Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ چجوری؟؟ممد نبود دیگه....حالا کیا بودن بماند خودت بودی بی معرفت!:vahidrk: بی مرام خودت بودی آره؟ همدستاتو بگو می بخشمت! 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ به جون امید وکیلی من نبودم جان خودت راستش رو بگو...... امید هم جزو دسیسه گران بود؟:vahidrk: پس یکیشون امید بود دیگه نه؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ چطوری شیخ عزیز خوبی؟این بریییییییییییییم مثه اون بگگگگگگگگگگگگگگگگگگم معروف بود! آقا بگممممممممممم به همه که داریم میریییییییییم:gnugghender: راستی من تنهایی بات جایی نمیام... اصلا من جاهای دیدنی تهران رو بلد نیستم اصلا من تهران نیستم آغا من جوزف نیستم چاکریم بریم بریم :gnugghender: تنها هم بریییییییم به جون امید وکیلی من نبودم امید وکیلی جونشو از سر راه آورده؟!!!!!!!! :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ .... یکی بگه ممد.ای کجاست ... 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اینجا رو دوس ندارم خیلی خلوته... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ چقد بدم میاد از رشته شهرسازی ولی ما از رشته ی مکانیک خیلی خوشمون میاد. میدونی چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ شهرسازا همه رفتن راهپیمایی امروز 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ چقد بدم میاد از رشته شهرسازی نمکدون! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام حمید... پروژه هاتونو تحویل دادین؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام حمید...پروژه هاتونو تحویل دادین؟ سلام.آره بابا خیلی وقته.ترم جدیدم از 23 بهمن شروع شده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ رفتی سرکلاس؟ هفته ول یه سری درسارو رفتم.این هفته دیگه باید همه رو برم 2 لینک به دیدگاه
**samira 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااام به دوسي جوناي شهرساز 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااام به دوسي جوناي شهرساز سلام چه عجب يكي اومد اينجا داشت خاك ميخورد خوش اومدي خانمي 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام!!! بر و بچه های باصفای شهرساز !!! 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ این پاتوق که کلا داره خاک میخوره خوبه یکی از ارکان فعالیت شهرسازی زنده کردن پاتوق هاست ولی پاتوق خود شهرسازا تعطیل شده .... یکم هم بیخیال این همه تاپیک مقاله و پروژه و گفتگو و مسابقه و غیره و غیره و غیره بشید بیاید دور هم جمع شید گل بگید گل بشنوید .. یه چای قلیونی ، یه بط عرقی ، یه بساط دود و دمی ..... به هر حال بیاید یه تکونی به خودمون بدیم دیگه زندگی که همش مثبت بودن نیست گاهی هم به لذات دنیوی برسیم 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلاممممممم من شهرساز نیستما اومدم یه کاری بکنمو برم بهاری بگمممممممم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده