رفتن به مطلب

پاتوق شهرسازا

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.8k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عههههه مشدم مث قزوینه که!!!!

لامصب قزوین یه هوایی داره!!!!ابر و باد و مه خورشی همه با هم دست به کارن.....آسمونش که معرکه اس.:ws37:

این چن روز اخر تو ی خابگاهی بودم...دم پنجرش ی درخت بزرگ توت بود........همشم باد میومد.....اخیییییییییی.......چقد با صفا بود:girl_in_dreams:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مشهد نیاین هوا خیلی گرمه ... خرما پزونه

:ws28::ws28::ws28:

یه سری از بچه ها میخواستن بیان سنندج روی سر من خراب شن:w000:

یه کاری کردم باهاشون که حاضرن پیاده برن گواتمالا ولی این دورو برا آفتابی نشن:ws28:

از مشکلات آب و هایی مثل ریزگردها و غبار پراکنده و رگبار متناوب و سیل متوالی گرفته تا زلزله های ناگهانی و بارش قندیل و ....

خلاصه اینجا هوا خیلی بده خوش به حاله مشهدیا ..آغا وضعیت ما رو که میبینی اگه هستی ما بیایم سر شما خراب شیم

در ضمن طوفان شن هم هیچ تاثیری در عزم جزم شده ما ندارد:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه سری از بچه ها میخواستن بیان سنندج روی سر من خراب شن:w000:

یه کاری کردم باهاشون که حاضرن پیاده برن گواتمالا ولی این دورو برا آفتابی نشن:ws28:

از مشکلات آب و هایی مثل ریزگردها و غبار پراکنده و رگبار متناوب و سیل متوالی گرفته تا زلزله های ناگهانی و بارش قندیل و ....

خلاصه اینجا هوا خیلی بده خوش به حاله مشهدیا ..آغا وضعیت ما رو که میبینی اگه هستی ما بیایم سر شما خراب شیم

در ضمن طوفان شن هم هیچ تاثیری در عزم جزم شده ما ندارد:ws3:

:ws3:

اوه اوه سنندج چه تنوعی ای داره همیشه دنبال یه جایی بودم که تنوع آب و هوایی داشته باشه :w02:

آخه همه این چیزایی رو که گفتی میشه تحمل کرد اما گرما رو عمرا بتونی تحمل کنی :hapydancsmil:

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما حالا جابه جا شو بعد ببینم بازم میگی کرمان گرمه :ws28::w02:

من دیگه عادت کردم ...اونقد توی این جور شهرای خشک و گرم بودم دیگه گرما برام عادی شده :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

همه راههای منتهی به سنندج حتی راه های هوایی و دریایی لغزنده هستن به جز راه جاده ای که حالت جزر و مد داره راه ریلی هم نداریم خدا رو شکر

البته همین جاده هارو اگه ما از سنندج به همه شهرهای ایران بیایم کاملا وضعیت فرق میکنه چون هیچ مشکلی نداره

دوست داشتم در خدمت دوستان باشم ولی وضعیت رو که می بینید چاره ای نداریم جز اینکه من بیام شهر شما:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
همه راههای منتهی به سنندج حتی راه های هوایی و دریایی لغزنده هستن به جز راه جاده ای که حالت جزر و مد داره راه ریلی هم نداریم خدا رو شکر

البته همین جاده هارو اگه ما از سنندج به همه شهرهای ایران بیایم کاملا وضعیت فرق میکنه چون هیچ مشکلی نداره

دوست داشتم در خدمت دوستان باشم ولی وضعیت رو که می بینید چاره ای نداریم جز اینکه من بیام شهر شما:ws3:

جوزف خو چه کاریه یه هو بگو سنندج نیستی چرا شایعه پراکنی میکنی پسر ... چرا اذهان عمومی رو تشویش میکنی هان :vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخه شهرسازی هم شد رشته که واسه ارشدش غصه میخوری :ws3:

خیلی با مرامی و هم مرامی و خلاصه کلی تفاهم و از این جور چیزا

خلاصه جونم واست بگه باس بیام مشهد یه نهار و شام و صبحونه و بازم نهار و شام و صبحونه و این چرخه اگه پایه باشی تا یه ماه ادامه داشته باشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم چند روزیه فکر تغییر رشته برای ارشد به فکرم زده.:ws37:

کسی چیزی در مورد mba میدونه؟

من شنیدم رشته سختیه یه زبان خیلی خفن میخواد انگار و کلا سخته

ولی اگه بتونی ادامه بدی شنیدم پول خوبی توشه و خلاصه یه سفره ای هستش که یه نون و بوقلمونی توشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی با مرامی و هم مرامی و خلاصه کلی تفاهم و از این جور چیزا

خلاصه جونم واست بگه باس بیام مشهد یه نهار و شام و صبحونه و بازم نهار و شام و صبحونه و این چرخه اگه پایه باشی تا یه ماه ادامه داشته باشه

از مرامو معرفت من هرچی بگی کم گفتی :ws3:

حالا مشهد چه خبره که میخوای بیایی ؟ :whistle::ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...