pari.v 10304 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 سلامکسی فایلی راجع به تفکیک و بلوک بندی داره.یک سری اعداد و ارقامه که باید رعایت شه.حداقل ها و حداکثر ها.... فواصل تقاطع ها واندازه بلوک و... بیشتر منظورم ضوابطیه که داره داخل کتاب پاسخده یه چیزایی هست ولی کتاب الان در دسترسم نیس.یعنی کلا کتابام نیستن ممنون میشم کمک کنید ببین این به دردت می خوره عزیزم..؟! فک کنم با توجه به معابر بشه بلوک بندی و مشخص کرد. 2
nasim184 12256 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 ببین این به دردت می خوره عزیزم..؟! فک کنم با توجه به معابر بشه بلوک بندی و مشخص کرد. مرسی عزیزم اره میدونم منظور تو چیه ولی من دنبال یه سری ضوابط برای فرم کالبدی سایتمماین برا وقتیه که میخوای از نو طراحی کنی 2
fahime khakshooran 70 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 سلامداخل پست قبل هم گفته شد به اینکه برنامهریزی باشی یا طراحی ربطی نداره عزیزم خوبیش اینه که خودت ساکن مشهدی پس کار خیلی سختی نیست خودت بهتر میتونی تحلیلش کنی. چند قسمت از شهرتو که خوب آشنایی از نقشه طرح جامع انتخاب کن بعد با وضع موجودی که شناخت داری و دیدی بررسی کن شکل ارایه اونم میتونه به این شکل باشه که نقشه طرح جامع رو بزاری و تحلیلات روش نشون بدی.که اینجا قرار بوده این شکلی باشه اما این نشده به این دلیل و ...حتی عکس و نقشه هواییم میتونی استفاده کنی به نظرم تنها کسی که بتونه بهت کمک کنه خودتی ولی با اعداد ارقام کمتر میتونی کار کنی چون احتمال زیاد چیزی جز طرح جامع نداری...پس بیشتر از نظر حضور کاربری ها و کیفیات ها بررسی کن.تراکم ها فضاهای سبز و محور ها و خیلی چیزای دیگه موفق باشی سلام دوست عزیز ... ممنون ... دارم تکمیلش میکنم ... ممنون از کمکتون:love070: 3
oyster 461 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 سلامبرای ترمیم عکس هایی که با موبایل از عکس های رنگی صفحات کتاب گرفته می شه و پس از پرینت تار و ناواضح دیده می شه به کمک فتوشاپ می شه کاری کرد ؟ لطفاً راهنمایی ام کنید.ممنون aks o open with microsoft office picture manager bezan bad balaye safe ie auto correct hast uno bezan nuresh ta hadi tanzim mshe az tariki dar myad vali age baz mofid nabod edit picture o bezan khodet nuresho dasti tanzim kon
1ta 33 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 سلام من می خوام علاوه بر زبونایی که بلدم یه زبون دیگه رو هم شروع کنم می خواستم بببینم پیشنهاد دوستان چی هست با توجه به رشتم یعنی طراحی شهری؟ من خودم به اسپانیایی علاقه دارم ؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 سلام من می خوام علاوه بر زبونایی که بلدم یه زبون دیگه رو هم شروع کنم می خواستم بببینم پیشنهاد دوستان چی هست با توجه به رشتم یعنی طراحی شهری؟ من خودم به اسپانیایی علاقه دارم ؟ خیلی خوبه. البته از نظر من هرکس طبق علاقش پیش بره خیلی بهتره. یعنی اگه اسپانیایی علاقه داری، همون زبون رو شروع کنید. اما خب در حد پیشنهاد به نظرم زبون آلمانی کاربردش بیشتره. 3
1ta 33 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 خیلی خوبه.البته از نظر من هرکس طبق علاقش پیش بره خیلی بهتره. یعنی اگه اسپانیایی علاقه داری، همون زبون رو شروع کنید. اما خب در حد پیشنهاد به نظرم زبون آلمانی کاربردش بیشتره. ممنون از چه نظر می گین کاربرد آلمانی بیشتره؟ تو رشته شهرسازی یا کلی میگین؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 ممنون از چه نظر می گین کاربرد آلمانی بیشتره؟ تو رشته شهرسازی یا کلی میگین؟ تو شهرسازی منظورم بود. البته حالت کلی هم باز آلمانی کاربردش بیشتره به نظرم 3
pari.v 10304 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 بچه ها لطفا به این دوستمون کمک کنین: ین ترم طرح شهرسازی2 دارم و نیاز به کتاب هایی در مورد برنامه ریزی هویتی و برنامه ریزی بافت قدیم هستم, اگه امکانش هست چندتا کتاب بهم معرفی کنید یا روی سایت خیلی عالی تون بزارید. :icon_gol: 1
AloneAstronomer 684 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 ممنون از چه نظر می گین کاربرد آلمانی بیشتره؟ تو رشته شهرسازی یا کلی میگین؟ رویکرد بیشتر کشورهای اروپایی به شهرسازی حال حاضرشون رویکرد پایدارِ، پیشرو ترین کشورهای هم کشورهای شمال اروپا و بخش مرکزی اون هستش. من در سطح متوسطه آلمانی خوندم و به شما این اطمینان رو میدم میتونید از خیلی از منابع سطحی (نه تخصصی) در زمینه پایداری استفاده کنید. با توجه به اینکه یادگرفتن آلمانی کشورهای بیشتری رو شامل میشه (آلمان-اتریش) شمولیتش بیشتره و به زبان المانی تاکید میکنم. البته پیشنهاد خودم قبل از شروع هر زبانی، کامل کردن انگلیسی آکادمیک هستش. 3
oyster 461 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 بچه ها لطفا به این دوستمون کمک کنین: :icon_gol: به نظر من طراحی تو هر زمینه ای محیط های پاسخده مفیده و هویت شهر قسمت اولش واسه فهم و تعریف هویت خوبه 2
mehrdad eadi 11 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 سلام من موضوع پایان نامم طراحی پارک با رویکرد تعاملات اجتماعیه......میخواسم در صورت امکان در این مورد مقاله بفرستین 1
محمد2014 1323 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 سلام دوستان اگه کسی ماتریس وابستگی رومیدونه چیه ونمونه موردی داره لطفا بذاره توسایت 2
parnia73 82 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 بچه ها کتاب (سیر اندیشه های شهرسازی) رو دارین؟ در مورد کتاب (دید از جاده) و (livable street) دونالد اپلیارد میخوام 1
محمد2014 1323 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 بچه ها کتاب (سیر اندیشه های شهرسازی) رو دارین؟در مورد کتاب (دید از جاده) و (livable street) دونالد اپلیارد میخوام سلام این لینک سیر اندیشه ها هستش از یک تا سه ولی فکر کنم کتابخونه های آستان قدس داشته باشن واکثر شهرها شعبه دارن بازم من میتونم از کتابخونه براتون گیر بیارم اگه اینا کمکتون نکرد http://www.noandishaan.com/forums/thread121881.html 2
mary_design 51 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 سلام کتابی برای بررسی مبلمان شهری اروپا یا امریکا سراغ دارید چون چیزی نیستش همه مبلمان تهرانو این اطراف بررسی شده 2
فرزانه ساعذی 22 ارسال شده در 24 بهمن، 2014 سلام من پایان نامه ام در مورد ارزیابی میزان مشارکت شهروندان در استفاده از حمل و نقل عمومی هستش در مبانی نظری و طراحی پرسشنامه میخوام کمکم کنید 2
oyster 461 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 سلام دوستان اگه کسی ماتریس وابستگی رومیدونه چیه ونمونه موردی داره لطفا بذاره توسایت فک کنم اینا هم مختصرند هم مفید 4
marzie rdi 25 ارسال شده در 26 بهمن، 2014 سلام من دنبال یه پروژه طراحی شهری هستم که بتونم از توش فرایند طراحی شهری رو بررسی کنم (مراحل شناخت و تجزیه و تحلیل و هدف و طرح سه بعدی) ممنون میشم کمکم کنین
ارسال های توصیه شده