Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ها گفته باشم هر کی بهاره رو اذیت کنه پیش من جایزه داره ها نه من میدونم و اون 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ها گفته باشم هر کی بهاره رو اذیت کنه پیش من جایزه داره ها نه من میدونم و اون اخر مرتضي جان سنگرتو مشخص كن طرف مايي يا طرف دشمن حزب باد نباش حالا شما يك چيزي گير اوردين هاااااا همتان هم پت پيسين 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اخر مرتضي جان سنگرتو مشخص كن طرف مايي يا طرف دشمن حزب باد نباش حالا شما يك چيزي گير اوردين هاااااا همتان هم پت پيسين سنگر ... اهان من با توام ... این اخری که گفتی یعنی چی روشن کن ما رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا هااااا همش باد هواست من در اين انجمن هويج هم حساب نميشم تو فك كن حتي هويجم جنايت چي دلت خوشه بابا يك حرف كوچولو در مورد يكي از بچه هاي انجمن زدم ميخواد اينجا بگه طرف خودشو معرفي كنه همين تكون كه ميخوره حساب هم ميخوره وااااااااای بر تو ..... ای واااااای بر تو ...... ای وااااااای بر ما ........ های وا ویلا بر ما .......... مدیر روابط عمومی ما غیبت کرده .... ای وای ... مسلمونا جمع شید بیاید ببینید این مدیر ، همین مدیر روابط عمومی چه جوری رفته پشت یکی از اعضای این انجمن غیبت کرده بیاید تحصن کنید ، اعتراض کنید ، شب نامه و روزنامه چاپ کنید این چه کاری بود کردی آخه دختر .... این هم حکمش مثل جنایته غیبت کردی وای بر تو وای بر ما که چنین مدیری داریم این راه و مرام روابط عمومیته ... ما فکر کردیم دوران پس از مینا دوران بهتری خواهد بود اونوقت تو رفتی غیبت دیگری رو کردی ای وای بر ما یکی برای من یه آب قند بیاره فشارم افتاد از بس حرص خوردم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اخر مرتضي جان سنگرتو مشخص كن طرف مايي يا طرف دشمن حزب باد نباش حالا شما يك چيزي گير اوردين هاااااا همتان هم پت پيسين هاااااااا این پت پی پتی پسی پسین پتی نمیدونم چی چی که گفتی یعنی چه ؟؟؟؟ هااااا من نبفهمیدم خوووو 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها فعلا من برم خوشحال شدم بودين بايييييييي راستي سنگر رو حفظ كنين تا من بيام به حرفاي حانيه گوش نكنيد 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار پاتوق رو برونقیدیم ممنون از همه که اومدن حالا دیگه پاشید کاسه کوزتونو جمع کنی برید میخوام درشو تخته کنم یه وقت ما نیستیم عوض پاتوق شهرسازا ، پاتوق اوباش و اشرار نشه این محمد گدا هم که پول نمیده 4 تا لامپ درست و حسابی تو این پاتوق نصب کنیم لااقل نورپردازیش درست شه و روشن باشه و ببینیم کی میاد و کی میره مجبوریم شب به شب درشو ببندیم و بریم بهاره که رفت مرتضی خان توام زود اون چایی بخور برو دیگه تموم شده تایمت پاشو پسرم .... 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سنگر ... اهان من با توام ... این اخری که گفتی یعنی چی روشن کن ما رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب پ بيا اين ور بينم اين اخري هم همداني بود فعلا معني شو ندونين بهتره وااااااااای بر تو .....ای واااااای بر تو ...... ای وااااااای بر ما ........ های وا ویلا بر ما .......... مدیر روابط عمومی ما غیبت کرده .... ای وای ... مسلمونا جمع شید بیاید ببینید این مدیر ، همین مدیر روابط عمومی چه جوری رفته پشت یکی از اعضای این انجمن غیبت کرده بیاید تحصن کنید ، اعتراض کنید ، شب نامه و روزنامه چاپ کنید این چه کاری بود کردی آخه دختر .... این هم حکمش مثل جنایته غیبت کردی وای بر تو وای بر ما که چنین مدیری داریم این راه و مرام روابط عمومیته ... ما فکر کردیم دوران پس از مینا دوران بهتری خواهد بود اونوقت تو رفتی غیبت دیگری رو کردی ای وای بر ما یکی برای من یه آب قند بیاره فشارم افتاد از بس حرص خوردم چي ميگي تو ماجرا رو نمي دوني همين جور بگو واسه خودت هاااااا:vahidrk: اصلا هم غيبت نكردم از يكي تعريف كردم همين تازمه دلشم بخواد 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ هاااااااا این پت پی پتی پسی پسین پتی نمیدونم چی چی که گفتی یعنی چه ؟؟؟؟ هااااا من نبفهمیدم خوووو همون طور گفتم به زبان وطني حرف زدم فعلا بمان تو خماريش تا بعد 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بسیار پاتوق رو برونقیدیمممنون از همه که اومدن حالا دیگه پاشید کاسه کوزتونو جمع کنی برید میخوام درشو تخته کنم یه وقت ما نیستیم عوض پاتوق شهرسازا ، پاتوق اوباش و اشرار نشه این محمد گدا هم که پول نمیده 4 تا لامپ درست و حسابی تو این پاتوق نصب کنیم لااقل نورپردازیش درست شه و روشن باشه و ببینیم کی میاد و کی میره مجبوریم شب به شب درشو ببندیم و بریم بهاره که رفت مرتضی خان توام زود اون چایی بخور برو دیگه تموم شده تایمت پاشو پسرم .... خوب بابا چرا میزنی رفتم 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حانیه واست قاقا میخرماااااارشوه میدم اصلا قول پست بهاره رو بهت میدم با حقوق اضافی و هفته ای 5 روز مرخصی با حقوق میگم یه وقت زحمت نباشه باور کن راضی نیستم این همه چاخان بگی همش واسه خودت من دوستمو نمیفروشم نه خير فقط هويج نه جدي من كه اينجا هيچ سمتي ندارم بخش مسابقات كه هيچي اكادمي كه هيچيهيچ جا جاي ما نيست ادرس نداري هوووووووووووووووووووراااااااا اااااا جدي يادم باشه به داود حتما اين مسئله رو بگم تا دانشگاه شخصا به حسابت رسيدگي كنه اما من جدي گفتم بگو هرچي مي خواي بگو طلا كه پاكه چه منتش به خاكه داوود که منو ندیده بگو ها حانیه شی فک کردی ، اگه بگی وای به حالت مدیر روابط عمومی ما رو اذیت میکنی ...:vahidrk: بالاخره من نفهمیدم بگم یا نه؟ بهاره جان ماشالاه طرفدارات زیادنا حانیه واست قاقا میخرماااااارشوه میدم اصلا قول پست بهاره رو بهت میدم با حقوق اضافی و هفته ای 5 روز مرخصی با حقوق مگه بچه پنچ ساله اس قاقا مي خري نيم خواد اصلا مي خواي من خودم بهت ميگن مامان با پستم چي كار داري من پستمو به زور از عابدي گرفتم به راحتي هم از دستش نمي دم حتي اگه لازم باشه خودم بگم اااااااا براي ما اين امكانات نيست چطور واسه غريبه ها هست دستون درد نكنه باشه اقا مهراد داشتيم :icon_razz: همینو بگو فک کنم فک میکنه من 2, 3 سالمه 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ها گفته باشم هر کی بهاره رو اذیت کنه پیش من جایزه داره ها نه من میدونم و اون همه ی شهرسازا اینطورین؟ سنگر ... اهان من با توام ... این اخری که گفتی یعنی چی روشن کن ما رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هاااااااا این پت پی پتی پسی پسین پتی نمیدونم چی چی که گفتی یعنی چه ؟؟؟؟ هااااا من نبفهمیدم خوووو بهاری واسشون معنی کنم تا بیان سراغت:gnugghender: بچه ها فعلا من برم خوشحال شدم بودينبايييييييي راستي سنگر رو حفظ كنين تا من بيام به حرفاي حانيه گوش نكنيد میگم اقا بهروز دیگه نیادا 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بالاخره من نفهمیدم بگم یا نه؟ بهاره جان ماشالاه طرفدارات زیادنا ها پ چی فکر کردی ، شهرسازا هوای همو دارن ...:vahidrk: همه ی شهرسازا اینطورین؟ همه ی شهرسازا چطورین ؟ هااااا اصلا تو چی ماخای از پاتوق ما مثل مار چنبره زدی رو پاتوق ما هاااااا :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ها پ چی فکر کردی ، شهرسازا هوای همو دارن ...:vahidrk: همه ی شهرسازا چطورین ؟ هااااا اصلا تو چی ماخای از پاتوق ما مثل مار چنبره زدی رو پاتوق ما هاااااا :vahidrk: بله میبینم همتون میخواین ضایع بشه معلوم نیس چی میخواین یه بار میگین بگم یه بار میگین نگم پاتوقتون ماله خودتون ایـــــــــــــــش از بس مهمون نواز نیستین که تاپیکتون خاک خورده پس راسته شهرسازا اعصاب ندارن:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ همه ی شهرسازا اینطورین؟نه خير بهاری واسشون معنی کنم تا بیان سراغت:gnugghender: بي خود اين يك حرفي بين همدانياست میگم اقا بهروز دیگه نیادا اون كه فعلا فراريه 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ها پ چی فکر کردی ، شهرسازا هوای همو دارن ...:vahidrk: همه ی شهرسازا چطورین ؟ هااااا اصلا تو چی ماخای از پاتوق ما مثل مار چنبره زدی رو پاتوق ما هاااااا :vahidrk: اخ قربون دهنت همين رو بگو اين تاپيك بزار همين طور خاك بخوره 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اون كه فعلا فراريه باشه من میرم ولی ساکت نمیمونم بالاخره یکیو پیدا میکنم تا بفهمم اونی که گفتی کیه؟ دیگه هم تاپیک خیلی بدتون نمیام بهار دیگه با من حرف نزنیا 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ باشه من میرم ولی ساکت نمیمونم بالاخره یکیو پیدا میکنم تا بفهمم اونی که گفتی کیه؟دیگه هم تاپیک خیلی بدتون نمیام بهار دیگه با من حرف نزنیا باشه من خودم نمي دونم اون كيه از كي مي خواي بپرسي حانيه بي جنبه بابا باهت شوخي كردم گلم اصلا مي خواي خودم به همه بگم 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ باشه من خودم نمي دونم اون كيه از كي مي خواي بپرسيحانيه بي جنبه بابا باهت شوخي كردم گلم اصلا مي خواي خودم به همه بگم پس بگو تا ببخشمت شوخی کردم باو خواستم اذیتتون کنم نمیدونستم زود تحت تاثیر قرار میگیری 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده