Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ انگار همه ایران اینجوریه حداقل تو تلویزیون اینطوری میگن اره داداش منم خیلی چیزا در مورد سنندج شنیدم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ اره داداش منم خیلی چیزا در مورد سنندج شنیدم حرف درمیارن واسمون داداش حرفم که خودت میدونی باد هواست فکر کردی چرا از غربیترین نقطه ایران میخوام بیام شرقیترین نقطه دیگه نمیتونم اینجا بمونم به اینجام رسیده اینجا کجا داری میری اینجا رو میگم 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ خوب یه سر به کتابخانه شهرسازی بزن ... بازم لطف شما...ممنون از راهنماييتون دوست گرامي! حالا مطمئن شدم كه اينجا يه سري از قديميا ما جديدا رو اصلا نمي بينن!!! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ بروبچ کجایید نیستید چرا کم آوردی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ من که هستم چه جالب اتفاقا منم هستم ولی اون موقه که بودم ندیدمت داش 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ چرا کم آوردی به به همگروهی عزیز بابا من همش رو آوردم الان یه سری دیگه آوردم که میخوام نشونشون بدم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ به به همگروهی عزیزبابا من همش رو آوردم الان یه سری دیگه آوردم که میخوام نشونشون بدم تاپیک خودمونو گفتم 2 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ ما هم مخلص هرچی دوست خوبه هستیم.ارادت به تمام دوستان:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ تاپیک خودمونو گفتم دیدی تهدید کرد که منتقلش میکنن دیگه منم بیخیال شدم راستی دوستان نظرتون در مورد این جمله چیه؟ شكسپير ميگه: هر وقت زنت گريه ميكنه ميخواد خرت كنه و هر وقت ميخنده مطمئن باش خرت كرده!؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ دیدی تهدید کرد که منتقلش میکنن دیگه منم بیخیال شدمراستی دوستان نظرتون در مورد این جمله چیه؟ شكسپير ميگه: هر وقت زنت گريه ميكنه ميخواد خرت كنه و هر وقت ميخنده مطمئن باش خرت كرده!؟ ترسوووووووو به شدت تکذیب میشه 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ حرف درمیارن واسمون داداشحرفم که خودت میدونی باد هواست فکر کردی چرا از غربیترین نقطه ایران میخوام بیام شرقیترین نقطه دیگه نمیتونم اینجا بمونم به اینجام رسیده اینجا کجا داری میری اینجا رو میگم دقیقا به کجا :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ چه جالب اتفاقا منم هستم ولی اون موقه که بودم ندیدمت داش خو من روح ام قرار نیست که منو ببینی 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ بازم لطف شما...ممنون از راهنماييتون دوست گرامي!حالا مطمئن شدم كه اينجا يه سري از قديميا ما جديدا رو اصلا نمي بينن!!! شما سخت نگیر ما قدیمیا پیر شدیم و چشمامون کم سو 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ شما سخت نگیر ما قدیمیا پیر شدیم و چشمامون کم سو بله بله...منم بايد سعي كنم چشام كم سو بشه تا خيلي از كارا رو نبينم!!! ملالي نيست... 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ بله بله...منم بايد سعي كنم چشام كم سو بشه تا خيلي از كارا رو نبينم!!! ملالي نيست... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دقیقا به کجا :icon_pf (34): دیگه وارد جزئیات نشو:vahidrk: حالا بچه خوبی باشی بت میگم آب از سرم گذشته حالا میخوای نقطه ارتفاعی و خط تراز و قد خودم رو بدم تا بدونی دقیقا تا کجا رسیده 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ترسووووووووبه شدت تکذیب میشه من و شکسپیر نظرمون اینه حالا شما یه چیز دیگس دیگه چیکار کنیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دوستان خواستم 999 امین پیامم رو اینجا بذارم تا حالشو ببرید نمیدونی چه حسی داره این 999:ws3: بعد تازه وقتی اسپم باشه که حال بیشتری میده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده