دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ دانشگاه ازادی؟ نخوندن یه بحث بود ... کلاس نرفتن یه بحث .... استادا همگی با هم باهام لج کردن بگین کیان خودم با اره سرشونو میبرم به به ... ماشا الله ... بزنم به تخته البته با شناختی که من از شما دارم جا داره بهتر بشه .... حتما تو دوران اوج نبودی ، و الا همشو بیست میشدی مخصوصا ریاضی 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ بالاخره یکی اینجا یافت شد که خونش حلال نشده باشه.بلکه حرام شده باشه بدبخت بیچاره حیف نون :vahidrk: به نظر من که عالین نمره هاش....:vahidrk: شاروک جوان ادامه بده ما مشروطیا پشتتیم 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ نمرات من فرایند مواد غذایی17/5 لبنیات تکمیلی18/5 روشهای نوین آزمایشگاه19/5 سمینار18/5 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ 3تا درس داشتم این ترم مدیریت و تشکیلات کارگاهی 19:ws37: طرح18.5 :icon_pf (34): طرح نهایی هم ایشاا... آبان دفاعشه 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ منم خونم حرامه ریاضی امار حذف معماری جهان حذف برداشت از بناهای تاریخی----> 15.75 طرح ---->17.5 تفسیر--->18.5 ایین---->18 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ من فقط یدونه امتحان اندیشمو این ترم رفتم. کلا این ترم 4 واحد پاس کردم از 17 تا ینی جبران 7ترم درس خون بودنمو درآوردم.... حالا ترم 9 ، 23 واحد دارم!!! این از کارنامه ی این ترم بنده: http://www.noandishaan.com/upload/images/qmmt20uy6x3et6a0ro2.png 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ نمرات منفرایند مواد غذایی17/5 لبنیات تکمیلی18/5 روشهای نوین آزمایشگاه19/5 سمینار18/5 من تو مدرسه نمره هام کمتر از اینا میشد، دیگه دانشگاه که جای خود دارد 3تا درس داشتم این ترم مدیریت و تشکیلات کارگاهی 19:ws37: طرح18.5 :icon_pf (34): طرح نهایی هم ایشاا... آبان دفاعشه این که سه تا درس داشتی خوبه ولی ماشاالله ترکوندیشون دیگه منم خونم حرامه ریاضی امار حذف معماری جهان حذف برداشت از بناهای تاریخی----> 15.75 طرح ---->17.5 تفسیر--->18.5 ایین---->18 قابل قبوله ... آورین 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ من فقط یدونه امتحان اندیشمو این ترم رفتم. کلا این ترم 4 واحد پاس کردم از 17 تا ینی جبران 7ترم درس خون بودنمو درآوردم.... حالا ترم 9 ، 23 واحد دارم!!! این از کارنامه ی این ترم بنده: http://www.noandishaan.com/upload/images/qmmt20uy6x3et6a0ro2.png ایول عادل جون ... مثل کارنامه منه با این تفاوت که اون درسایی که امتحان دادی رو حرفه ای شده نمرت 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ این هم کارنامه ی 8ترم تلاش عادل خان http://www.noandishaan.com/upload/images/aazeqbrx872pldulyu7.png 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ حالا فک نکنین درس خون نیستماااااا یه ترم معدلم شد 18.87 سایت دانشگاه ارور میداد سایت دانشگاه هک شده بود. به دست عوامل خودسر!! به نظر من که عالین نمره هاش....:vahidrk: شاروک جوان ادامه بده ما مشروطیا پشتتیم مشروطی اصلاً مالِ دانشجوه منم دو ترم مشروط شدم. هم من و هم خانمم. 2 ترم پشت سر هم. اوایل عاشقیمون بود لامصب مگه درس میخوندم البته بعدش بخواطر همون دو ترم خیلی ضربه خوردم. ولی گذشت و رفت منم خونم حرامه ریاضی امار حذف معماری جهان حذف برداشت از بناهای تاریخی----> 15.75 طرح ---->17.5 تفسیر--->18.5 ایین---->18 شما کلاس چندمید خانم؟ نمره هات از نمره های دختر عموم که کلاس سوم راهنماییه بهتره 8 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ این هم کارنامه ی 8ترم تلاش عادل خان http://www.noandishaan.com/upload/images/aazeqbrx872pldulyu7.png پس یه ترم پر دردسر دیگه داری 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ عاقا با این اوصاف من الان روم نمیشه کارنامه مو بذارم مثل کلاس اولیاس 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ من فقط یدونه امتحان اندیشمو این ترم رفتم. کلا این ترم 4 واحد پاس کردم از 17 تا ینی جبران 7ترم درس خون بودنمو درآوردم.... حالا ترم 9 ، 23 واحد دارم!!! این از کارنامه ی این ترم بنده: http://www.noandishaan.com/upload/images/qmmt20uy6x3et6a0ro2.png ماشالا برقی ها ترکوندن جدی میگما همش 19-18-19-18:hapydancsmil: ما هم میخوایم 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ عاقا با این اوصاف من الان روم نمیشه کارنامه مو بذارم مثل کلاس اولیاس بزار بینم ناز نکن 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ . شما کلاس چندمید خانم؟ نمره هات از نمره های دختر عموم که کلاس سوم راهنماییه بهتره من کلاس چهارم تموم کردم میرم پنجم . همین درس ها دوستان 18 به بالا شدن . من اصلا شانس ندارم استادها لجن باهام 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ من تا به حال یه بارم مشروط نشدم ولی ریاضی تا آخرین ترم ما من میاد هیچ وقت تنهام نمیزاره مثل همین ترم ولی بقیه خوبه شکر خدا این ترم یه درس کم شدم اونم سازه فلزی بود که مشکل از امتحان استاد بود نکته ای بود ریاضیم نمیگم چند شدم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ من کلاس چهارم تموم کردم میرم پنجم . همین درس ها دوستان 18 به بالا شدن . من اصلا شانس ندارم استادها لجن باهام حتماً اونجا هم نظرات خاص خودت رو ميدي لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ همتون همش اینجایین کی وقت میکنین درس بخونین این نمره قشنگارو بیارین 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ همتون همش اینجایین کی وقت میکنین درس بخونین این نمره قشنگارو بیارین از ما كه گذشت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده