گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ عههههه مشدم مث قزوینه که!!!! لامصب قزوین یه هوایی داره!!!!ابر و باد و مه خورشی همه با هم دست به کارن.....آسمونش که معرکه اس. این چن روز اخر تو ی خابگاهی بودم...دم پنجرش ی درخت بزرگ توت بود........همشم باد میومد.....اخیییییییییی.......چقد با صفا بود:girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام برو بچ شهرساز چرا من اینجا رو ندیده بودم چه حالی میده تو مقرررر مممد ادمین ادم راه بره :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ مشهد نیاین هوا خیلی گرمه ... خرما پزونه :ws28: یه سری از بچه ها میخواستن بیان سنندج روی سر من خراب شن یه کاری کردم باهاشون که حاضرن پیاده برن گواتمالا ولی این دورو برا آفتابی نشن از مشکلات آب و هایی مثل ریزگردها و غبار پراکنده و رگبار متناوب و سیل متوالی گرفته تا زلزله های ناگهانی و بارش قندیل و .... خلاصه اینجا هوا خیلی بده خوش به حاله مشهدیا ..آغا وضعیت ما رو که میبینی اگه هستی ما بیایم سر شما خراب شیم در ضمن طوفان شن هم هیچ تاثیری در عزم جزم شده ما ندارد 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ یه سری از بچه ها میخواستن بیان سنندج روی سر من خراب شنیه کاری کردم باهاشون که حاضرن پیاده برن گواتمالا ولی این دورو برا آفتابی نشن از مشکلات آب و هایی مثل ریزگردها و غبار پراکنده و رگبار متناوب و سیل متوالی گرفته تا زلزله های ناگهانی و بارش قندیل و .... خلاصه اینجا هوا خیلی بده خوش به حاله مشهدیا ..آغا وضعیت ما رو که میبینی اگه هستی ما بیایم سر شما خراب شیم در ضمن طوفان شن هم هیچ تاثیری در عزم جزم شده ما ندارد اوه اوه سنندج چه تنوعی ای داره همیشه دنبال یه جایی بودم که تنوع آب و هوایی داشته باشه آخه همه این چیزایی رو که گفتی میشه تحمل کرد اما گرما رو عمرا بتونی تحمل کنی :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ میگم اگه دوس دارین بیاین کرمان ...زنده زنده کباب می شید 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ میگم اگه دوس دارین بیاین کرمان ...زنده زنده کباب می شید شما حالا جابه جا شو بعد ببینم بازم میگی کرمان گرمه 4 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ شما حالا جابه جا شو بعد ببینم بازم میگی کرمان گرمه من دیگه عادت کردم ...اونقد توی این جور شهرای خشک و گرم بودم دیگه گرما برام عادی شده 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ همه راههای منتهی به سنندج حتی راه های هوایی و دریایی لغزنده هستن به جز راه جاده ای که حالت جزر و مد داره راه ریلی هم نداریم خدا رو شکر البته همین جاده هارو اگه ما از سنندج به همه شهرهای ایران بیایم کاملا وضعیت فرق میکنه چون هیچ مشکلی نداره دوست داشتم در خدمت دوستان باشم ولی وضعیت رو که می بینید چاره ای نداریم جز اینکه من بیام شهر شما 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ همه راههای منتهی به سنندج حتی راه های هوایی و دریایی لغزنده هستن به جز راه جاده ای که حالت جزر و مد داره راه ریلی هم نداریم خدا رو شکرالبته همین جاده هارو اگه ما از سنندج به همه شهرهای ایران بیایم کاملا وضعیت فرق میکنه چون هیچ مشکلی نداره دوست داشتم در خدمت دوستان باشم ولی وضعیت رو که می بینید چاره ای نداریم جز اینکه من بیام شهر شما جوزف خو چه کاریه یه هو بگو سنندج نیستی چرا شایعه پراکنی میکنی پسر ... چرا اذهان عمومی رو تشویش میکنی هان :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ ارشد ارشد ارشد :hanghead: آخه شهرسازی هم شد رشته که واسه ارشدش غصه میخوری 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ آخه شهرسازی هم شد رشته که واسه ارشدش غصه میخوری ....................... 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ ..........:icon_razz:.............:vahidrk: :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ منم چند روزیه فکر تغییر رشته برای ارشد به فکرم زده. کسی چیزی در مورد mba میدونه؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ آخه شهرسازی هم شد رشته که واسه ارشدش غصه میخوری خیلی با مرامی و هم مرامی و خلاصه کلی تفاهم و از این جور چیزا خلاصه جونم واست بگه باس بیام مشهد یه نهار و شام و صبحونه و بازم نهار و شام و صبحونه و این چرخه اگه پایه باشی تا یه ماه ادامه داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ منم چند روزیه فکر تغییر رشته برای ارشد به فکرم زده.کسی چیزی در مورد mba میدونه؟ من شنیدم رشته سختیه یه زبان خیلی خفن میخواد انگار و کلا سخته ولی اگه بتونی ادامه بدی شنیدم پول خوبی توشه و خلاصه یه سفره ای هستش که یه نون و بوقلمونی توشه 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ خیلی با مرامی و هم مرامی و خلاصه کلی تفاهم و از این جور چیزاخلاصه جونم واست بگه باس بیام مشهد یه نهار و شام و صبحونه و بازم نهار و شام و صبحونه و این چرخه اگه پایه باشی تا یه ماه ادامه داشته باشه از مرامو معرفت من هرچی بگی کم گفتی حالا مشهد چه خبره که میخوای بیایی ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده