Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ :imoksmiley: من خودکشیم بکنم معدلم 19 نمیشه... :shame: ولی من این ترم تا مرز خودکشی درس خوندم :banel_smiley_52: اگه اون دو تا نمره 17 رو نداشتم الان معدلم از 19 هم بیشتر میشد :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من این ترم تا مرز خودکشی درس خوندم :banel_smiley_52:اگه اون دو تا نمره 17 رو نداشتم الان معدلم از 19 هم بیشتر میشد :banel_smiley_52: خوش به حالت که میتونی تا حد درس بخونی... :shame: منم میخوام... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ یه دونه فیزیک 2 مونده که هنوز نیومده. 7-8 نمره ای برای پایان ترم نوشتم بعد پا شدم برگه رو دادم! 14-15 میشم. فیزیک 2 : 10.25 ! :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ خوش به حالت که میتونی تا حد درس بخونی... :shame: منم میخوام... اولین بار بود تو دانشگاه این معدلو تجربه کردم :4chsmu1: خواستن توانستن است :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اولین بار بود تو دانشگاه این معدلو تجربه کردم :4chsmu1:خواستن توانستن است :4chsmu1: عوض اینکه بشینی این همه درس میخوندی یکم به این دخترت خونه داری یاد بده آخه مگه من چه گناهی کردم که باید این همه عذاب بکشم خجالت نمیکشی این معدلو میاری میخوای آبروی مارو جلوی بقیه ببری 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ عوض اینکه بشینی این همه درس میخوندی یکم به این دخترت خونه داری یاد بدهآخه مگه من چه گناهی کردم که باید این همه عذاب بکشم خجالت نمیکشی این معدلو میاری میخوای آبروی مارو جلوی بقیه ببری اون خیلی هم خونه داری بلده اصلا این دختر حیف شد دادمش به تو :viannen_38: تو هم مثل احسان قدر نمیدونی :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اون خیلی هم خونه داری بلده اصلا این دختر حیف شد دادمش به تو :viannen_38:تو هم مثل احسان قدر نمیدونی :viannen_38: چرا منو با اون احسان مقایسه میکنی من کجا اون کجا از خود دخترت هم بپرسی میگه بهت با من خیلی خوشبختره تا خونه باباش 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ چرا منو با اون احسان مقایسه میکنی من کجا اون کجا از خود دخترت هم بپرسی میگه بهت با من خیلی خوشبختره تا خونه باباش ااااااااااااااااخ راست گفتی احسان حیفه با تو مقایسه کنم :4chsmu1: خوب در و تخته با هم جور در اومدن دیگه :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ااااااااااااااااخ راست گفتی احسان حیفه با تو مقایسه کنم :4chsmu1:خوب در و تخته با هم جور در اومدن دیگه :4chsmu1: آره حیفه من که بخوام با این همه پرستیژ با اون احسان خشن و آدم کش مقایسه بشم دیگه از این مقایسه ها نکن فاطی جون 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ آره حیفه من که بخوام با این همه پرستیژ با اون احسان خشن و آدم کش مقایسه بشمدیگه از این مقایسه ها نکن فاطی جون نه دیگه نشد این وصله ها به روح لطیف احسان نمیچسبه حالا خوب شد بقیه خانواده نیستن وگرنه اینجا هم اسپمکده میشد تا صبح میترکید 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه نشد این وصله ها به روح لطیف احسان نمیچسبه حالا خوب شد بقیه خانواده نیستن وگرنه اینجا هم اسپمکده میشد تا صبح میترکید آره باز کلی غر میزدن سرمون بریم بیرون تا تاپیکو نترکوندیم 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دو تا دیگه از نمره ها امد ( خسته نباشن استادا) هوش مصنوعی : 13:75 بزنامه نویسی بازی موب : 20 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من اومدم خيلي خوش اومدم خب تا حالا سه تا از نمره هام اومده نقشه برداري 17 معماري اسلام 17.5 ايستايي (2) 20 دوباره برميگردم البته با اين استاداي تنبلم شهريور ماه ميشه 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ پایان نامه م 20 شدم :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ پایان نامه م 20 شدم :4chsmu1: واااااااااااااااای.....مبارکهههههههههه:shad: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ واااااااااااااااای.....مبارکهههههههههه:shad: مرسییییییییییییییییییییی:w36: 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اینترنت.... 15.5 فارماکولوژی... 10 فیزیکال1.... 13.25 گیاه دارویی.... 10.20 گیاه دارویی2...16 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ دوباره فصل امتحانا شد 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ واقعا چه ستمیه این امتحانات!!! دارم چللللللللللللللللل میشم از دست این استادای بی ملاحظه. به آخر ترم رسیدیم تازه یادش افتاده علاوه بر جزوه اش میخواد از 3 تا کتاب دیگه هم امتحان بگیره! بماند که هر روزی که امتحان دارم باید مقاله و پروژه درسشم تحویل بدم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده