* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من گفتم زشته؟؟؟؟؟ نه ؛ مگه من گفتم که گفتی زشته ؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نه ؛ مگه من گفتم که گفتی زشته ؟ من نگفتم تو گفتی زشته، دیدم گفتی "خیلی هم قشنگه" فکر کردم فکر کردی که فکر میکنم تو فکر کردی من فکر میکنم زشته!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من نگفتم تو گفتی زشته، دیدم گفتی "خیلی هم قشنگه" فکر کردم فکر کردی که فکر میکنم تو فکر کردی من فکر میکنم زشته!!! الان ما اینجا چیکار میکنیم؟ شهرسازا کوشن؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ الان ما اینجا چیکار میکنیم؟ شهرسازا کوشن؟ مغازه تعطیل شده! کرکره رو کشیدن پایین! 1 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ چه قدر سخت میگیرینا؛ ما واسه چهاردیواری معمارا همچین چیزایی نداریم کو سوگند نامه ؛ پیداش نکردم, (کدامین شکلک؟) بله مهندس! اگر شهرسازها هم عمری تو کار معمارها دخالت میکردن احتمالا شما هم یه سوگندنامه ای چیزی میذاشتید. یکی از بندهای مهمش میگه: - سوگند میخورم که باور دارم معمار خوب است و شهرساز خوبتر!! :hapydancsmil: همین شکلکی که شبیه جوونی های رودگولیته: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ مغازه تعطیل شده!کرکره رو کشیدن پایین! باشه؛ برویم بله مهندس! اگر شهرسازها هم عمری تو کار معمارها دخالت میکردن احتمالا شما هم یه سوگندنامه ای چیزی میذاشتید. یکی از بندهای مهمش میگه:- سوگند میخورم که باور دارم معمار خوب است و شهرساز خوبتر!! :hapydancsmil: همین شکلکی که شبیه جوونی های رودگولیته: بفرمایید: - سوگند میخورم که باور دارم شهرسازس خوب است و معماری خوبتر!! :hapydancsmil: رودگولیت لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ باشه؛ برویمبفرمایید: - سوگند میخورم که باور دارم شهرسازس خوب است و معماری خوبتر!! :hapydancsmil: رودگولیت منم سوگند میخورم مهندسی مکانیک از هر دوتاشون خوب تر تر! 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ منم سوگند میخورم مهندسی مکانیک از هر دوتاشون خوب تر تر! 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دماخ سوخته می سونیم :hapydancsmil: پیشته بینیم باو اره جدي ميگم گفتم من و مرتضي نداريم فقط بهش اسم طرف رو نگفتم :hapydancsmil: بی تربیت اره نگف ولی با توضیحاتی که داد فهمیدم طرف کیه :gnugghender: ای جون منو میگفته معماریا هم میتونن بیان ؟ پس من اینجا چیکار میکنم؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چي ميگي تو ماجرا رو نمي دوني همين جور بگو واسه خودت هاااااا:vahidrk:اصلا هم غيبت نكردم از يكي تعريف كردم همين تازمه دلشم بخواد ای وای بر تو ... پس داری میوفتی تو دامش کلک .... آخ آخ آخ ببین بهاره هر چی بگی من از توش بالاخره یه آتویی در میارم خوب بگو ببینم کیه اگه خوبه بریم شیرینی خوران همون طور گفتم به زبان وطني حرف زدم فعلا بمان تو خماريش تا بعد منو بگو خواستم واست آستین بالا بزنم هی بشکنه این دست که نمک نداره بهاری واسشون معنی کنم تا بیان سراغت:gnugghender: یعنی حرف بد زده 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ پس من اینجا چیکار میکنم؟ مگه معماری هستی!؟ پس چرا نوشتی سایر رشته ها!!!!:vahidrk: لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مگه معماری هستی!؟ پس چرا نوشتی سایر رشته ها!!!!:vahidrk: معلومه که باید بزنه سایر رشته ها! معمار بودن هم مگه افتخاره؟ 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ای وای بر تو ... پس داری میوفتی تو دامش کلک ....آخ آخ آخ ببین بهاره هر چی بگی من از توش بالاخره یه آتویی در میارم خوب بگو ببینم کیه اگه خوبه بریم شیرینی خوران منو بگو خواستم واست آستین بالا بزنم هی بشکنه این دست که نمک نداره یعنی حرف بد زده خیلی خفنه مگه معماری هستی!؟ پس چرا نوشتی سایر رشته ها!!!!:vahidrk: اره همینجوری دلیل خاصی نداشت معلومه که باید بزنه سایر رشته ها! معمار بودن هم مگه افتخاره؟ مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره؟ 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره؟ پ ن پ قوطی کبریت درست کردن افتخاره ه ه ه دیگه به شهرسازی توهین نکنی ااا :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ معلومه که باید بزنه سایر رشته ها! معمار بودن هم مگه افتخاره؟ مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره آیا؟؟؟؟ همینجوری دلیل خاصی نداشت مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره؟ زود رشتتو بنویس معماری لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره آیا؟؟؟؟ پس نه، بساز بندازی افتخاره!! 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ پس نه، بساز بندازی افتخاره!! معماری خیلی هم باعث افتخاره مگه نه ؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ا... مغازه باز شده؟؟؟ سلام 3 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ معماری خیلی هم باعث افتخاره مگه نه ؟ ها؟ الو؟ صدا خوب نمیاد....! الو؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ا...مغازه باز شده؟؟؟ سلام سلام, آره ؛ مغازه شهرسازا باز شده ها؟ الو؟ صدا خوب نمیاد....! الو؟؟ به نفعتون نباشه نمیشنوید دیگه الان صدا میاد که ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده