hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سلام.یه مدته که کف پاهام و خود پاهامو و یا دستام و کف دستام البته هر دفعه یکی از این عضوها خواب میرن،سوزن سوزن میشن،قش میرن و بی حس میشن مثلا اگه پام خواب بره واقعا نمیتونم راه برم! دمای اون قسمتی هم که خواب میره یهو میره بالا و باز حالت سوزن سوزن شدن پیدا میکنه.این حالت پندین بار در روز اتفاق میوفته.به نظرتون مشکل چیه؟ دارم میمیرم؟ به من بگید من طاقتشو دارم:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ نه اگه خوب نشه بعد امتحانا میرم! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ نه نمیمیری خوشحال نشو یک ویتامینی چیزی توی بدنت کم شده خیارشور بخور ( این توصیه مربی ورشها هست ) احتمالا پتاسیم بدنت کم شده .... برو دکتر یا ازاین داروهای تقویتی که آهن و ویتامین توشون هست بگیر بخور تا درست بشی.. 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ یک دفعه ای اینجوری میشه و یا نه بعد از مدتی که در یک حالت خاص بی تحرک میمونن؟ خوب رفتگی چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من توضیحاتو خوندم علایم یه بیماری اومد تو ذهنم بت توصیه میکنم زود دکتر برو.البته خدانکنه اونجوری باشی 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ نه نمیمیری خوشحال نشو یک ویتامینی چیزی توی بدنت کم شده خیارشور بخور ( این توصیه مربی ورشها هست ) احتمالا پتاسیم بدنت کم شده .... برو دکتر یا ازاین داروهای تقویتی که آهن و ویتامین توشون هست بگیر بخور تا درست بشی.. امیدوارم! 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من توضیحاتو خوندم علایم یه بیماری اومد تو ذهنم بت توصیه میکنم زود دکتر برو.البته خدانکنه اونجوری باشی :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ یک دفعه ای اینجوری میشه و یا نه بعد از مدتی که در یک حالت خاص بی تحرک میمونن؟خوب رفتگی چیه؟ خودش اونطوری میشه! البته بعضی وقتا تحرک نداشته باشم خواب میره 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بعد امتحانام میرم! حلالم کنید 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من خیلی با این قضیه مشکل دارم.خودم فهمیدم مشکل از تغذیه هست.وقتی بدنم ضعیف می شه بیشتر این حالت هست.مشکل دیگه هم بد نشستن 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ جدی بگیریددددددددددددد به نظرت شما چه بیماری ای هستش؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بیماری خیلی وحشتناکیه خدانکنه که باشه زبونم لال.حتما دکتر سریعتر برو. 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بیماری خیلی وحشتناکیه خدانکنه که باشه زبونم لال.حتما دکتر سریعتر برو. خدا رحمتم کنه پس:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من که دکتر نیستم ولی با این چیزایی که گفتی فکرم رفت پی این بیماری .خدانکنه . 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من که دکتر نیستم ولی با این چیزایی که گفتی فکرم رفت پی این بیماری .خدانکنه . باشه پس سریع میرم دکتر!:ws44: 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ ای بابا مگه چیزی مهمیه:w874: اگه فهمیدی چت شده به منم بگو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده