Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ هیچ کس حق نداره بهاره رو اذیت کنه حالا حانیه تو خصوصی بهم بگوو 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شما ديگه تورور خدا نخند هیچ کس حق نداره بهاره رو اذیت کنه حالا حانیه تو خصوصی بهم بگوو اي قربونت مرتضي به فريادم برس يك چيزي به اين دهن لق گفتم ول نمي كنه درد مرتضي چي چي تو خصوصي بهت بگه همتون دارين منو اذيت مي كنين 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اون چشای شیطونت که داره زیر چشمی منو دید میزنه بحثو منحرف نکن همه سرو قيافت بچه استبي تربيت اصلا من ميرم خيلي بدي الهیییییییی خب نمیگم ناراحت نباش هیچ کس حق نداره بهاره رو اذیت کنه حالا حانیه تو خصوصی بهم بگوو نه دیگه بهاری ناراحت میشه 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بشيييييييييييييييين بابا هاااااااااااا دختر پروووووووو ميگم داود بياد سراغت هااااااااااااانه خير ما الان پدر تالار شهرسازيمون رفته استراحت واسه همين يك خورده اينجاها ارومه فقط همين دلمون كه ميخواد اما نه اينكه بياي ابروي مدير روابط عمومي تالار شهرسازي رو ببري :vahidrk: برو بینم باو من یه پخ بگم داوود ترسیده حالا منو از اون میترسونی دوس دارم 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ برو بینم باو من یه پخ بگم داوود ترسیده حالا منو از اون میترسونیدوس دارم مي بينمت فقط پس افتادي اصلا بگو ببينم ميخواي چي بگي زود باش هاااااااااا ماخام برم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بحثو منحرف نکن الهیییییییی خب نمیگم ناراحت نباش نه دیگه بهاری ناراحت میشه چی چیو نمیگم ..... کلی رو حرفای تو حساب باز کردم میخوام کاری کنم عطای مدیریت روابط عمومی رو به لقایش ببخشه و بذاره بره تازه داره اذیت و آزارش حال میده بعد مدتها سوژه افتاده این وسط تو میخوای خرابش کنی ؟ عمرا اگه بذارم نگی و بری 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ مي بينمت فقط پس افتادي اصلا بگو ببينم ميخواي چي بگي زود باش هاااااااااا ماخام برم بهاره هر کی ندونه تو که خوب میدونی تیتان ازم میترسه دیگه نمیگم 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ چی چیو نمیگم ..... کلی رو حرفای تو حساب باز کردم میخوام کاری کنم عطای مدیریت روابط عمومی رو به لقایش ببخشه و بذاره بره تازه داره اذیت و آزارش حال میده بعد مدتها سوژه افتاده این وسط تو میخوای خرابش کنی ؟ عمرا اگه بذارم نگی و بری اگه تونستی از زیره زبونم بکش بیرون:(87): 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ااااااااا پس يك هوووووووو بگين من تو اين تالار نقش هويج رو ايفا مي كنم ديگهفقط كافيه بگه همين نصف شب ميرم در خونشون خرخره شو مي جوم :icon_razz: نه بابا هویج چیه إإإإإإإإإ نگوووووووو .... چرا خودتو انقدر دست کم میگیری لااقل یک کلم بروکلینی ، تربچه ای اوه اوه مسئله داره به سمت فیلمای خون آشامی میل می کنه بگو حانیه خودم واست گل شاه پسند میفرستم دم خونتون بذار خون آشاما نمیتونن بیان خرخرتو بجون 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا هویج چیه إإإإإإإإإ نگوووووووو ....چرا خودتو انقدر دست کم میگیری لااقل یک کلم بروکلینی ، تربچه ای اوه اوه مسئله داره به سمت فیلمای خون آشامی میل می کنه بگو حانیه خودم واست گل شاه پسند میفرستم دم خونتون بذار خون آشاما نمیتونن بیان خرخرتو بجون زرنگی فک کردی گول میخورم؟ اگه راس میگی ادرسه خونمونو بده تا منم بگم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اگه تونستی از زیره زبونم بکش بیرون:(87): حانیه واست قاقا میخرماااااا رشوه میدم اصلا قول پست بهاره رو بهت میدم با حقوق اضافی و هفته ای 5 روز مرخصی با حقوق 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ نه بابا هویج چیه إإإإإإإإإ نگوووووووو ....چرا خودتو انقدر دست کم میگیری لااقل یک کلم بروکلینی ، تربچه ای اوه اوه مسئله داره به سمت فیلمای خون آشامی میل می کنه بگو حانیه خودم واست گل شاه پسند میفرستم دم خونتون بذار خون آشاما نمیتونن بیان خرخرتو بجون نه خير فقط هويج نه جدي من كه اينجا هيچ سمتي ندارم بخش مسابقات كه هيچي اكادمي كه هيچي هيچ جا جاي ما نيست ادرس نداري هوووووووووووووووووووراااااااا بهاره هر کی ندونه تو که خوب میدونی تیتان ازم میترسهدیگه نمیگم اااااا جدي يادم باشه به داود حتما اين مسئله رو بگم تا دانشگاه شخصا به حسابت رسيدگي كنه اما من جدي گفتم بگو هرچي مي خواي بگو طلا كه پاكه چه منتش به خاكه 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ها حانیه شی فک کردی ، اگه بگی وای به حالت مدیر روابط عمومی ما رو اذیت میکنی ...:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ حانیه واست قاقا میخرماااااا رشوه میدم اصلا قول پست بهاره رو بهت میدم با حقوق اضافی و هفته ای 5 روز مرخصی با حقوق مگه بچه پنچ ساله اس قاقا مي خري نيم خواد اصلا مي خواي من خودم بهت ميگن مامان با پستم چي كار داري من پستمو به زور از عابدي گرفتم به راحتي هم از دستش نمي دم حتي اگه لازم باشه خودم بگم اااااااا براي ما اين امكانات نيست چطور واسه غريبه ها هست دستون درد نكنه باشه اقا مهراد داشتيم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ نه خير فقط هويج نه جدي من كه اينجا هيچ سمتي ندارم بخش مسابقات كه هيچي اكادمي كه هيچيهيچ جا جاي ما نيست ادرس نداري هوووووووووووووووووووراااااااا اااااا جدي يادم باشه به داود حتما اين مسئله رو بگم تا دانشگاه شخصا به حسابت رسيدگي كنه اما من جدي گفتم بگو هرچي مي خواي بگو طلا كه پاكه چه منتش به خاكه بعله ... بعله منم همینو میگم شما که طلایید و مدالم داریو مدیری و غیره و غیره و غیره دیگه از چی میترسی دختر خوب الان تو مملکت طرف جنایت میکنه ، لو میره یا با طلاش یا با مقامش همه چیو رو لاپوشونی میکنی تو که همشو با هم داری نترس بذار بگه من قول میدم هیچ اتفاقی نمی افته آب از آسیاب تکون نمیخوره .... 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ها حانیه شی فک کردی ، اگه بگی وای به حالت مدیر روابط عمومی ما رو اذیت میکنی ...:vahidrk: قربون همداني حرف زدنت عجيجمي چه عجب يكي اينجا هواي منو داشت 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ می خندم خوبم می خندم بخند كه داري خوب مي خندي چندتا ريختين دارين منو دست ميندازين بايدم بخندين 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بعله ... بعله منم همینو میگم شما که طلایید و مدالم داریو مدیری و غیره و غیره و غیره دیگه از چی میترسی دختر خوب الان تو مملکت طرف جنایت میکنه ، لو میره یا با طلاش یا با مقامش همه چیو رو لاپوشونی میکنی تو که همشو با هم داری نترس بذار بگه من قول میدم هیچ اتفاقی نمی افته آب از آسیاب تکون نمیخوره .... نه بابا هااااا همش باد هواست من در اين انجمن هويج هم حساب نميشم تو فك كن حتي هويجم جنايت چي دلت خوشه بابا يك حرف كوچولو در مورد يكي از بچه هاي انجمن زدم ميخواد اينجا بگه طرف خودشو معرفي كنه همين تكون كه ميخوره حساب هم ميخوره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده