hadi1258 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز خوبید ؟ دوست عزیز من یه مقاله میخواستم در خصوص برنامه ریزی منطقه ای منتهی نمیخواستم مقاله در اینترنت موجود باشه واسه همین میخواستم که مقاله شاخص نباشه اگر دوستان در ارشیوشون مقاله ای دارند یا مطلبی دارند که جایی پخش نشده ممنون میشم در اختیارم قرار دهند . جسارت نباشه حق الزحمه دوستان محفوظ است :icon_gol::icon_gol: اضافه می کنم تمامی مقاله های زیر خوبیند منتهی حیف که شناخته شده اند و به هیچ عنوان نمیشه ارائه داد . http://www.noandishaan.com/forums/thread44574.html 2 لینک به دیدگاه
hadi1258 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ کسی از دوستان نمی تونه به من کمکی بکنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ آره ، بافت های فرسوده مرکز شهر...!! همونطور که مسیح هم گفت واسه بافت های فرسوده طرح منظر تهیه میشه یا اون دفاتر تسهیلگری کار رو انجام میدن. شرح خدمات طرح منظر هم تو این تاپیک هستش: http://www.noandishaan.com/forums/thread33955.html سلام دوستان عزیز خوبید ؟ دوست عزیز من یه مقاله میخواستم در خصوص برنامه ریزی منطقه ای منتهی نمیخواستم مقاله در اینترنت موجود باشه واسه همین میخواستم که مقاله شاخص نباشه اگر دوستان در ارشیوشون مقاله ای دارند یا مطلبی دارند که جایی پخش نشده ممنون میشم در اختیارم قرار دهند . جسارت نباشه حق الزحمه دوستان محفوظ است :icon_gol::icon_gol: چیز سختی میخوای متأسفانه من که ندارم امیدوارم حالا بقیه دوستان بتونن کمک کنن. 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ کسی از دوستان نمی تونه به من کمکی بکنه ؟ درواقع میخواید مقاله کس دیگه ای رو به اسم خودتون بدید، درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
hadi1258 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ درواقع میخواید مقاله کس دیگه ای رو به اسم خودتون بدید، درسته؟ دوست عزیز قسم میخورم فقط استفاده دانشجویی هست و نه چیز دیگه ای من داشنجوی کارشناسی مهندسی شهرسازی هستم و استادمون حساس هست که مقاله مال کسی نباشه و از جایی کپی پیست نشده باشه یعنی کار خودمون باشه واسه همین میخوام تا جایی که بشه نادر باشه ( ممنون میشم اگر ای دی یاهو دارید به من بدهید تا بیشتر براتون وخامت اوضاع رو توضیح بدم ) یک دنیا شرمنده ام 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ دوست عزیز قسم میخورم فقط استفاده دانشجویی هست و نه چیز دیگه ای من داشنجوی کارشناسی مهندسی شهرسازی هستم و استادمون حساس هست که مقاله مال کسی نباشه و از جایی کپی پیست نشده باشه یعنی کار خودمون باشه واسه همین میخوام تا جایی که بشه نادر باشه ( ممنون میشم اگر ای دی یاهو دارید به من بدهید تا بیشتر براتون وخامت اوضاع رو توضیح بدم ) یک دنیا شرمنده ام شرمنده، من اگر این کار رو بکنم هم به شما ظلم کردم هم به نویسنده مقاله. دوستان دیگر شاید حاضر باشن این ظلم (کمک سابق!) رو بکنن... 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ درواقع میخواید مقاله کس دیگه ای رو به اسم خودتون بدید، درسته؟ منم دقیقا برداشتم یه همچین چیزی بود .... به همین دلیل ترجیح دادم پاسخ ندم دوست عزیز قسم میخورم فقط استفاده دانشجویی هست و نه چیز دیگه ای من داشنجوی کارشناسی مهندسی شهرسازی هستم و استادمون حساس هست که مقاله مال کسی نباشه و از جایی کپی پیست نشده باشه یعنی کار خودمون باشه واسه همین میخوام تا جایی که بشه نادر باشه جدای از اخلاقی نبودن این کار ، انجام دادنش هم راحت نیس ... مقاله هایی که ما داریم یا دانلود شده س ، یا مال مجلاته و .... ینی در هر صورت شناخته شده س ... حالا ممکنه بوق و کرنا نشده باشه اما بهرحال چاپ شده که ما داریمش ... یا اینکه مقالات چاپ نشده ایه که مال دوستان نزدیکمونه و بخاطر اعتمادی که داشتن دادنش بهمون ... در نتیجه ، فک می کنم بهتره که خودتون شروع به نوشتن کنید ، مقاله نوشتن اونقدری هم که بنظر میاد کار سختی نیس 5 لینک به دیدگاه
minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ سلام يه سوال شايد مسخره داشتم!خط پروژه رو روي نقشه كاربري پيشنهادي چطور مشخص ميكنن?يعني فقط بلوكايي ك توش دخالت كرديم رو پررنگ ميكنيم يا فقط پلاكاي طراحي شده رو?مثلا تو يه بلوك كه قبلا زمين باير زياد داشته بعد آلترناتيو ميديم كه مسكوني و تجاري يا آموزشي بشه خط پرژ كجاهارو مشخص ميكنه? 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ درود از وقتی دعوت کاربران بسته شده برای اینکه صدامون به گوش همه برسه مجبوریم اینجاها پست بدیم. بابت بی ربط بودنش شرمنده... دوستان ساکن همدان که فارغ التحصیل رشته های شهرسازی، معماری و عمران هستند و جویای کار هستند لطفاً به من پیغام خصوصی بدند. مقطع تحصیلیتون مهم نیست. فقط باید الزاماً ساکن همدان باشید و فارغ التحصیل شده باشید. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ درود از وقتی دعوت کاربران بسته شده برای اینکه صدامون به گوش همه برسه مجبوریم اینجاها پست بدیم. بابت بی ربط بودنش شرمنده... دوستان ساکن همدان که فارغ التحصیل رشته های شهرسازی، معماری و عمران هستند و جویای کار هستند لطفاً به من پیغام خصوصی بدند. مقطع تحصیلیتون مهم نیست. فقط باید الزاماً ساکن همدان باشید و فارغ التحصیل شده باشید. داش مسیح به نظرم شرایطی رو که گفتی من همش رو دارم فقط یه مشکل کوچیک که دارم اینه که همدانی نیستم و البته یه مشکل کوچیکتر اینه که فارغ التحصیل نشدم پس حلههههههههههههه دیگه درسته؟ استخدام شدم خدااااااااااااااااااااااا رو شکر:gnugghender: بچه ها توی صف وایسید به همتون شیرینی میرسه 2 لینک به دیدگاه
mitill 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ سلام وخسته نباشید من یه مقاله راجع به بازار تهران میخواستم (برای درس بهسازی شهری ) توی تاپیک ها گشتم پیدا نکردم واگه توی سایتهست میشه لینکشو بزارید؟ مرسی 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سلام وخسته نباشید من یه مقاله راجع به بازار تهران میخواستم (برای درس بهسازی شهری ) توی تاپیک ها گشتم پیدا نکردم واگه توی سایتهست میشه لینکشو بزارید؟ مرسی در مورد بازار شهرهاي رشت و اصفهان پايان نامه دارم ولي به صرف بازار تهران چيزي ندارم ولي يه پايان نامه ست كه در مورد بهسازي محور شهري خيابان انقلابه خواستين براتون ميفرستم 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ سلام وخسته نباشید من یه مقاله راجع به بازار تهران میخواستم (برای درس بهسازی شهری ) توی تاپیک ها گشتم پیدا نکردم واگه توی سایتهست میشه لینکشو بزارید؟ مرسی اگر ساکن تهران هستید یه سر به شرکت باوند بزنید. 1 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام جمع بچه های شهرساز کجاست؟چطور دور هم جمع بشیم برا کنکور ارشد 91 برنامه ریزی کنیم 1 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام منم شدیدا دنبال یه جا میگردم ک خیلی جدی درمورد کنکور برنامه ریزی کنیم.شما چه گرایشی میخواین شرکت کنین؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام منم شدیدا دنبال یه جا میگردم ک خیلی جدی درمورد کنکور برنامه ریزی کنیم.شما چه گرایشی میخواین شرکت کنین؟ بهترین برنامه ریز واسه هرکس، خودشه بقیه فقط می تونن کمک یا راهنمایی کنن تو اینکار. لینک به دیدگاه
*delaram* 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان یه سوال فنــــــــــــی داشتمـ... وقتی راجع شهرکودک مدارصحبت میکنیم منظورمون شهری هست که "محیط شهریش"کودک مدارباشه یا"فضای شهری"شهر؟ راستش واقعا گیرکردم کدوموتوکلیدواژه های پژوهشم بزارم؟ منظورم ازشهرکودک مدارشهریه که تمام شهرش مناسب باشه برای حضورکودک.نه اینکه فقط چنتافضامخصوص کودک درشهرساخته بشه مث پارک وکانون وفرهنگسراو...هرجامقاله ای خوندم که کلیدواژش فضای شهری بودمنظورش ساخت چنتافضاواسه حضورکودک بوداماهدف من توپژوهشم کودک مداری درتمام ابعادشهره نه فقط فضاسازی درچندجای شهر.... بااین اوصاف کدوموپیشنهادمیکنین...؟ باتشکـــــــــــرفراوان 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستانیه سوال فنــــــــــــی داشتمـ... وقتی راجع شهرکودک مدارصحبت میکنیم منظورمون شهری هست که "محیط شهریش"کودک مدارباشه یا"فضای شهری"شهر؟ راستش واقعا گیرکردم کدوموتوکلیدواژه های پژوهشم بزارم؟ منظورم ازشهرکودک مدارشهریه که تمام شهرش مناسب باشه برای حضورکودک.نه اینکه فقط چنتافضامخصوص کودک درشهرساخته بشه مث پارک وکانون وفرهنگسراو...هرجامقاله ای خوندم که کلیدواژش فضای شهری بودمنظورش ساخت چنتافضاواسه حضورکودک بوداماهدف من توپژوهشم کودک مداری درتمام ابعادشهره نه فقط فضاسازی درچندجای شهر.... بااین اوصاف کدوموپیشنهادمیکنین...؟ باتشکـــــــــــرفراوان به نظرم با توجه به هدف خودت و چیزی که کار کردی باشه. چون کلیدواژه ها هم برگرفته از عنوان و محتوای اصلی کار هستن دیگه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده