VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اگر به فکر به فنا رفتن تاپیک نیستید به فکر انگشتانتان باشید 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اگر به فکر به فنا رفتن تاپیک نیستید به فکر انگشتانتان باشید انگشت چیه به فکر چشمانمان باشیم می انداختم اونوقت می گفت برو تو کارتن خوابی تو بکن خوب دیگه دست از سرت بر می داشت دیگه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ پس الکی نیست جلو پاتون ترمز می زنند همه جا امارتون در رفته :banel_smiley_52: آدرس منزل را نمیدهیم بی بصیرت !!! آدرس و آمار بقاع متبرکه و مساجد و مهدیه و... را میدهیم. :zadan: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نگفتی این حکمش چی بود؟ خدایی مونده بودم واسه چی داره می پرسه این پیرمردها جدیدا خیلی هیز شدن..... من چند وقت پیش هم دیدم پیرمرده با پیکان دنبال دختره افتاده بود،دختره فرار کرد رفت تو پاساژ !!! باید از نزدیک باهاش صحبت کنم،ببینم چی میگه. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ آدرس منزل را نمیدهیم بی بصیرت !!! آدرس و آمار بقاع متبرکه و مساجد و مهدیه و... را میدهیم. :zadan: او مای گاد:jawdrop: چه شیخ با بصیرتی:icon_pf (34): روز به روز به اردادت ما به شما افزوده می شود 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ اگر به فکر به فنا رفتن تاپیک نیستید به فکر انگشتانتان باشید راس میگه دیگه! خجالت هم خوب چیزیت! بحث اصلی رو به حاشیه بردید! حاج آقا واسه شما زشته! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ این پیرمردها جدیدا خیلی هیز شدن..... من چند وقت پیش هم دیدم پیرمرده با پیکان دنبال دختره افتاده بود،دختره فرار کرد رفت تو پاساژ !!! باید از نزدیک باهاش صحبت کنم،ببینم چی میگه. یه وقت دیدی صحبت کردی از تو ادرس خونه خواست نکن این کارو یا شیخ خطر ناکه با دم شیر بازی نکن اونم از نوع پیرش 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ راس میگه دیگه!خجالت هم خوب چیزیت! بحث اصلی رو به حاشیه بردید! حاج آقا واسه شما زشته! بابا تا الان مشکل چند بنده خدایی رو حل کرده 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ عجب گیری افتادیم از دست این جماعت.... میگیم سوال درباره درس و استاد بپرسین،سوال شرعی میپرسند. 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بابا تا الان مشکل چند بنده خدایی رو حل کرده :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بازم لازم هست اشاره کنم که نمره درس های عمومیه من چند بوده با نه ؟ همه فهمیدن؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بازم لازم هست اشاره کنم که نمره درس های عمومیه من چند بوده با نه ؟ همه فهمیدن؟؟:JC_thinking: :ws52::ws52: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ :ws52::ws52: ببخشید . اینو فقط یه اسپم تلقی کن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید . اینو فقط یه اسپم تلقی کن نه خیر من اهل اسپم نیستم!:w00::ws46::ws46: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ تاریخ شروشهرسازی 19.25 علم و هنر در شهرسازی 18.5:w02: 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چرا؟ آخه چرا یه درس عمومی باید گند بزنه به معدل آدم؟ تازه در حالی که درس رو خوندی امتحانش رو هم نوشتی ولی به خاطر بی جنبه بودن استاد در برابر انتقاد و البته بی شعوری بعضی دانشجوها توی بحث باید نمرت رو کم بده؟ درسی که خودم بعد از امتحان جواب ها رو چک کردم گفتم خیلی بخواد بد صحیح کنه 18 میگیرم خودش گفت این ترم همتون رو میندازم.80 درصد رو هم انداخت آخرش یکی از دوستام که همیشه همه عمومی هاش رو 20 میگیره گرفته 10:icon_pf (34): تفسیر موضوعی 12.5 باور کنید من مقصر نیستم 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ تفسیر موضوعی 12.5 باور کنید من مقصر نیستم کافر......:zadan: 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کافر......:zadan: :w00: تو دیگه دست رو دلم نذار:4564::4564::4564: میگم خودم بعد امتحان جوابارو چک کردم.18 دست پایین میگرفتم. من کافر نیستم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ :w00:تو دیگه دست رو دلم نذار:4564::4564::4564: میگم خودم بعد امتحان جوابارو چک کردم.18 دست پایین میگرفتم. من کافر نیستم امتحان تستی بوده یا تشریحی؟ بد خط هستی؟ چون علما به خط بد در تصحیح برگه حساسند.:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده