SOMAYE.SH 17 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 سلام . در مورد "شهرهای خودسازمانده " کسی میتونه کمک کنه یا راهنمایی . مممنون میشم self organisation city 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 سلام . در مورد "شهرهای خودسازمانده " کسی میتونه کمک کنه یا راهنمایی . مممنون میشم self organisation city سلام یه دونه مقاله تو فصلنامه آبادی سال 89 هست . 1
مهنا برآور 44 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 کی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در مورد ساماندهی محله با رویکرد پایداری اجتماعی کسی چیزی میدونه؟؟؟ اگه منبعی میشناسید معرفی کنید...... ممنون 2
Neutron 60966 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 کی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد ساماندهی محله با رویکرد پایداری اجتماعی کسی چیزی میدونه؟؟؟ اگه منبعی میشناسید معرفی کنید...... ممنون یه پایان نامه دکترا توی دانشگاه علم و صنعت در مورد هست. با نام پايداري اجتماعی در نواحی مسکونی که میتونه به درد بخور باشه. فکر کنم برای دکتر محمد باقری هست. یه بار به چشمم خورد. شاید نویسنده اش کس دیگه ای باشه. منتها برای رفتن به دانشگاه علم و صنعت حتما باید معرفی نامه از دانشگاه و کارت دانشجویی همراهت باشه. 3
SOMAYE.SH 17 ارسال شده در 8 شهریور، 2012 سلام . اون مقاله دارم. غیر از اون چیزی هست ؟ مصداق اجرایی این گونه از شهرها را میخوام . به طراحی رسیده باشه. 2
مهنا برآور 44 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 دسترسی به دانشگاه علم و صنعت خیلی واسم سخته،،،، غیر این پایان نامه منبع دیگه ایی سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Neutron 60966 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 دسترسی به دانشگاه علم و صنعت خیلی واسم سخته،،،، غیر این پایان نامه منبع دیگه ایی سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا یه لینک پاورپوینت برات میذارم تو پیام خصوصیت. 1
مهنا برآور 44 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 یه کتاب هست به اسم self organisation and the city این کتاب رو میتونی تو سایت .finderbookee. دانلود کنی 1
مهنا برآور 44 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 دوستان کسی در مورد ساماندهی محله اطلاعاتی داره راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟ 1
مهنا برآور 44 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 چراااا هیشششششششکی جوابمو نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 دوستان کسی در مورد ساماندهی محله اطلاعاتی داره راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟ چه نوع اطلاعاتی منظورته؟
sepehr 13 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 آقا کسی در مورد ماتریس های سازگاری، ظرفیت... میتونه کمک کنه؟ مثلا تو یه خیابون ممکنه چند بار یه کاربری تکرار شده باشه که با کاربریهای مجاورش سازگاری های یکسانی نداشته باشه. یه جا سازگار باشه یه جا ناسازگار.سازگاری رو نسبت به کل مجموعه میسنجیم یا کاربری های همسایش؟ تو اون ماتریس باید کاربریها رو یکی یکی بغل هم بنویسیم یا فقط یک بار مینویسیم مثلا قصابی؟ کسی فایل نداره در این مورد. از ماتریس بحرینی چیزی دستگیرم نشد 2
mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 9 شهریور، 2012 sلام من یه سری فایل در مورد ماتریسا دارم ایمیلتو بده واست بفرستم 2
shiva* 112 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 درود من ی مقاله در مورد تاثیر مدرنیته و سنتی بر روی انسان در محیط شهری لازم دارم.هرچه سریعتر بهتر لطفا کمکم کنید 1
مهنا برآور 44 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 چه نوع اطلاعاتی منظورته؟ شرح خدماتش ،،،،اینکه چه مولفه ایی باید درش رعایت بشه،،،،،،و از همه مهمتر روند کار این نوع پروژه ها چه جوریه؟؟؟؟؟ ا 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 شرح خدماتش ،،،،اینکه چه مولفه ایی باید درش رعایت بشه،،،،،،و از همه مهمتر روند کار این نوع پروژه ها چه جوریه؟؟؟؟؟ا چه نوع محلاتی؟ منظورت ساماندهی محلات بافت های فرسودس؟ 2
مهنا برآور 44 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 چه نوع محلاتی؟ منظورت ساماندهی محلات بافت های فرسودس؟ آره ، بافت های فرسوده مرکز شهر...!! 3
CehckMate 2026 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 آره ، بافت های فرسوده مرکز شهر...!! چیزی به اسم "طرح ساماندهی بافتهای فرسوده شهری" نداریم یا اگر داریم من تا حالا نشنیدم. مجری طرحهای بافتهای فرسوده شهری در تهران سازمان نوسازی شهر تهران هست و چیزی به این نام من ندیدم بین کارهاشون. الان یا دفاتر تسهیلگری هست که طرح نداره و بیشتر جنبه اجرایی داره و اون یکی هم طرح منظر شهری. حالا شما منظورت رو دقیقتر بگو. 3
hadi1258 19 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 سلام دوستان عزیز خوبید ؟ دوست عزیز من یه مقاله میخواستم در خصوص برنامه ریزی منطقه ای منتهی نمیخواستم مقاله در اینترنت موجود باشه واسه همین میخواستم که مقاله شاخص نباشه اگر دوستان در ارشیوشون مقاله ای دارند یا مطلبی دارند که جایی پخش نشده ممنون میشم در اختیارم قرار دهند . جسارت نباشه حق الزحمه دوستان محفوظ است :icon_gol::icon_gol: 2
ارسال های توصیه شده