pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ در قسمت بیست و ششم از سریال ستایش که شب گذشته از شبکه سوم سیما پخش شد گافهای تازهای از این سریال رو شد. در صحنهای از سریال، بعد از اینکه ستایش متوجه فراموشکاری پدر می شود او را به مطب دکتر می برد، دکتر بعد از پرسش و پاسخ هایی که روانشناسان از مراجعان می پرسند و بررسی و واکاوی فلسفی فراموشکاری او، برای محمود عزیزی، پدر ستایش «ام آر آی » تجویز می کند! او با گیجی می پرسد راستی دکتر! این آم آر آی که گفتی چی هست؟! و آقای دکتر با توضیح کامل و جامعی می گوید:یک جور عکس برداری است! البته صحنههای دیگری هم جای تامل داشت، مثلا صحنه ای که مربی مهد کودکی که ستایش قرار بود در آنجا مشغول به کار شود اصرار داشت به خاطر روحیه لطیف بچه ها او نباید لباس تیره بپوشد! در حالی که تقریبا همه مان به یاد داریم که در سالهای دهه 60 خانم ها بیشتر لباس های تیره می پوشیدند و کمتر کسی با مانتوهای رنگ یاسی و صورتی دیده می شد، حتی دانش آموزان هم در دهه 60 مانتو، شلوار و مقنعه های تیره می پوشیدند. داستان سریال روزهای جنگ را روایت می کند، در حالی که تقریبا نشانه ای از جنگ و وقایع آن در این سریال دیده نمی شود. به نظر می رسد نویسنده محترم سریال ستایش نه تنها زحمت تحقیقی کوتاه قبل از نوشتن را به خود نداده، بلکه به نظر می رسد تنها به گریاندن مخاطب بخت برگشته فکر می کرده است. به من چه من که ستایش نمی بینم اصلا 28 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دقیقا اون ام آر ای یش دیگه آخره گاف بود 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ چیکار به اینکارا دارید؟ فقط ببینید و گریه کنید دیگه... 9 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دقیقا اون ام آر ای یش دیگه آخره گاف بود چشام از کاسه زد بیرون.پس تدوینگرش کجا بوده. ادم کارتونای وارنر میبینه صد تای این سریالا میشن.ححححححححظ میکنی. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ خب شاید منظورش این بوده برو انگلستان MRI بگیر!!! به نیمه ی پر لیوان نگاه کنین! 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من فقط یه قسمتشو دیدم نمیدونم اونم از شانس بد بود یا خوب همون قسمتی که مواد میزارن تو کامیونش اعصابم بهم ریخت اخه خودمون کم غم و غصه داریم بشینیم به این مزخرفات نگاه کنیم غصمون بیشتر بشه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ کلا این سریاله خیلی مزخرفه فقط و صرفا میخواد اشک مردم و دربیاره این ایرج خان.......... تازه آلزایمر هم اون زمان به این راحتی قابل تشخیص نبوده 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا کجاش رو دیدین تو قسمت های قبلی بشقاب های دایره زنگی رو پشت بوم هارو هم نشون دادن. تازه پیکان دوگانه سوز هم نشون دادن و.... . 6 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ البته.یه ذره برگردیم عقب فکر میکنم اون موقع بوده ولی شاید تو تهران یه دونه اونم شمعی. بابا بنده خدا فسفر سوزونده سرگرمتون کنه.گافاشم برا خنده ست دیگه. اونم یه نونی باید یمخورد دیگه. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ البته.یه ذره برگردیم عقب فکر میکنم اون موقع بوده ولی شاید تو تهران یه دونه اونم شمعی.بابا بنده خدا فسفر سوزونده سرگرمتون کنه.گافاشم برا خنده ست دیگه. اونم یه نونی باید یمخورد دیگه. چی بوده ؟ دستگاه ام آرآی اون جور که من خبر دارم اولین بار سال 75 توسط رفسنجانی در رفسنجون اومده نه تهران....... خیلی از این دستگاههای پزشکی اولین بار در شهرهای دیگه اومدند تا تهران ...... من اگر روشن باشه و نشسته باشم میبینم و گرنه نگاه نمیکنم 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ توش پژو 206 هم بود! دیگه اینکه من یادمه کودکستان می رفتم مانتو تیره بهم دادن! دیگه اینکه یعنی چی؟!:w00: اولش همه چی آرومه من چه قدر خوشحالم...! یهو هیچی اروم نیست من چقدر ناراحتم..!:w00: به صدا و سیما بگین ما خودمون مشکل زیاد داریم! دیگه وقت گریه کردن واسه ستایش نداریم! 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من چیکار کنم که یه مادربزرگ دارم میشینه میبینه بعدشم مختارو میبینه،خدا به من رحم کنه که تا صبح باید نفریناشو گوش بدم و مدام فشار خونشو بگیرم،هی بگم قربونت برم اینا فیلم،اینقدر غصه نخور.مگه احساسات ما بازیچه است!:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ چی هست حالا این ستایش؟ چرا گریه داره؟ 1 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من که قطعی نگفتم .ولی نمیدونم بزم شاید شما دکتری واطلاعاتت قطعی.ولی خب زیاد سخت نگیر. ولی اگه قرار بود خیلی از دستگاهها بیان تو شهرای دیگه وبعد بیان تهران که کسی مهاجرت نمیکرد.واقعا فکر کردی شبکه بهداشت ما همچین عقلی دارن؟ 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ حالا این به کنار تابلوی حمل با جرثقیل تو سریال قبل از جنگ در چشم باد رو کجای مخمون جابدیم. 4 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ چی هست حالا این ستایش؟ چرا گریه داره؟ پیش پیش لالا .بگیر بخواب عزیزم.خوابتو خراب نکن. لالایی لالالالالا 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من که قطعی نگفتم .ولی نمیدونم بزم شاید شما دکتری واطلاعاتت قطعی.ولی خب زیاد سخت نگیر.ولی اگه قرار بود خیلی از دستگاهها بیان تو شهرای دیگه وبعد بیان تهران که کسی مهاجرت نمیکرد.واقعا فکر کردی شبکه بهداشت ما همچین عقلی دارن؟ پز پایتخت نشینیتو میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ حالا این به کنار تابلوی حمل با جرثقیل تو سریال قبل از جنگ در چشم باد رو کجای مخمون جابدیم. :ws28: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ پیش پیش لالا .بگیر بخواب عزیزم.خوابتو خراب نکن.لالایی لالالالالا وا! حالا یکی دو خط برای من توضیح بده داستانش از چه قراره که چیزی نمیشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده