رفتن به مطلب

نمره های نواندیشانی ها

ارسال های توصیه شده

روی همه کم .

تاریخ معماری معاصر شدم صفر.:Ghelyon:

چون پروژه شو انجام ندادم . برگمو هم در حد سه چهار نمره نوشتم . استادم گفت چون پروژه انجام ندادی صفر دادم.:ws28:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 949
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

روی همه کم .

چون پروژه شو انجام ندادم . برگمو هم در حد سه چهار نمره نوشتم . استادم گفت چون پروژه انجام ندادی صفر دادم.:ws28:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3:

ما اینیم دیگه بخوایم بیفتیم ، درست حسابی میفتیم:ws50::ws31:

ریلکس

من از بعد ظهر دارم دیوونه میشم :ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
روی همه کم .

مشروط نشی!! :banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مشروط نشی!! :banel_smiley_52:

ریلکس

من از بعد ظهر دارم دیوونه میشم :ws44:

نه مشروط نمی شم بقیه نمره هام 18 ، 17 است تازه طرح دارم که معدلمو می کشه بالا. :w02:

بابا مینا جووون بی خیال . دانشجو اگه نیفته که دانشجو نیست. این ترم نشد ترم دیگه. نمره اصلا ارزش غصه خوردن رو نداره. دنیا که به اخر نمی رسه. :aghosh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نه مشروط نمی شم بقیه نمره هام 18 ، 17 است تازه طرح دارم که معدلمو می کشه بالا. :w02:

بابا مینا جووون بی خیال . دانشجو اگه نیفته که دانشجو نیست. این ترم نشد ترم دیگه. نمره اصلا ارزش غصه خوردن رو نداره. دنیا که به اخر نمی رسه. :aghosh:

تو خیالت جمع بابت مشروطی اما من نیست:ws3: اخه من این همه خوندم چرا اینطوری میشه:ws52:همه هم بلدم :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب امروز بالاخره سایت رفتم فقط رسم فنی نمره رو داده بود شدم

15.13 (پونزده و سیزده صدم:ws44:)

دیگه ترم تابستانه اره شروع میشه پس کی میخوان نمره درس ها رو بزارن نمیدونم:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

از دیروز همکلاسیام زنگ میزنن میگن ظلسمت شکسته شد :banel_smiley_4: چه مسخره عام و خاص شدیم:banel_smiley_4:من بفهمم کی رفته پخش کرده:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو دانشگاه من هرترم عمومیام پایین تر بود از اختصاصیام:banel_smiley_4: اینترم استادش گفت تو زیادی زبون داری میندازمت منم کلی خوندم اما خیلی شیرین انداخت:banel_smiley_4: مشروط میشم:banel_smiley_4:

فکر کنم تو اولین کسی تو دنیا باشی که اخلاقو می افتی اونم با 5! البته به نیمه ی پر لیوان نگاه کن!رقتی تو گینس

• Like 3
لینک به دیدگاه
فکر کنم تو اولین کسی تو دنیا باشی که اخلاقو می افتی اونم با 5! البته به نیمه ی پر لیوان نگاه کن!رقتی تو گینس

هر شکستی مقدمه یه پیروزیه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من 100 سال پیش امتحان تستی تنظیم دادم!

هنوز نمرش نیمده!

واقعا علاقه دارم بدونم استده داره چیکار میکنه!

100 سال یا 100 ساعت؟:jawdrop:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو خیالت جمع بابت مشروطی اما من نیست:ws3: اخه من این همه خوندم چرا اینطوری میشه:ws52:همه هم بلدم :banel_smiley_4:

آره مشروط که عمرا بشم .

تازه ببین چه خوش شانسم . استاده فرستاده بگین این دختره بیاد ببینم چه مرگش بوده که پروژه نداده منم گفتم نمی رم و نرفتم.:w00:

ولی یکی از پسرای کلاسمون رفته باهاش صحبت کرده:banel_smiley_4:( قابل توجه پسره یه جورایی نماینده و رابط استاد با دانش جو هاست ) قراره بهم بده 9.5.

:ws3:

نابرده رنج، 9.5 از آن ما شد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظرم در آینده میشه جزو یکی از افتخاراتش:ws3:

اخلاق همیشه درس مزخرفی بوده یادمه منم تو عمومیام اخلاقم از همه کمتر بود شده بودم 15.5.

یکی از پسرای معماریمون همیشه بهم می گفت حق داشته اخلاق بهت بده 15.5 آخه اخلاق اصلا نداری. :banel_smiley_4::w00:

یکی از دوستام این ترم شده صفر اونم تفسیر موضوعی شو. مشروط شده بدبخت.imoksmiley.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...