الهام. 8079 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 الان بحث سر چیه سر سريال فوق العاده و ديدني ستايش! واااااااااقعا مزخرفه! كلا هركي با ستايش ارتباط داشته باشه ميميره كسي هم كه بخواد فرار كنه بايد بميره! 3
pesare irani 41807 سازنده ارسال شده در 27 شهریور، 2011 اره خودم تاپیک رو زدم اما تا الان نفهمیدم سر چی دعوا می کنیم بابا فیلم ایرانی یعنی این 3
الهام. 8079 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 اره خودم تاپیک رو زدم اما تا الان نفهمیدم سر چی دعوا می کنیم بابا فیلم ایرانی یعنی این آها راس ميگي زيادي ايرانيه ديگه از ايناس كه ميخوان ثابت كنن آخر همه فيلماي ايراني خوب تموم نميشه همش شعاره! به بزرگترت اعتماد نكني ميپوكي از دست پليس فرار كني ميتركي!! 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 البته تا جایی که من میدونم فکر میکنم بشه با MRI یا FMRI تا حدی الزایمر رو تشخیص داد. اما در مورد سریال با دوستان موافقم خوبه اگه میخوایم انتقاد کنیم هم اول یکمی تحقیق کنیم . واقعا تو این دورانی که اعصاب راحت داشتن سخته ، نباید وقت خودمون با این سریالها پر کنیم. 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 آها راس ميگي زيادي ايرانيه ديگه از ايناس كه ميخوان ثابت كنن آخر همه فيلماي ايراني خوب تموم نميشه همش شعاره! به بزرگترت اعتماد نكني ميپوكي از دست پليس فرار كني ميتركي!! اینکه پسره خوب نشد میدونی دلیلش چی بود ؟ مامان همش دعا میکرد بعد که به من گفت مرگ مغزی شده گفتم مادر من اگه این سریال پر بیننده بیمار مرگ مغزیش برگرده که دیگه کسی اهدای عضو نمیکنه !!! همه میگن دعا میکنیم بر میگرده واسه همین مجبور بودن بکشنش 6
الهام. 8079 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 البته تا جایی که من میدونم فکر میکنم بشه با mri یا fmri تا حدی الزایمر رو تشخیص داد. اما در مورد سریال با دوستان موافقم خوبه اگه میخوایم انتقاد کنیم هم اول یکمی تحقیق کنیم . واقعا تو این دورانی که اعصاب راحت داشتن سخته ، نباید وقت خودمون با این سریالها پر کنیم. آخه اون موقع اصلا mri كجا بود؟؟؟ 3
الهام. 8079 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 اینکه پسره خوب نشد میدونی دلیلش چی بود ؟مامان همش دعا میکرد بعد که به من گفت مرگ مغزی شده گفتم مادر من اگه این سریال پر بیننده بیمار مرگ مغزیش برگرده که دیگه کسی اهدای عضو نمیکنه !!! همه میگن دعا میکنیم بر میگرده واسه همین مجبور بودن بکشنش راس گفته بنده خدا! خو نه كه فيلماي ما همش آموزندس...ملت ميبينن ياد ميگيرن به جاي اهداي عضو جلسه ميذارن دعا ميخونن طرف خوب شه! 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 27 شهریور، 2011 آخه اون موقع اصلا mri كجا بود؟؟؟ خب من که نگفتم گاف نداره یا طرفداری هم نکردم فقط واسه اینکه گفتین خنده داره واسه الزایمر MRI تجویز کردن ، گفتم این کار انجام میشه حالا دیگه نمیدونم بوده یا نبوده ، من که فکر نکنم بوده اون زمان 3
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 من خودم تو سریال قهوه تلخ تو یه قسمتش که فضای باز بود دوربین مدار بسته دیدم:دی!!!! از این سوتیا زیاده بابا 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 یه قسمت که طاهر داشت یه چیزی میفروخت به یارو مدارک میده میگه بفرمایید اینم کارت ملی... 10
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 اون کرم مای با بسته بندی فعلی رو میز توالت انیس هم اضافه کنید... لامپای کم مصرفشون... از مزخرف ترین فیلمایی که تا حالا دیدم..... 6
maryam_alien 9906 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 کارت ملی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی میکنی!!!!!!!!!!! 6
Hossein.T 22596 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 فکر کنم کارگردانه یادش رفته فیلم رو بر اساس چه سالی ساخته بود! هرچی دم دستش باشه دریغ نمیکنه!!! 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 اشتباهی مثل عوض شدن لباس هست و همیشه هم پیش میاد ولی اینکه تو داستان مربوط به دهه 60بیان از mri و کارت ملی بگن دیگه خیلی حرفه. 5
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 در حالی که تقریبا همه مان به یاد داریم که در سالهای دهه 60 خانم ها بیشتر لباس های تیره می پوشیدند و کمتر کسی با مانتوهای رنگ یاسی و صورتی دیده می شد، حتی دانش آموزان هم در دهه 60 مانتو، شلوار و مقنعه های تیره می پوشیدند. الانش هم همه رنگ تیره دارند،مثلا میخواستن بگن ما از اول روشن فکر بودیم،در حالیکه همیشه تیره فکر بوده و هستند. 3
pesare irani 41807 سازنده ارسال شده در 28 شهریور، 2011 الانش هم همه رنگ تیره دارند،مثلا میخواستن بگن ما از اول روشن فکر بودیم،در حالیکه همیشه تیره فکر بوده و هستند. بزن دست قشنگه رو
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری