Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ امروز خون زیادی ریخته شده.این خون ها نباید پای مال شود. آقا جان! ایشون هم ... بعله دیگه خودتون میدونید دیگه. پس فرصت رو از دست ندید. یا علی حالا باز شما یه فرقی دارید. میگم با کارد خیلی تیز ببرند که زیاد درد نکشی نه ... نه... نکشید مرا.... من بی گناهم.... نه.... 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ انقال جرم19.5 دفاع مقدس 20 آز انتقال حرارت18 آزمکانیک سیالات 19 سیالات2 15 آز شیمی تجزیه 14 آز شیمی آلی 17.5 ترمودینامیک 2 17.5 شیمی فیزیک 14 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ انقال جرم19.5 دفاع مقدس 20 آز انتقال حرارت18 آزمکانیک سیالات 19 سیالات2 15 آز شیمی تجزیه 14 آز شیمی آلی 17.5 ترمودینامیک 2 17.5 شیمی فیزیک 14 این چه درسیه دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ این چه درسیه دیگه؟ دانشگاهه آزاده دیگه همینجور واحد اضافه میکنه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ این چه درسیه دیگه؟ دانشگاهه آزاده دیگه همینجور واحد اضافه میکنه درس جدیده بجای انقلاب اسلامی میدنشنیدم همه دانشگاه ها ارائه میدن 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ درس جدیده بجای انقلاب اسلامی میدنشنیدم همه دانشگاه ها ارائه میدن نه من انقلابم گذروندم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ نه من انقلابم گذروندم خب بجای یکی از اون درسای عمومیه دیگهحالا انقلاب نشد متون، نشد اندیشه و... 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ خب بجای یکی از اون درسای عمومیه دیگهحالا انقلاب نشد متون، نشد اندیشه و...نه کلا اضافه شده به چارت بجایه هیچی نیست دو واحد که باید بگذرونیم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ 4 حالت داره: 1. زمونه عوض شده، درسها آسون!! 2. زمان ما درسها سخت بودند!! 3. ما تنبل بودیم!! 4. امروزی ها زرنگ!! دانشگاه ما دانشگاه سراسری بود، پدرمون رو درآورده بودند!! رنج معدل هم از 11 تا 15 بود! البته مکانیک. ولی الان در این تاپیک خون همه حلال شده! خدایا توبه 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ 4 حالت داره:1. زمونه عوض شده، درسها آسون!! 2. زمان ما درسها سخت بودند!! 3. ما تنبل بودیم!! 4. امروزی ها زرنگ!! دانشگاه ما دانشگاه سراسری بود، پدرمون رو درآورده بودند!! رنج معدل هم از 11 تا 5 بود! البته مکانیک. ولی الان در این تاپیک خون همه حلال شده! خدایا توبه مستر! منم لیسانس معدلم به15نمی رسیدولی ارشد فاز درسه نمیشه نخوند همه بالای17هستن 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ 4 حالت داره:1. زمونه عوض شده، درسها آسون!! 2. زمان ما درسها سخت بودند!! 3. ما تنبل بودیم!! 4. امروزی ها زرنگ!! دانشگاه ما دانشگاه سراسری بود، پدرمون رو درآورده بودند!! رنج معدل هم از 11 تا 5 بود! البته مکانیک. ولی الان در این تاپیک خون همه حلال شده! خدایا توبه اتفاقا خیلی سخته واقعا جون میدیم تا بالا 15 بگیریم میکشنمون تا پاسمون کنند 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ 4 حالت داره:1. زمونه عوض شده، درسها آسون!! 2. زمان ما درسها سخت بودند!! 3. ما تنبل بودیم!! 4. امروزی ها زرنگ!! دانشگاه ما دانشگاه سراسری بود، پدرمون رو درآورده بودند!! رنج معدل هم از 11 تا 5 بود! البته مکانیک. ولی الان در این تاپیک خون همه حلال شده! خدایا توبه من که نمره هام خوب نشدن. کلا جزو تنبلای کلاسمون هستم. بچه های کلاسمون خیلی درس خوونن. منم مشغله های غیردرسی زیاد دارم. فقط شب امتحان درس میخوونم. نمره هام همیشه باعث سرشکستگیم میشن. در کل درسامون هم زیاد سخت نیستن. حجمشون زیاده ولی قابل درک و فهمن. اگر بخوونیم نمره خوب میگیریم. 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۲ اینم نمره های ترم قبل من طرح نهاییم ( پایان نامه) مونده که چندوقت دیگه تحویلش میدم:icon_razz: اون 16.5 رو هم راضیم ازش چون هیشکی بالاتر از 17 نشد 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ اینم نمره های ترم قبل من طرح نهاییم ( پایان نامه) مونده که چندوقت دیگه تحویلش میدم:icon_razz: اون 16.5 رو هم راضیم ازش چون هیشکی بالاتر از 17 نشد ا چقدر شبیه سایت بارجینه تو خجالت نمیکشی این معدل داری؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ ا چقدر شبیه سایت بارجینه تو خجالت نمیکشی این معدل داری؟ دقیـــــــــــــــقا خود سایت باراجینه خجالت برا چی؟ اما اینی که اینجاس معدل این ترمم هست 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ 4 حالت داره:1. زمونه عوض شده، درسها آسون!! 2. زمان ما درسها سخت بودند!! 3. ما تنبل بودیم!! 4. امروزی ها زرنگ!! دانشگاه ما دانشگاه سراسری بود، پدرمون رو درآورده بودند!! رنج معدل هم از 11 تا 15 بود! البته مکانیک. ولی الان در این تاپیک خون همه حلال شده! خدایا توبه بابا اینا درسخونن من اگه نمره هامو بزارم خودتم میگرخی منم جزو تنبلای کلاسم خواستی بلایی سرشون بیاری منم پایه ام .... رو منم حساب کن:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ البته این برای ترم پیشه ؛ این ترم فقط سه تا از نمره ها اومده ... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ دقیـــــــــــــــقا خود سایت باراجینهخجالت برا چی؟ اما اینی که اینجاس معدل این ترمم هست یادم باشه امار استادها ازت بگیرم هم رشته هستیم من معدل این ترمم 16 خورده ای میشه 5 واحد هم حذفیدم بعد میگی خجالت برای چی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده