شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ به نام خداوند جان و خردکزین برتر اندیشه بر نگذرد خداوند نام و خداوند جایخداوند روزی ده رهنمای خداوند کیوان و گردون سپهرفروزنده ماه و ناهید و مهر ز نام و نشان و گمان برترستنگارنده بر شده پیکرست به بینندگان آفریننده رانبینی مرنجان دو بیننده را نیابد بدو نیز اندیشه راه که برتر از نام و از جایگاه سخن هر زین گوهران بگذردنیابد بدو راه جان و خرد خرد گر سخن برگزیند همیهمان را گزیند که بیند همی ستودن نداند کس او را چو هستمیان بندگی را ببایدت بست خرد را و جان را همی سنجد اویدر اندیشهء سخته کی گنجد او بدین آلت رای و جان و زبانستود آفریننده را کی توان به هستیش باید که خستو شویز گفتار بی کار یکسو شوی پرستنده باشی و جوینده راهبه ژرفی به فرمانش کردن نگاه توانا بود هر که دانا بودز دانش دل پیر برنا بود از پرده برتر سخن گاه نیست ز هستی مر اندیشه را راه نیست >>>>>> پس ما هم با نام و نشانه ی خداشروع می کنیم. با سلام خدمت تمامی دوستان گل نواندیشم و گفتن خسته نباشید به همه ی شما عزیزان دانش پژوهان عزیز هدفم از زدن این تاپیک گرد هم اوردن همه ی دوستای گل نواندیشم در یک مکان هست که امید وارم با یاری خدا و شما خوبان یک بار دیگه موفق بشم و در این ایام تعطیلات اوقات خوبی رو در کنار یک دیگه سپری کنیم. ورژن جدید پاتوق بی خوابان پس از هدفمند شدن یارانه ها ما هم اومدیم اسپم ها گذشته ی دوستان رو رو یارانه ای کردیم و در این تاپیک ما یه اش شله قلم کار داریم که شامل گفت و گو بحث تبادل نظر دادن خبر های روز و تفربح و سرگرمی(اسپم) مشاعره و... هستش. این تاپیک شامل قوانین خواصی هستش که خواهشی که از شما سرورانم دارم این که قوانین رو در زیر پا نذارین حفظ ادب و احترام متقابل در بحث ها گفت و گو ها. رعایت قوانین سایت که شامل مواردی مثل بحث های سیاسی و قرار دادن عکس و ... میشه. ساعت فعالیت در این تاپیک از ساعت 22 شروع شده و در ساعت 7 صبح به پایان میرسه. 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من در حال دق کردن هستم بیشتر از 3 خط نمی تونم پست بدم 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دل كه ميگيرد .. بي خيال حس نوشتن هم نيست 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من از انجمن خارج شده بودم اما دوباره اومد تا در این امر خطیر یعنی اسپم شبانه همه رو یاری بدممممممم :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلام شب خوش من اومدمممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ الان باید چیکار کنیم عمو؟ هیچی جیگیل اسپم بازی هستش یاد داری؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ میخواستم ی هفته نیاماااااااااا... امان از این نفس چی چی بود؟؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اين مدت كه شبا نميتونستم بيام نت بي خوابي شبانم خوب شد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها کیا میان این تنگه واشی چیه ؟ بیاین اینجا برنامه ریزی کنیم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من که دیگه دورم سر اومد .....حسابی سرم شلوغ شده...دیگه اسپم کردنم هم تموم شد تازه امروز فارغ التحصیل هم شدم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اين مدت كه شبا نميتونستم بيام نت بي خوابي شبانم خوب شد من هم یه 10 روزی تو ترک بودم ولی الان باز برگشتم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من که دیگه دورم سر اومد .....حسابی سرم شلوغ شده...دیگه اسپم کردنم هم تموم شد تازه امروز فارغ التحصیل هم شدم :w00:تو مدیر ارشد ما بودی میگم زهرا بیادش هاااااااااااا:167: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ این تاپیک از دیشب بوده و من ندیدمش؟:icon_pf (34): راستی سلام لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اخخخخخخخ جون ابجی بهارم هم اومدددددددددددددددددد سلام ابجی لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بازم این شاهین گل کاشت .. منم هستم ...برید کنار لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من باید برم تو ترک.. یکی به داد من برسه.. :45645: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اخخخخخخخ جون ابجی بهارم هم اومدددددددددددددددددد سلام ابجی سلام ردیابی کردی؟ :jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده