shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ وا! حالا یکی دو خط برای من توضیح بده داستانش از چه قراره که چیزی نمیشه یه سریاله که جمعه ها از شبکه 3پخش میشه کلهم مصیبته طبق معمول زورگویی آدم پولدارو نامردی و ازین حرفا 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من که قطعی نگفتم .ولی نمیدونم بزم شاید شما دکتری واطلاعاتت قطعی.ولی خب زیاد سخت نگیر.ولی اگه قرار بود خیلی از دستگاهها بیان تو شهرای دیگه وبعد بیان تهران که کسی مهاجرت نمیکرد.واقعا فکر کردی شبکه بهداشت ما همچین عقلی دارن؟ فعلا که تا حدودی همچین اتفاقی می افته...... مگه مردم برای شبکه بهداشت مهاجرت میکنند به تهران؟ علت مهاجرت چیزیهای دیگه قطعا هست.... الان عمل پیوند کبد 90 درصد توی شیراز انجام میشه و از جاهای مختلف دنیا هم بیمار داره... اینقدر امکانات مختلف به تهران دادند دیگه نمی آیند خرج کنند دستگاههای چند میلیاردی بیارند توی اونجا بذارند..... 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ازدواج مزدواج هم داره توش؟ آره! اولش باباش طرد کرد پسره رو! دو روز نگذشته بود زنه بچه دار شد! اونم 2 تا! بعد مرده مرد! حالا هم داداش مرحوم قراره با نوکر زنش مزدوج بشه! 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ یادتونه یزمان شعار تهاجم فرهنگی میدادن؟؟ از همون موقع اینا شروع کردن به پاتک زدن به اونها فرقش اینه که اونوریا هرچی غلیظ میساختن ، اینوریا آبکی میساختن تا یچیزی از توش در بیاد ولی نه اینکه اونوریا رو قیلتر کردن ، مردممون هم ابکی موندن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ازدواج مزدواج هم داره توش؟ آره داشت و داره بهت پیشنهاد میکنم نبینی آخر مزخرفیه ستایش با طاها مزدوج شد طاها مرد داداش طاها زنش بد بود فلج شد میخواهند براش کلفت خونه رو بگیرند کلا خانواده ستایش تارو مار شده برادرش مرد.. مامانش مرد..شوهرش مرد.. حضانت بچه هاش رو داره بابابزرگش ( داریوش ارجمن ) میگیره... باباشم آلزایمر گرفت زن برادرشوهرش هم خیلی بد بود سکته مغزی کرده فلج شده و هنوز آدم نشده این کل فیلم هست 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ حالا این به کنار تابلوی حمل با جرثقیل تو سریال قبل از جنگ در چشم باد رو کجای مخمون جابدیم. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ یادتونه یزمان شعار تهاجم فرهنگی میدادن؟؟از همون موقع اینا شروع کردن به پاتک زدن به اونها فرقش اینه که اونوریا هرچی غلیظ میساختن ، اینوریا آبکی میساختن تا یچیزی از توش در بیاد ولی نه اینکه اونوریا رو قیلتر کردن ، مردممون هم ابکی موندن اتفاقا حامد دیروز یه مستند میداد در مورد بدیهای ماهواره مخصوصا فارسی 1 که آره باعث شده چند نفر طلاق بگیرن و بنیان خانواده رو متزلزل کرده رواج خیانت تو خانواده ها ازین چیزا آخه یکی نیست بهشون بگه سریالای خودتون که بدتره زن داداشه به خاطر حسادت ادم اجیر کرده بره مواد بزاره تو ماشین برادر شوهرش اونوقت تا همین زن داداشه مریض شده در جا کلفت خونه رو براش خواستگاری کردن مرده وفاداریشونم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اتفاقا حامد دیروز یه مستند میداد در مورد بدیهای ماهواره مخصوصا فارسی 1که آره باعث شده چند نفر طلاق بگیرن و بنیان خانواده رو متزلزل کرده رواج خیانت تو خانواده ها ازین چیزا آخه یکی نیست بهشون بگه سریالای خودتون که بدتره زن داداشه به خاطر حسادت ادم اجیر کرده بره مواد بزاره تو ماشین برادر شوهرش اونوقت تا همین زن داداشه مریض شده در جا کلفت خونه رو براش خواستگاری کردن مرده وفاداریشونم:icon_pf (34): ما خوبیم. بقیه اخ هستن 1 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ پز پایتخت نشینیتو میدی؟ اره دلت بسوزه تازه بستنی هم داره.بتو نمیدم. وا! حالا یکی دو خط برای من توضیح بده داستانش از چه قراره که چیزی نمیشه با یکی دوخط چیزی متوجه نمیشی.همین سوتی هاشو ببین بسه. فعلا که تا حدودی همچین اتفاقی می افته......مگه مردم برای شبکه بهداشت مهاجرت میکنند به تهران؟ علت مهاجرت چیزیهای دیگه قطعا هست.... الان عمل پیوند کبد 90 درصد توی شیراز انجام میشه و از جاهای مختلف دنیا هم بیمار داره... اینقدر امکانات مختلف به تهران دادند دیگه نمی آیند خرج کنند دستگاههای چند میلیاردی بیارند توی اونجا بذارند..... قربونت پس وکیل ووزیر و.....................کجا برن.خارج یکیشه گزینه بعدی کدومه؟بله اون که 100 در 100 شیراز الان قطب پزشکی تو خاورمیانست .دارن هتل بین المللی ومرکز بین المللی و..... میزنن تا درامد کسب کنن. ازدواج مزدواج هم داره توش؟ الهی الهی.ببین به ازدواجاش نگا نکن همشون ختم به مرگن. 3 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ آره داشت و دارهبهت پیشنهاد میکنم نبینی آخر مزخرفیه ستایش با طاها مزدوج شد طاها مرد داداش طاها زنش بد بود فلج شد میخواهند براش کلفت خونه رو بگیرند کلا خانواده ستایش تارو مار شده برادرش مرد.. مامانش مرد..شوهرش مرد.. حضانت بچه هاش رو داره بابابزرگش ( داریوش ارجمن ) میگیره... باباشم آلزایمر گرفت زن برادرشوهرش هم خیلی بد بود سکته مغزی کرده فلج شده و هنوز آدم نشده این کل فیلم هست ببین گلم اون طاهر هستش نه طاها.بیخیال دیگه توضیح نده. 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ببین گلم اون طاهر هستش نه طاها.بیخیال دیگه توضیح نده. اینو بگیرید سریالو نگاه میکنه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ببین گلم اون طاهر هستش نه طاها.بیخیال دیگه توضیح نده. چه میدونم من که خیلی نگاه نمیکنم ولی کل ماجرا همون بود حالا چه طاها یا طاهر یا اصغر یا قلی 3 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ اینو بگیرید سریالو نگاه میکنه فکر کردید من مثل شما ها تهاجم فرهنگیم بشینم ماریچی نگاه کنم. ای سردار بیا اینا از این تهاجم فرهنگیا دارن.همشون بگیر تازشم راپل بزن.حله.مچ همتونو گرفتم.:167::icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ چه میدونم من که خیلی نگاه نمیکنم ولی کل ماجرا همون بود حالا چه طاها یا طاهر یا اصغر یا قلی اره مثلن یا سفید برفی یا تگرگ نرم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ فکر کردید من مثل شما ها تهاجم فرهنگیم بشینم ماریچی نگاه کنم.ای سردار بیا اینا از این تهاجم فرهنگیا دارن.همشون بگیر تازشم راپل بزن.حله.مچ همتونو گرفتم.:167::icon_pf (44): :banel_smiley_52::banel_smiley_52: من فقط همسان میبینم بوخودا ماریچی چیه دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52:من فقط همسان میبینم بوخودا ماریچی چیه دیگه؟ ببین اونا که همش دارن بهم رکب میزنن بدرد نمیخوره.عشقست دنده پنج ونقطه جوش. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا فیلم ایرانی هستش دیگه باباااااااا گیر ندین بشینین و ببینین و گریه کنید و اعصاب خودتون رو خورد کنید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده