CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سلام, آره ؛ مغازه شهرسازا باز شده به نفعتون نباشه نمیشنوید دیگه الان صدا میاد که ؟ صدا میاد! اون موقع رفته بودم دم سد، دریچه رو باز کنم یه چند تا از این خونه های بساز بندازیتون رو آب ببره! :دی 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ صدا میاد! اون موقع رفته بودم دم سد، دریچه رو باز کنم یه چند تا از این خونه های بساز بندازیتون رو آب ببره! :دی آخ آخ آخ؛ امان از حسودی ؛ خب میومدین معماری میخوندین دیگه؛ این چه کاریه لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ پ ن پ قوطی کبریت درست کردن افتخاره ه ه ه دیگه به شهرسازی توهین نکنی ااا :vahidrk: پیشته بینیم باو دوس دارم مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره آیا؟؟؟؟ زود رشتتو بنویس معماری چشممممم 1 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به برو بچ شهرساز اينجا چرا اينقدر خلوته 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به برو بچ شهرساز اينجا چرا اينقدر خلوته دیر به دیر میای معلومه که به ساعت شلوغیش نمیرسی 2 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ دیر به دیر میای معلومه که به ساعت شلوغیش نمیرسی بفرما اينم زود به زود بازم كه خبري نيست حالا چي ميگي دوسي؟:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به شهرسازهای دوست داشتنی سلاااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااام چرا قیافتو اینجوری میکنی دوسی حمید؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چرا قیافتو اینجوری میکنی دوسی حمید؟ همینطوری 2 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ میگم قیافتو این شکلی نکن :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ میگم قیافتو این شکلی نکن:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ يعني اگه دستم بهت نرسه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ يعني اگه دستم بهت نرسه:gnugghender: بیخودی تهدید نکن بابا 2 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بیخودی تهدید نکن بابا يه بيخودي نشونت بدم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ يه بيخودي نشونت بدم:vahidrk: زنگ آخر وایسا:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده