Moment 15228 ارسال شده در 26 مهر، 2012 جوزفه کجایی ننه جان اسم شب بگو من ظاهر میشم اسم شب چیه؟ اینه... ننه ننه من گشنمه 4
Moment 15228 ارسال شده در 26 مهر، 2012 جوزف هیچ وقت کم نمیاره بیاره که اسمش جوزف سمج نیست باز تو اومدی:vahidrk: اولا جوزف نه و جوزف خان ثانیا کو اون فعالیت مفیدت اسپمر 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 26 مهر، 2012 اسم شب بگو من ظاهر میشماسم شب چیه؟ اینه... ننه ننه من گشنمه 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 مهر، 2012 چقد شما کلکل میکنید. جای این کارا اگه به من کمک کنید هم واسه خودتون ثواب خریدین هم کار مفید انجام دادین 3
Moment 15228 ارسال شده در 26 مهر، 2012 چقد شما کلکل میکنید. جای این کارا اگه به من کمک کنید هم واسه خودتون ثواب خریدین هم کار مفید انجام دادین ببین من دیگه به کسی کمک نمیکنم من پشت دستم رو داغ کردم که کمک نکنم لابد میپرسی از کی از یه ساعت پیش هرچی پول داشتم رو دادم رفت..واسه کمک ماه رمضانه و اجر اخروی دیگه مایه تیله ندارم شرمنده 3
blue dream 724 ارسال شده در 27 مهر، 2012 این همه کل کل می کنیدا...............ولی یکیتونم سوال منو جواب نمی ده 1
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 27 مهر، 2012 این همه کل کل می کنیدا...............ولی یکیتونم سوال منو جواب نمی ده شما سوالت رو بپرس بچه ها این قابلیت رو دارن که هم کل کل کنن هم به سوالا جواب بدن 3
blue dream 724 ارسال شده در 27 مهر، 2012 سلام ... بچه ها کسی می تونه به من در مورد بافت های عمق نما که گیبسون عنوان کرده یه توضیحی بده .....هرچی تو کتاب گروتر اون بخش شو می خونم متوجه نمی شم حرف حسابش چی بوده!!!! سوال من این بود...ماشالا تا الان که این قابلیتو تو بچه ها ندیدم .........بلد نیستنا ،میگن می دونیم و نمی گیم 1
blue dream 724 ارسال شده در 27 مهر، 2012 چرا شما پسرا اینقد به مادیات فک میکنید؟ وا عزیزم این چه حرفیه ..... مگه پسرا فکرم می کنن ؟؟؟ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 مهر، 2012 وا عزیزم این چه حرفیه ..... مگه پسرا فکرم می کنن ؟؟؟ والا راس میگی 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 مهر، 2012 ببین من دیگه به کسی کمک نمیکنممن پشت دستم رو داغ کردم که کمک نکنم لابد میپرسی از کی از یه ساعت پیش هرچی پول داشتم رو دادم رفت..واسه کمک ماه رمضانه و اجر اخروی دیگه مایه تیله ندارم شرمنده شما پسرا چرا اینقد بفکر مادیاتین؟ (ببخشید منظورم اول با شماست) 3
blue dream 724 ارسال شده در 27 مهر، 2012 بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............بافت های عمق نما............:ws3:.............کی می تونه برام توضیح بده در موردش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
Moment 15228 ارسال شده در 27 مهر، 2012 وا عزیزم این چه حرفیه ..... مگه پسرا فکرم می کنن ؟؟؟ پسرا اصولا به هر چیزی فکر نمیکنن.. فقط به مسائل مهم فکر میکنن مثل سفر به مریخ و مدال المپیک و جایزه نوبل بقیه مسائل فکر کردن نداره به صورت غریزی درست تصمیم میگیرن ولی دخترا اینگونه نیستن فکر میکنن هاا ولی چه فایده وقتی نتیجه نداره البته فکر می کنن که دارن فکر میکنن ولی در واقعیت اصلا فکر نمیکنن چون نمیتونن فکر کنن 4
Moment 15228 ارسال شده در 27 مهر، 2012 شما پسرا چرا اینقد بفکر مادیاتین؟ (ببخشید منظورم اول با شماست) به فکرش نیستم که همشو بخشیدم مادیات چیه دیگه همش چرک کف دسته البته اینی که گفتی پسرا به فکر مادیاتن اتفاقا برعکسه که لازم به توضیح نیست چون همه میدونن چون تجربه ثابت کرده که دخترا حاضرن با یه اژدهای پولدار ازدواج کنن تا با تام کروز بی خانمان 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 مهر، 2012 به فکرش نیستم که همشو بخشیدممادیات چیه دیگه همش چرک کف دسته البته اینی که گفتی پسرا به فکر مادیاتن اتفاقا برعکسه که لازم به توضیح نیست چون همه میدونن چون تجربه ثابت کرده که دخترا حاضرن با یه اژدهای پولدار ازدواج کنن تا با تام کروز بی خانمان الهی بمیرم، کی فکرتو اینجور خراب کرده پدرشو درارم؟:elivg5ddfqdy8k5mocf 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 مهر، 2012 آقای جوزف ناسلامتی فردا روز استاد میشیا. به داد من که نرسیدی،به داد مهسا برس، طفلی هنجرش پاره شد 3
ارسالهای توصیه شده