VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ تئوری 10 این 10 برام اندازه بیست ارزش دارهسخت ترین درسی که تابحال خوندمیه کتاب 800 ص نشستم خوندم کای مسثله حل کردم یعنی الان خفن خوشحالم مخصوصا که امروز امتحانم تموم شده 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ هه امروز امتحان اقتصاد مهندسی داشتیم به جرات میگم تو این درس قوی ام قبل امتحان موندم به بچه ها یاد دادمو گفتم من اینو 19 کمتر نمیشم رفتیم سر جلسه امتحان سوالا رو دیدم اول یه سوت کشیدمرفتم با کله تو سوال واقعا خفن بود یعنی فسفر سوزوندم ناجور اومدم بیرون دیدم دوستان میگن نتونستن ج بدن ما از 4 تا هر 4 تا رو تا یه جایی رسوندیم اما به اخرش نه اومدیم میگیم استاد سخت بود میگه بله ایشاالا ترم دیگه(:icon_pf (34):) خدا رو شکر اینم دادم 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ الکترونیک صنعتی بدترین نمرم بود! شدم 11! بقیه بالای 15 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ الکترونیک صنعتی بدترین نمرم بود! شدم 11! بقیه بالای 15 ای خدا تفاوتو میبینی من با ده ذوق مرگ شدم و ... 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ای خدا تفاوتو میبینی من با ده ذوق مرگ شدم و ... من روز قبلش رله و حفاظت داشتم! روز بعدش تاسیسات! هر چی از قبل اطلاعات داشتمو نوشتم... الان حسرت می خورم چون اگه شانس داشتمو یه روز وقت داشنم نمرم خوب می شد! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من روز قبلش رله و حفاظت داشتم! روز بعدش تاسیسات! هر چی از قبل اطلاعات داشتمو نوشتم... الان حسرت می خورم چون اگه شانس داشتمو یه روز وقت داشنم نمرم خوب می شد! منم اخلاق تئوری برنامه پشت همتئوری واقعا خوندم این شداما برنامه یه روز دیگه وقت داشتم اعلانا هم میخوندم بهتر بود 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من همه رو میگم البته روندش میکنمااا مدیریت تولید 17 پیشرفته 2 14 حسابداری مالیاتی 18 مباحث جاری حسابداری 18 میدیریت مالی 2 13 پزوهش1 15 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ منم اخلاق تئوری برنامه پشت همتئوری واقعا خوندم این شداما برنامه یه روز دیگه وقت داشتم اعلانا هم میخوندم بهتر بود زندگی سخته! درس خوندن هم یه دوره ی زودگذی از همین زندگیه! که اونم سخته! من همه رو میگم البته روندش میکنمااامدیریت تولید 17 پیشرفته 2 14 حسابداری مالیاتی 18 مباحث جاری حسابداری 18 میدیریت مالی 2 13 پزوهش1 15 تبریک! همیشه موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من همه رو میگم البته روندش میکنمااامدیریت تولید 17 پیشرفته 2 14 حسابداری مالیاتی 18 مباحث جاری حسابداری 18 میدیریت مالی 2 13 پزوهش1 15 ای ول زندگی سخته! درس خوندن هم یه دوره ی زودگذی از همین زندگیه! که اونم سخته! تبریک! همیشه موفق باشید اما من تازه گرم شدم تا گرم میشی امتحانا تموم میشه میبینی 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ ای ول اما من تازه گرم شدم تا گرم میشی امتحانا تموم میشه میبینی من واسه ارشد می خونم,هنوز (گوش شیطون کر) گرمم! البته گرمم حالیم نیست! سرد بشم دیگه آتیش جهنمم نمی تونه چاره ساز شه! وای به روزی که حس درس خوندن بپره... 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اره راس میگی تا گرم میشیم امتحانا تموم میشن منم الان تا گرمم جوه ارشد گرفتم ولی هی امروز فردا میکنم تا سردم میشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من واسه ارشد می خونم,هنوز (گوش شیطون کر) گرمم! البته گرمم حالیم نیست! سرد بشم دیگه آتیش جهنمم نمی تونه چاره ساز شه! وای به روزی که حس درس خوندن بپره... اره راس میگی تا گرم میشیم امتحانا تموم میشنمنم الان تا گرمم جوه ارشد گرفتم ولی هی امروز فردا میکنم تا سردم میشه منم تصمیم دارم تابستون چند تا درسو بخونم پایم قوی شه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ منم تصمیم دارم تابستون چند تا درسو بخونم پایم قوی شه من میخوام ترم تابسونه بر دارم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ نمره تارخ و متون و تاسیسات هم اومد لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ بسیار عالی ونوس خانوم! اون 20 شما منو یاد دبستان میندازه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ من میخوام ترم تابسونه بر دارم نمیصرفه واسم من بردارم بسیار عالی ونوس خانوم!اون 20 شما منو یاد دبستان میندازه من راهنماییم معدلم بیست بود دبیرستانم همش نمره هام بیست نوزده بود 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ نمیصرفه واسم من بردارم من راهنماییم معدلم بیست بود دبیرستانم همش نمره هام بیست نوزده بود :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): اره بابا مثلا من دبیرستان بودم کتاب مبتکران میخوندم واسه ریاضیات چی فکر کردی میومدم خونه میخوابیدم یکم میخوندم سبا معمولا 3 یا 4 پا میشدم میخوندم چیزی بودم واسه خودم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ چی فکر کردی میومدم خونه میخوابیدم یکم میخوندم سبا معمولا 3 یا 4 پا میشدم میخوندم من آرزوم بود اینجوری درس بخونم :ws54: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ من آرزوم بود اینجوری درس بخونم :ws54: الان خودمم ارزومه اونجوری بخونم انگیزه میخواد اینجوری خوندن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده