* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من گفتم زشته؟؟؟؟؟ نه ؛ مگه من گفتم که گفتی زشته ؟
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نه ؛ مگه من گفتم که گفتی زشته ؟ من نگفتم تو گفتی زشته، دیدم گفتی "خیلی هم قشنگه" فکر کردم فکر کردی که فکر میکنم تو فکر کردی من فکر میکنم زشته!!! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من نگفتم تو گفتی زشته، دیدم گفتی "خیلی هم قشنگه" فکر کردم فکر کردی که فکر میکنم تو فکر کردی من فکر میکنم زشته!!! الان ما اینجا چیکار میکنیم؟ شهرسازا کوشن؟
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 الان ما اینجا چیکار میکنیم؟ شهرسازا کوشن؟ مغازه تعطیل شده! کرکره رو کشیدن پایین! 1
CehckMate 2026 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 چه قدر سخت میگیرینا؛ ما واسه چهاردیواری معمارا همچین چیزایی نداریم کو سوگند نامه ؛ پیداش نکردم, (کدامین شکلک؟) بله مهندس! اگر شهرسازها هم عمری تو کار معمارها دخالت میکردن احتمالا شما هم یه سوگندنامه ای چیزی میذاشتید. یکی از بندهای مهمش میگه: - سوگند میخورم که باور دارم معمار خوب است و شهرساز خوبتر!! :hapydancsmil: همین شکلکی که شبیه جوونی های رودگولیته: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 مغازه تعطیل شده!کرکره رو کشیدن پایین! باشه؛ برویم بله مهندس! اگر شهرسازها هم عمری تو کار معمارها دخالت میکردن احتمالا شما هم یه سوگندنامه ای چیزی میذاشتید. یکی از بندهای مهمش میگه:- سوگند میخورم که باور دارم معمار خوب است و شهرساز خوبتر!! :hapydancsmil: همین شکلکی که شبیه جوونی های رودگولیته: بفرمایید: - سوگند میخورم که باور دارم شهرسازس خوب است و معماری خوبتر!! :hapydancsmil: رودگولیت
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 باشه؛ برویمبفرمایید: - سوگند میخورم که باور دارم شهرسازس خوب است و معماری خوبتر!! :hapydancsmil: رودگولیت منم سوگند میخورم مهندسی مکانیک از هر دوتاشون خوب تر تر! 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 منم سوگند میخورم مهندسی مکانیک از هر دوتاشون خوب تر تر! 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 دماخ سوخته می سونیم :hapydancsmil: پیشته بینیم باو اره جدي ميگم گفتم من و مرتضي نداريم فقط بهش اسم طرف رو نگفتم :hapydancsmil: بی تربیت اره نگف ولی با توضیحاتی که داد فهمیدم طرف کیه :gnugghender: ای جون منو میگفته معماریا هم میتونن بیان ؟ پس من اینجا چیکار میکنم؟ 2
bpcom 10070 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 چي ميگي تو ماجرا رو نمي دوني همين جور بگو واسه خودت هاااااا:vahidrk:اصلا هم غيبت نكردم از يكي تعريف كردم همين تازمه دلشم بخواد ای وای بر تو ... پس داری میوفتی تو دامش کلک .... آخ آخ آخ ببین بهاره هر چی بگی من از توش بالاخره یه آتویی در میارم خوب بگو ببینم کیه اگه خوبه بریم شیرینی خوران همون طور گفتم به زبان وطني حرف زدم فعلا بمان تو خماريش تا بعد منو بگو خواستم واست آستین بالا بزنم هی بشکنه این دست که نمک نداره بهاری واسشون معنی کنم تا بیان سراغت:gnugghender: یعنی حرف بد زده 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 پس من اینجا چیکار میکنم؟ مگه معماری هستی!؟ پس چرا نوشتی سایر رشته ها!!!!:vahidrk:
CehckMate 2026 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 مگه معماری هستی!؟ پس چرا نوشتی سایر رشته ها!!!!:vahidrk: معلومه که باید بزنه سایر رشته ها! معمار بودن هم مگه افتخاره؟ 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 ای وای بر تو ... پس داری میوفتی تو دامش کلک ....آخ آخ آخ ببین بهاره هر چی بگی من از توش بالاخره یه آتویی در میارم خوب بگو ببینم کیه اگه خوبه بریم شیرینی خوران منو بگو خواستم واست آستین بالا بزنم هی بشکنه این دست که نمک نداره یعنی حرف بد زده خیلی خفنه مگه معماری هستی!؟ پس چرا نوشتی سایر رشته ها!!!!:vahidrk: اره همینجوری دلیل خاصی نداشت معلومه که باید بزنه سایر رشته ها! معمار بودن هم مگه افتخاره؟ مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره؟ 4
Place.Maker 4554 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره؟ پ ن پ قوطی کبریت درست کردن افتخاره ه ه ه دیگه به شهرسازی توهین نکنی ااا :vahidrk: 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 معلومه که باید بزنه سایر رشته ها! معمار بودن هم مگه افتخاره؟ مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره آیا؟؟؟؟ همینجوری دلیل خاصی نداشت مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره؟ زود رشتتو بنویس معماری
CehckMate 2026 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 مثلا شهرسازی خیلی پر افتخاره آیا؟؟؟؟ پس نه، بساز بندازی افتخاره!! 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 پس نه، بساز بندازی افتخاره!! معماری خیلی هم باعث افتخاره مگه نه ؟
CehckMate 2026 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 معماری خیلی هم باعث افتخاره مگه نه ؟ ها؟ الو؟ صدا خوب نمیاد....! الو؟؟ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 ا...مغازه باز شده؟؟؟ سلام سلام, آره ؛ مغازه شهرسازا باز شده ها؟ الو؟ صدا خوب نمیاد....! الو؟؟ به نفعتون نباشه نمیشنوید دیگه الان صدا میاد که ؟
ارسال های توصیه شده