?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ سلام.من نیاز فوری به case study در مورد پلازای شهری(نمونه خارجی) یا طراحی فضای شهری دارم 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ سلام.من نیاز فوری به case study در مورد پلازای شهری(نمونه خارجی) یا طراحی فضای شهری دارم طراحی فضای شهری در چه حد باشه؟ دقیقا نمی دونم چی می خوای ولی برات میذارم شاید به دردت بخوره 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ این مدلا جزومدلای تجمعی هستن ترکیب جمعیتم جزومدلای ترکیبه اون دوتای دیگه رو اسمشونو نشنیدم اصلاً اسم دیگه ای ندارن؟ ترکیب جمعیت میاد شاخصای مختلف مثل مرگ و میر و نرخ موالید و ترکیب سنی و جنسی و نرخ باروری و ..... تو پیش بینی جمعیت مدنظر قرار میده و خب با استفاده از نرم افزار اینکار انجام میشه. یه نرم افزار people بود که اینکارو انجام میده. اما نرم افزار جدیدتر و پیشرفته تر از اون demproj هستش که از لینک زیر می تونی دانلودش کنی: http://www.noandishaan.com/forums/thread82623.html 3 لینک به دیدگاه
mamad_urbanism 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستای شهرسازم یکی از استادای اسکلمون گفته که درمورد یکی از پیامبران مثل ابراهیم ، هود ، شعیب و نحوه شهرسازیه زمانه اونا و این جور چیزا یه تحقیقی چیزی بهش بدیم با ذکر منبع موثق اینو هم بگم که من ترم3 هستم و اینم مربوط به درس تاریخ شکل شهر هستش حالا ممنون میشم کسی کمکم کنه 3 لینک به دیدگاه
mamad_urbanism 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ میتونم pdf کتاب درک و بیان محیط شهری محمد اسیایی رو پیدا کنم؟؟؟؟ اصن هست آیا؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان خسته نباشین میخواستم ببینم طراحی شهری بهتره یا برنامه ریزی شهری لطفا کمکم کنین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستای شهرسازم یکی از استادای اسکلمون گفته که درمورد یکی از پیامبران مثل ابراهیم ، هود ، شعیب و نحوه شهرسازیه زمانه اونا و این جور چیزا یه تحقیقی چیزی بهش بدیم با ذکر منبع موثق اینو هم بگم که من ترم3 هستم و اینم مربوط به درس تاریخ شکل شهر هستش حالا ممنون میشم کسی کمکم کنه چقدر نابود درباره شهرسازی تمدن مصر صحبت کن که منبع هم هست. چندتا پیامبر تو اون تمدن بودن دیگه از جمله حضرت موسی میتونم pdf کتاب درک و بیان محیط شهری محمد اسیایی رو پیدا کنم؟؟؟؟ اصن هست آیا؟؟؟؟ پی دی اف که سخت گیر میاد. سلام دوستان خسته نباشین میخواستم ببینم طراحی شهری بهتره یا برنامه ریزی شهری لطفا کمکم کنین هر سه تاش از همدیگه بهترن تو باید به خودت نگاه کنی و به چی بیشتر علاقه داری و تو چیا بیشتر قوی هستی 3 لینک به دیدگاه
a.rahmani? 447 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان خسته نباشین میخواستم ببینم طراحی شهری بهتره یا برنامه ریزی شهری لطفا کمکم کنین واقعیت اینه که یکی از یکی بهتره هم برنامه ریزی و هم مدیریت و طراحی شهری ولی در کل نمیشه گفت کدومش یقینا از کدوم یکی بهتره بستگی به علاقه و فازت داره باید همه جوانب رو سنجید مثلا تو ارشد باید اینو دونس که اولا آزمونشون دو مرحله ای هستش دوما آزمون مرحله دومش برنامه ریزی و مدیریت بیشتر تحلیلی تشریحیه(به عنوان مثال محلی رو میدن بهتون و میگن با توجه به شرایط رودخانه و گسل و این جور مسایل شهر در کدوم قسمت توسعه پیدا کنه و تراکمش در کدوم قسمت ویلایی باشه و کدوم قسمت آپارتمانی باشه) ولی تو طراحی آزمونی است که بهش میگن اسکیس(مثلا طراحی یک اداره مثل بانک یا خیابونو یا یک محله در یزد که اونم با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی و.. طراحی میشه یا طراحی جداره یا تبدیل یه خیابون به پیاده محور و...) بعدشم باید به بازار کار و آینده و این مسایل توجه کنی و در آخر همه اینارو با علایقت با این که کدومش آدم رو ارضا میکنه و با اون هدفی که در سر داری نزدیک میکنه و در آخر به خدا توکل کنی و انتخاب کنی و همه تلاشت رو در اون راه بکنی یعنی با همه وجود تو میدان حاضر شی 5 لینک به دیدگاه
mamad_urbanism 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ چقدر نابود درباره شهرسازی تمدن مصر صحبت کن که منبع هم هست. چندتا پیامبر تو اون تمدن بودن دیگه از جمله حضرت موسی پی دی اف که سخت گیر میاد. هر سه تاش از همدیگه بهترن تو باید به خودت نگاه کنی و به چی بیشتر علاقه داری و تو چیا بیشتر قوی هستی خیلی نابوده این استادمون لامصصصب:icon_pf (34): ممنون ... منابعشو نگفتی داداش محمد 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی نابوده این استادمون لامصصصب:icon_pf (34): ممنون ... منابعشو نگفتی داداش محمد تاریخ شکل شهر - تاریخ شهر دوتا از معروفا هستن. 5 لینک به دیدگاه
p.sohrabi 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان . کسی لوگوی (آرم) دانشکده هنرهای زیبا (با پسوند ai) داره ؟ :icon_pf (72)::icon_pf (72)::icon_pf (72)::icon_pf (72): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan.T 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بنده هم یک کتاب دارم همین مشکل رو داره البته وقتی اررور میده نوشته فونتش چیه. برای بنده فونت RNPWLotusBold هستش که هرچی گشتم هم پیدا نکردم. این فونتا رو دانلود کن و بریز تو فونتای ویندوزت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سلام . میدونم این موضوع قدیمیه اما چاره ای نداشتم . خلاصه بخشید . این فونت ها رو هم ریختم اما نشد . کسی راهی بلده ؟ ببنید میتونید این پی دی اف رو باز کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام . میدونم این موضوع قدیمیه اما چاره ای نداشتم . خلاصه بخشید .این فونت ها رو هم ریختم اما نشد . کسی راهی بلده ؟ ببنید میتونید این پی دی اف رو باز کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این فایل خرابه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام . میدونم این موضوع قدیمیه اما چاره ای نداشتم . خلاصه بخشید .این فونت ها رو هم ریختم اما نشد . کسی راهی بلده ؟ ببنید میتونید این پی دی اف رو باز کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این راه هم گفته شده بود: یه راه اینه که از یه برنامه ادیت فونت یا ساخت فونت استفاده کنییه فونت فارسی, مثل B Nazanin یا هرچیز دیگه رو که باهاش راحتی تو این برنامه باز کن, بعد به اسم همون فونتی که برای پی دی اف هست سیو کن, بعد این فونت رو نصب کن, درست میشه من قبلا این کار رو انجام دادم, جواب میده 100% 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان . کسی لوگوی (آرم) دانشکده هنرهای زیبا (با پسوند ai) داره ؟ :icon_pf (72)::icon_pf (72)::icon_pf (72)::icon_pf (72): سلام من با پسوند پی دی اف دارم. به دردتون میخوره؟ 6 لینک به دیدگاه
p.sohrabi 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سلاممن با پسوند پی دی اف دارم. به دردتون میخوره؟ اگه وکتور هستش بله 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ اگه وکتور هستش بله آره وکتوره آپلود کردم اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من در مورد تعاریف سازمان فضایی شهر و ساختار اصلی شهر و نمونه هایی از اینها در شهرهای مختلف میخوام کمک کنین لطفا 2 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ مقاله سازمان فضایی شهر کامران ذکاوت را میخوام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده