nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ آخه مثلاً فقط 70،80 مگ فقط نیمکت هستش :icon_pf (34):از هر کدوم دوتا بذارم؟ ممنوووووووووووووووووووونم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ ممنوووووووووووووووووووونم شرمنده دیر شد. امیدوارم بدردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۲ شرمنده دیر شد. امیدوارم بدردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نه شما ببخش خیلی مرسی:hapydancsmil: ولی انگار به خاطر سنگینی باز نمیشه. ممنون زحمت کشیدیببخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۲ سلام تاپیک کلا خودم تحویل گرفتم!! بچه ها کسی راجع به غنای حسی مطلبی داره ...حالا مقاله یا تحقیقی چیزی؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ سلامتاپیک کلا خودم تحویل گرفتم!! بچه ها کسی راجع به غنای حسی مطلبی داره ...حالا مقاله یا تحقیقی چیزی؟ بیشتر توضیح میدی عزیزم؟دقیقا چی می خوای؟ 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ بیشتر توضیح میدی عزیزم؟دقیقا چی می خوای؟ بله عزیزم میخوام بدونم کسی در مورد غنای حسی تحقیق خاصی انجام داده حالا یا داخل مقاله یا هر زمینه دیگه ای...تو شاخه های عینی شنوایی و ... اصلا کلا بخوام راجع بع غنای حسی بدونم کتاب دیگه ای به جز پاسخده هست که تو فضاهای شهری بررسیش کرده باشه 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ سلامتاپیک کلا خودم تحویل گرفتم!! بچه ها کسی راجع به غنای حسی مطلبی داره ...حالا مقاله یا تحقیقی چیزی؟ علیک سلام اره تاپیک که چه عرض کنم کلا خودتو تحویل گرفتی ... اگه بیشتر از محیط های پاسخده میخوای باید وقت بزاری... چون این حوزه مربوط به مباحث ادراکی میشه ... معمولا تو حوزه ادراک هم باید وارد روانشناسی محیطی بشی که بحث بسیار گسترده ای هست و البته خوب جذابیت های خاص خودش رو داره .. ولی اول باید ببینی تا چه اندازه میخوای وارد این قضیه بشی... بعنوان موضوع پایان نامه و دنبال کردن علایق شخصی میتونه قابل توجیه باشه این مسئله 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ علیک سلام اره تاپیک که چه عرض کنم کلا خودتو تحویل گرفتی ... اگه بیشتر از محیط های پاسخده میخوای باید وقت بزاری... چون این حوزه مربوط به مباحث ادراکی میشه ... معمولا تو حوزه ادراک هم باید وارد روانشناسی محیطی بشی که بحث بسیار گسترده ای هست و البته خوب جذابیت های خاص خودش رو داره .. ولی اول باید ببینی تا چه اندازه میخوای وارد این قضیه بشی... بعنوان موضوع پایان نامه و دنبال کردن علایق شخصی میتونه قابل توجیه باشه این مسئله پایان نامه نه من فضولیه خودم گل کرده!بیشتر میخوام باز شه برام...همین ولی فک کنم به وقت زیادی نیاز داره فعلا به همینا که میدونم باید اکتفا کنم 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ پایان نامهنه من فضولیه خودم گل کرده!بیشتر میخوام باز شه برام...همین ولی فک کنم به وقت زیادی نیاز داره فعلا به همینا که میدونم باید اکتفا کنم دقیقا ... ولی میتونی بهش فکر کنی 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ پایان نامهنه من فضولیه خودم گل کرده!بیشتر میخوام باز شه برام...همین ولی فک کنم به وقت زیادی نیاز داره فعلا به همینا که میدونم باید اکتفا کنم دقیقا ... ولی میتونی بهش فکر کنی 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید همگی.. کسی می دونه چجوری می تونم کد با فرمت dxf ببرم تو اسکچاپ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ dwg رو میدونم ولی dxf رو نمیدونم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ فرقی نمیکنه. dwg و dxf هردو وارد اسکتچاپ میشن. فقط باید نسخه پرو رو استفاده کنی. نسخه های معمولی ایپمپورت فایلای کد رو ندارن. 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بر دوستای خوب و گل میگم کسی راجع به نرم افزارای آماری برای تحلیل پرسشنامه آشناست! میشه راهنمایی کنید عااایااا 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بر دوستای خوب و گلمیگم کسی راجع به نرم افزارای آماری برای تحلیل پرسشنامه آشناست! میشه راهنمایی کنید عااایااا من آشنا نیستم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ من آشنا نیستم صداقتت منو کشته ممنون 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ صداقتت منو کشتهممنون خو دیگه ما اینیم ادعا نمیکنیم بهترینیم اما بهترین ها مارو قبول دارن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بر دوستای خوب و گلمیگم کسی راجع به نرم افزارای آماری برای تحلیل پرسشنامه آشناست! میشه راهنمایی کنید عااایااا منظورت استفاده از یه نرم افزار غیر از spss هستش؟ تو لینک زیر یه سری از این نرم افزارا معرفی شدن: http://www.noandishaan.com/forums/thread122790.html 4 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ سلام.من میخوام نرم افزار GISرو از ابتدا یاد بگیرم.شما چه کتابی رو معرفی می کنید؟ اگه جزوه ی خوبی هم دارید میشه واسم بفرستید؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده