هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۰ تو اینترنت ، پلیس فتا مراقب ماست تو پارک ، گشت امنیت اجتماعی تو استادیوم ، یگان ویژه تو خیابون ، پلیس راهنمایی رانندگی تو کوچه ها و محله ها ، پلیس ۱۱۰ تو بالا پشتبون ، نیروی انتظامی مواظب ماست که دیش نذاریم فاسد شیم تو محیط های کار و دانشگاه ، بسیج مراقب ماست که منحرف نشیم تو میادین سطح شهر ، لباس شخصی ها مراقب ما هستن که تجمع نکنیم عوامل اسرائیل ما رو بکشن فقط من از مسئولین خواهش می کنم تو باغ ها هم نیروی بزارن تا به ما تجاوز نکنن 14 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر، ۱۳۹۰ هادی ناصح گفته است: تو اینترنت ، پلیس فتا مراقب ماست تو پارک ، گشت امنیت اجتماعی تو استادیوم ، یگان ویژه تو خیابون ، پلیس راهنمایی رانندگی تو کوچه ها و محله ها ، پلیس ۱۱۰ تو بالا پشتبون ، نیروی انتظامی مواظب ماست که دیش نذاریم فاسد شیم تو محیط های کار و دانشگاه ، بسیج مراقب ماست که منحرف نشیم تو میادین سطح شهر ، لباس شخصی ها مراقب ما هستن که تجمع نکنیم عوامل اسرائیل ما رو بکشن فقط من از مسئولین خواهش می کنم تو باغ ها هم نیروی بزارن تا به ما تجاوز نکنن یه جای دیگه هم مونده استخر لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۰ بهار. گفته است: یه جای دیگه هم مونده استخر اونجا بايد نيروي دريايي ي كاري بكنه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۰ Cinderella گفته است: راست ميگه واقعا!!!!:Ghelyon: من كه افتخار ميكنم كه در همچين كشوري زندگي مي كنم:imoksmiley: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۰ چقد به فکر ما هستن آخه... من دارم شرمنده میشم لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۰ البته بایستی مواظب باشین که این مراقبا از اون مراقبا نباشن!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر، ۱۳۹۰ خب خدا رو شکر... دیگه چی میخواین واقعا... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده