رو كن ببينم درست چجوره 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ینی توام احساس کردی یه جورین نمره هااا خانم بزن تاپیکو نظر نمیخواد که داری عملا واسم شر درست میکنی...... باشه حتما هفته اینده بیکارم میزنم ......یه جا دیگه زدم بدری جان.........عاقا همه زده بودن ما اصلا از رو دستمون مینوشتن...........خدایش من موندم با این همه صداقت..... 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ دكتر آرام نمرات خودتو رو كن ببينم درست چجوره چیز قابل عرضه ای ندارم مهندس........ فقط موندم اینهمه میخونم و کمترم تو نت میام چطوری نمره هام این شکلی نیست...... لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ چیز قابل عرضه ای ندارم مهندس........ فقط موندم اینهمه میخونم و کمترم تو نت میام چطوری نمره هام این شکلی نیست...... من نمره هام خوبه ولي هر ترم يكي دوتا نمره بد دارم خدايش منم مثل تراكتور بر ميدارم / زير 20 واحد بر نميدارم ميخوام زودتر تمومش كنم ، برم 1 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها این و به منظور اسپم نمیگماااا فقط این نمرات یه جورین خب.......حالا بگذریم شر واسه خودم نسازم.........موافقین تایپیک تقلب بزنیم.؟.......با مریم تصمیمشو داشتیم اما نظرتون چیه واقعا.......؟ اگه تایپیک تقلب بزنی من باید شطرنجی بشم:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ شما تاپيك تقلب بزنيد خودم ميايم تدريس ميكنم انواع و اقسام روش هاي تقلب 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ اگه تایپیک تقلب بزنی من باید شطرنجی بشم:icon_pf (34): شما تاپيك تقلب بزنيد خودم ميايم تدريس ميكنم انواع و اقسام روش هاي تقلب خب تعدامون به 5 رسید.باشه هفته اینده میزنم....... عاقا تدریسم کن..اما حقایق لحظات شیرین رو هم روایت کن.......... اقای ساسان همه رو همینجا اعتراف کنیااااااااااا 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ داری عملا واسم شر درست میکنی...... باشه حتما هفته اینده بیکارم میزنم ......یه جا دیگه زدم بدری جان.........عاقا همه زده بودن ما اصلا از رو دستمون مینوشتن...........خدایش من موندم با این همه صداقت..... شر که خوبه یه کمی دور همی میخندیم خوب منم همیشه همه از رو دستم مینوشتن 5 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ خب تعدامون به 5 رسید.باشه هفته اینده میزنم....... عاقا تدریسم کن..اما حقایق لحظات شیرین رو هم روایت کن.......... اقای ساسان همه رو همینجا اعتراف کنیااااااااااا اعترافش به کنار میترسم بد آموزی داشته باشه 5 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ این ترم کسی نمره نگرفتههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ این ترم کسی نمره نگرفتههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا چرا اما خوف نیستن 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ چرا چرا اما خوف نیستن عیب نداره یکم که کاربرا مسخره ات کنن دیگه ترم بعد نمره هات بالا می ره.... شروع کن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ عیب ندارهیکم که کاربرا مسخره ات کنن دیگه ترم بعد نمره هات بالا می ره.... شروع کن دیگه در اون حد نیست که انقلاب اسلامی 18 آکوستیک و نور 18/5 روستا 2 17 طرح 3 18:whistles: مبانی نظری کالبدی 18 متره برآورد 17 مرمت ابنیه تاریخی 18 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ دیگه در اون حد نیست کهانقلاب اسلامی 18 آکوستیک و نور 18/5 روستا 2 17 طرح 3 18:whistles: مبانی نظری کالبدی 18 متره برآورد 17 مرمت ابنیه تاریخی 18 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 جای تاسف داره واقعا.... شما درس می خونی که زندگی کنی یا زندگی می کنی تا درس بخونی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده