سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ :w58:....بيست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w58::w58:يعني انقلابو بيست شدي؟؟؟؟؟؟؟چه طوري؟؟؟؟؟؟؟؟منم اين ترم انقلاب برداشته بودم هنوز نمره اش نيومده چرا انقدر تعجب می کنین ؟؟ تمام سوالاشو کامل توضیح دادم خو خوب خونده بودم اینا خر خونن بابا.من 13.5 شدم خرخون ؟؟ من ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ چرا انقدر تعجب می کنین ؟؟ تمام سوالاشو کامل توضیح دادم خو خوب خونده بودم خرخون ؟؟ من ؟؟؟؟ دست خودمون نيست كه... شما به خرخوني ادامه بده عزيزممن هنوز تو شوكم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من اگه شانس داشتم اسممو مي ذاشتن شمسي...من انديشه يكو فقط يه فصلشو نرسيدم بخونم عدل از همون فصل 8 نمره سوال داد فكرشو بكن!!!!!!! شدم 12 خسته نباشه استادتون 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ خسته نباشه استادتون بله واقعا بهشون از همين جا خسته نباشيد ميگم و ديگه نمي تونم صحبت كنم........ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ دست خودمون نيست كه... شما به خرخوني ادامه بده عزيزممن هنوز تو شوكم من به زوررررررر واسه امتحانا درس میخونم والا..اصلا از حفظ کردن خوشم نمیاد...منتها از استاد انقلابمون خوشم میومد، واسه همین خوب خوندم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ آمار 4 واحدی 9.75 ....ک يعنی ب همون دليل ک خودت ميدونی انداختمت عزيزم... حقوق مدنی 3 واحدی.. 20!! ميانه 2...4 واحدی ...15.. بابتش sms هايی با متن های گهر باری شنيدم!! حسابرسی2...3 واحدی... 16... نميدونم استاده از کجای اون برگه 16 نمره گير اورده داده بم!!!!! حقوق تجارت هنوز نمرش نيومده.. !!! . ولی ميدونم 20 ه حسابدری صنعتي غيبت از امتحان کارنامه معدل 9.خورده اي !!!:))) حالا نزديک انتخاب واحد کارنامه ها درس ميشن.. عادت داريم! تاپيکو ميخونم گيج ميشم! مگه شما درس ميخونين؟؟!!!!!!!!!! وا! بيکارين؟!! دانشجوين خير سرتون ها!!!!! حالا بر فرض 22 شدين! قاب ميگيرين لب طاقچه؟ يا چی؟ موقع استخدام هم کسی کاری ب نمره های شما داره مگه؟ تو کانادا زندگی ميکنين مگه؟:)) داريم نابغه هايی ک با يه بار خوندن کاملنّنّنّنّنّ حفظ بشن... ولی مسلمن زود کشف ميشن! اگه کشف نشدين خودتونو سريعن فرار مغز ها کنين, حيفين! راســــــــــی فروخ, تيــــــــــــپـت چه جوريــــــــــه؟ قــــــــــــــــــــدت چنده؟:-? :-" =)) 6 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ طرح شهرسازی3 .....19 تاریخ امامت ....20 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ روسازی پیشرفته 12.5 مهندسی ترافیک پیشرفته 14 یکی هم نیومده نمرش 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ میتونم معدل لیسانسمو بزنم شدم 17.24 اییییییش 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ بیان معماری 2 13.5 مدیریت شهری 19 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ طرح معماری 3 ( 4 واحدی ) : 20 :hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ طرح معماری 3 ( 4 واحدی ) : 20 :hapydancsmil::hapydancsmil: بابا ایوووووووووول مینا جوووووووووونم:w31::w330: آفرررررررررین مهربونم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ بابا ایوووووووووول مینا جوووووووووونم:w31::w330: آفرررررررررین مهربونم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی فاطمه جونم , وقتی نمره ام رو دیدم کلی ذوق کردم :hapydancsmil: فکر نمیکردم 20 بده آخه بچه های ترم های قبل میگفتن بالاتر از 19.5 به کسی نمیده 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ ریاضی17 پرسپکتیو 16(اعتراض زدم جواب نداد) تفسیر 20 زبان عمومی 20 کامپیوتر جبرانی 20 تمرین معماری 16(اولش که 0 داد گفت پروژه ندادی بعد زنگ زدم بهش پروژه رو مثلاپیدا کرد داد14 بعددوباره زنگ زدم میگم استاد 14چیه؟میگه هر 7تا پروژه رو نداشتیآقا به پیر به پیغمبر پروژه کامله آخرش داد16 فک کنم اصلا پروژمو پیدا نکرده بود ) نمره طراحی با دست آزاد هم هنوز نیومده تحویل پروژش ماله یه ماه پیش بود نمیدونمنمره وارد کردن تو سایت انقدر سخته؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ اه اه اه چقد بچه درس خون ترم تابستون آمار در شهرسازی 8.5:icon_pf (34): وصایای امام 17:w02: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا باید بیخیال آمار شم!! استادش انداخت بابا 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دقیقا باید بیخیال آمار شم!! استادش انداخت بابا اشكال نداره!...ما واست دعا مي كنيم يه استاد خوب:gnugghender: گيرت بياد بلكه اين آمار پاس بشه...غصه نخور! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده