گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 خیلی بابا مسخرس اون دعوت به موضوع خوبه اما این نقل قول خیلی ضایس اون فرآخوان شیه؟ فک کنم خودتم نقل قول میگیری از کسی خبر میدهفراخوانو نمیدونم 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 :vahidrk:بی ادب ده امتیاز برات سفارش دادم دیگه:(87): یه دقه با خودت فک کن 10 امتیاز کجای شکم منو میگیره؟ :icon_razz: یه 1000 تایی بود یه چیزی 4
felorans666 12046 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 بیا برگرد به آغوش گرم اسلام. بس کن این همه اسپم رو. این هم اسپم کردی به کجا رسیدی؟ آغوش گرم ... برگردم ... :girl_angel: توبه ی گرگ ... . . . . . . . نوترون ... 3
Moment 15228 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 نامردا من رو از پست مدیریت خلع کردید کی بود این کار رو کرد؟ داشتیم برا خودمون حال می کردیم و مدیریت حالا باز این امید وکیلی و شیخ و عابدی شدن بالا سرمون خدایا مگه من چه گناهی کردم که باید تقاصش رو اینگونه پس بدم حالا اکشلی نداره ما از همون اولشم دنبال پست و مقام نبودیم ولی فقط یه اسم می خوام... کی بود منو به خاک سیا نشوند؟؟ 3
Neutron 60966 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 نامردا من رو از پست مدیریت خلع کردیدکی بود این کار رو کرد؟ داشتیم برا خودمون حال می کردیم و مدیریت حالا باز این امید وکیلی و شیخ و عابدی شدن بالا سرمون خدایا مگه من چه گناهی کردم که باید تقاصش رو اینگونه پس بدم حالا اکشلی نداره ما از همون اولشم دنبال پست و مقام نبودیم ولی فقط یه اسم می خوام... کی بود منو به خاک سیا نشوند؟؟ اینقدر کم کاری کردی که دیگه عنوانتو با توافق بقیه مدیرا برداشتیم. 3 4 ماه بود یه پست هم نزده بودی تو بخش مقالات. 3
Neutron 60966 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 آغوش گرم ... برگردم ... :girl_angel: توبه ی گرگ ... . . . . . . . نوترون ... آغوش داریم تا آغوش. 3
Moment 15228 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 من خودم شخصا به شیخ و عابدی مشکوکم اون روز که شیخ face to face به من نگریست انگار که بام مشکل داشت من یک حالی ازت بگیرم شیخ البته عابدی خیلی مشکوک تر بود! در کل 6
Moment 15228 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 شوخی کردم بابا من این مدت کمرم داشت زیر بار مسئولیت خم میشد اصلا مدیریت به ما نیومده اخه نیس مدیر شده بودم دیگه هیچ تلاشی نمی کردم ولی حالا که کاربر عادی شدم چنان فعالیتی کنم که بقیش یادم رفت 6
felorans666 12046 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 آغوش داریم تا آغوش. ... یکم بیشتر توضیح بده من چشم و گوش بستم... می دونی که ... من خودم شخصا به شیخ و عابدی مشکوکماون روز که شیخ face to face به من نگریست انگار که بام مشکل داشت من یک حالی ازت بگیرم شیخ البته عابدی خیلی مشکوک تر بود! در کل ... به جوزف جاااااااااان میای از این ورا گذری ... دلو هر جا بخوای می بری شوخی کردم بابامن این مدت کمرم داشت زیر بار مسئولیت خم میشد اصلا مدیریت به ما نیومده اخه نیس مدیر شده بودم دیگه هیچ تلاشی نمی کردم ولی حالا که کاربر عادی شدم چنان فعالیتی کنم که بقیش یادم رفت والا ... بگو کی عزلت کرد ببرمش شکنجه گاه با دل و روده ش دارش بزنم ... :gnugghender: 3
Moment 15228 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 ... یکم بیشتر توضیح بده من چشم و گوش بستم... می دونی که ... ... به جوزف جاااااااااان میای از این ورا گذری ... دلو هر جا بخوای می بری والا ... بگو کی عزلت کرد ببرمش شکنجه گاه با دل و روده ش دارش بزنم ... :gnugghender: به به عیال سابق عزیز بیا با هم متحد شیم بر ضد استعمار عابدی شیخم که دیگه هر جا باشه موش میدوونه امیدم چوب لا چرخ میداره مینا هم دو کار قبلی رو با هم انجام میده 5
felorans666 12046 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 به به عیال سابق عزیزبیا با هم متحد شیم بر ضد استعمار عابدی شیخم که دیگه هر جا باشه موش میدوونه امیدم چوب لا چرخ میداره مینا هم دو کار قبلی رو با هم انجام میده ... همچی چون لا چرخشون کنم که برای ابد کله پا شن ... فعلا که اخلاقت خوب شده من با تو ام ... ... 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 به به عیال سابق عزیزبیا با هم متحد شیم بر ضد استعمار عابدی شیخم که دیگه هر جا باشه موش میدوونه امیدم چوب لا چرخ میداره مینا هم دو کار قبلی رو با هم انجام میده اوا!!!! من صادقانه میگم تو جبهه دفاع از تو بودم...جو ن تو ...والا 6
Neutron 60966 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 اوا!!!!من صادقانه میگم تو جبهه دفاع از تو بودم...جو ن تو ...والا یه سر برو تاپیک مدیرا بخش دسترسی ها. لطفا Artiist از مدیریت روابط عمومی شهرسازی خلع شود. خیانت... کاری جبران ناپذیره. 5
Moment 15228 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 اوا!!!!من صادقانه میگم تو جبهه دفاع از تو بودم...جو ن تو ...والا تو که داری خلع میشی حداقل قبل از خلعت بیا هم دستاتو لو بده به جز عابدی و شیخ دیگه کیا بودن؟محمد هم بود؟اگه محمد بوده کارت غداش رو از طریق بکب از رابطام توی سلف دانشگاه کردستان میسوزونم.... 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 نه ممد نبوده............(نمیخاو بچه ی ضعیفو تو شهر غربت گشنه بذارین...اشپزیم بلد نیست...تخم مرغم گرون شده) 5
Moment 15228 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 نه ممد نبوده............(نمیخاو بچه ی ضعیفو تو شهر غربت گشنه بذارین...اشپزیم بلد نیست...تخم مرغم گرون شده) بابا تو چرا اینجوری هستی؟:vahidrk: خب بگو ببینم کیا دسیسه کردن باهاشون که کاری ندارم میخوام ببرمشون جاهای دیدنی تهران رو بهشون نشون بدم...همین 5
SH E I KH 18713 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 میخوام ببرمشون جاهای دیدنی تهران رو بهشون نشون بدم...همین برییییییییم :gnugghender: 3
Moment 15228 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 برییییییییم :gnugghender: چطوری شیخ عزیز خوبی؟ این بریییییییییییییم مثه اون بگگگگگگگگگگگگگگگگگگم معروف بود! آقا بگممممممممممم به همه که داریم میریییییییییم:gnugghender: راستی من تنهایی بات جایی نمیام... اصلا من جاهای دیدنی تهران رو بلد نیستم اصلا من تهران نیستم آغا من جوزف نیستم 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 بابا تو چرا اینجوری هستی؟:vahidrk: خب بگو ببینم کیا دسیسه کردن باهاشون که کاری ندارم میخوام ببرمشون جاهای دیدنی تهران رو بهشون نشون بدم...همین چجوری؟؟ ممد نبود دیگه....حالا کیا بودن بماند 3
ارسال های توصیه شده