blue dream 724 ارسال شده در 22 مهر، 2012 :cryingf:...........چرا کتاب زیبایی شناسی گروتر اینقد سخته صفحات اولش 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 22 مهر، 2012 سلام برو بچ چ چ چ چ چ چ شهر سازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
blue dream 724 ارسال شده در 22 مهر، 2012 سلام برو بچ چ چ چ چ چ چ شهر سازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام ......باز که شما اینجا پیدات شد با اون آواتار زشتت که ادم می بینه سکته ناقص می زنه 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 22 مهر، 2012 گفتی کنکور و کردی کبابم .......ایشالا قسمت شمام بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوش به حال شما که کنکور ندارین نه فکر کردی الکیه :vahidrk: ولی بنظر من جوونیتو حیف نکن بزن تو یه کاره دیگه 2
blue dream 724 ارسال شده در 22 مهر، 2012 نه فکر کردی الکیه :vahidrk: ولی بنظر من جوونیتو حیف نکن بزن تو یه کاره دیگه نخیر فکر نکردم الکیه.... ببینم شما که ارشد طراحی شهری هستی چند بار این کتابو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا چه کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاچاق خووبه؟؟؟؟؟؟؟؟شایدم گدایی؟؟؟؟ 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 22 مهر، 2012 نخیر فکر نکردم الکیه.... ببینم شما که ارشد طراحی شهری هستی چند بار این کتابو خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا چه کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاچاق خووبه؟؟؟؟؟؟؟؟شایدم گدایی؟؟؟؟ حالا شهرسازی چیه که ارشد طراحی شهریش باشه :vahidrk: من چون نیرو نداشتن گفتن همینطوری بیام برم سر کلاس 2
blue dream 724 ارسال شده در 22 مهر، 2012 حالا شهرسازی چیه که ارشد طراحی شهریش باشه :vahidrk: من چون نیرو نداشتن گفتن همینطوری بیام برم سر کلاس آخی ..نیروی چی کم داشتن ؟؟؟؟؟نکنه یکی رو می خواستن کف کلاسای بچه های طراحی شهری رو تمیز کنه ..........و چون بچه های طراحی شهری کثیف کاری زیاد می کنن شما اینقد با این رشته چپی!!1:ws28: عزیزم گرایشتونو عوض کنین آبروی ما طراحی شهریا رو می برین................اینو می تونین بنویسین スイーパー 1
blue dream 724 ارسال شده در 22 مهر، 2012 دوستای گلم ...من برم دیگه ،فردا امتحان دارم ......از مصاحبت باهاتون لذت بردم .....شب همگی خوشششششششششششششششششششش 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 22 مهر، 2012 طراحی و برنامه ریزی و کنکور چیه! ....برید نصف دینتونو کامل کنید 2
Moment 15228 ارسال شده در 24 مهر، 2012 ای وایه من هی وایه من:icon_pf (34): ای خدااااااااااااا واییییییییییییی خدایاااااااا 3
blue dream 724 ارسال شده در 24 مهر، 2012 ای وایه منهی وایه من:icon_pf (34): ای خدااااااااااااا واییییییییییییی خدایاااااااا :there: 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 24 مهر، 2012 :hapydancsmil: برو بچ چ چ چ شهر ساز کجان شنیدید اعلام کردن از 85 تا حالا به طور متوسط سالانه 800 هزار خونه ساخته شده 4
blue dream 724 ارسال شده در 25 مهر، 2012 سلام ... بچه ها کسی می تونه به من در مورد بافت های عمق نما که گیبسون عنوان کرده یه توضیحی بده .....هرچی تو کتاب گروتر اون بخش شو می خونم متوجه نمی شم حرف حسابش چی بوده!!!! 2
Moment 15228 ارسال شده در 25 مهر، 2012 سلام ... بچه ها کسی می تونه به من در مورد بافت های عمق نما که گیبسون عنوان کرده یه توضیحی بده .....هرچی تو کتاب گروتر اون بخش شو می خونم متوجه نمی شم حرف حسابش چی بوده!!!! من میدونم چیه ها ولی میخوام عابدی یعنی جیمی توضیح بده آخه دیگه جوونه و جویای نام 3
blue dream 724 ارسال شده در 25 مهر، 2012 من میدونم چیه ها ولی میخوام عابدی یعنی جیمی توضیح بده آخه دیگه جوونه و جویای نام می دونم بلد نیستید ولی به روتون نمی یارم 3
Moment 15228 ارسال شده در 25 مهر، 2012 می دونم بلد نیستید ولی به روتون نمی یارم تا وقتی یه راز داری همه اصرار میکنن که اونو بگی ولی وقتی میگی دیگه ارزشی نداره حالا فهمیدی چرا جواب این سوالت رو ندادم...چون یه رازه بین من و گروتر 3
blue dream 724 ارسال شده در 26 مهر، 2012 تا وقتی یه راز داری همه اصرار میکنن که اونو بگی ولی وقتی میگی دیگه ارزشی ندارهحالا فهمیدی چرا جواب این سوالت رو ندادم...چون یه رازه بین من و گروتر ....اره ارواح عمه گروتر....اصلا شما می دونی راز چیه که می گی 3
Moment 15228 ارسال شده در 26 مهر، 2012 ....اره ارواح عمه گروتر....اصلا شما می دونی راز چیه که می گی چون میدونم چیه نمیگم اگه بگم دیگه راز نیست راستی از جون زنده یاد عمه گروتر هم مایه نذار مگه خودت عمه نداری؟ 3
ارسالهای توصیه شده