CehckMate 2026 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 سلام, آره ؛ مغازه شهرسازا باز شده به نفعتون نباشه نمیشنوید دیگه الان صدا میاد که ؟ صدا میاد! اون موقع رفته بودم دم سد، دریچه رو باز کنم یه چند تا از این خونه های بساز بندازیتون رو آب ببره! :دی 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 صدا میاد! اون موقع رفته بودم دم سد، دریچه رو باز کنم یه چند تا از این خونه های بساز بندازیتون رو آب ببره! :دی آخ آخ آخ؛ امان از حسودی ؛ خب میومدین معماری میخوندین دیگه؛ این چه کاریه
haniye.a 5626 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 پ ن پ قوطی کبریت درست کردن افتخاره ه ه ه دیگه به شهرسازی توهین نکنی ااا :vahidrk: پیشته بینیم باو دوس دارم مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره آیا؟؟؟؟ زود رشتتو بنویس معماری چشممممم 1
bpcom 10070 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 سلام به برو بچ شهرساز اينجا چرا اينقدر خلوته دیر به دیر میای معلومه که به ساعت شلوغیش نمیرسی 2
**samira 93 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 دیر به دیر میای معلومه که به ساعت شلوغیش نمیرسی بفرما اينم زود به زود بازم كه خبري نيست حالا چي ميگي دوسي؟:gnugghender: 4
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 يعني اگه دستم بهت نرسه:gnugghender: بیخودی تهدید نکن بابا 2
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 يه بيخودي نشونت بدم:vahidrk: زنگ آخر وایسا:gnugghender: 2
ارسالهای توصیه شده