poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بترکی پوریااااااااااااا:ws28::ws28: باشه 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ چی شدددددددددددد؟ میخوام برم بترکم 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا این عکس به من خیلی ارامش میده امیدوارم خوشت بیاد 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ :rose::rose::rose::rose: :w14::w14::w14::w14: :62izy85::62izy85::62izy85::62izy85: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا . . . . . . . خوشگلم ؟ خیلیییییییی نازه :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ درود به همه...... درود بي پايان به هيلدا.... درود به پري كه خبر داد ....متاسفانه تازه فهميدم اونم اتفاقي اگه دير اومدم شرمنده همه هستو ارزويي ......كه ببينند از تو رويي چه زيان تو را.........كه من هم برسم به ارزويي هيلدا اول اسم قشنگي داري اهل جك و ريسه رفتن نيستم به خاطر تو اين كار رو مي كنم به غضنفر ميگن اقا علي يارت ..ميگه ياره خودتون تيم ما تكميله به غضنفر ميگن يه شهر نام ببر با كلي افاده گفت سانفرانسيسكو بعد بهش گفتن بنويس گفت غلط كردم بم تو خوبي چون از پست ها فهميدم چقدر دوستت دارن 12 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها قرار شد اینجا بترکه ها اینجوری سوت و کور ولش نکنید 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هیلداااااااا:) یک روز دو تا خالیبند واسه هم خالی می بستند. اولی میگه: ما یه کوه کنار خونه مون داریم که هر وقت می گیم جاسم، دو سه بار میگه جاسم.... جاسم.... جاسم.... دومی میگه: این که چیزی نیست، ما یه کوه داریم کنار خونه مون که هر وقت می گیم جاسم، میگه: کدوم جاسم کدوم جاسم کدوم جاسم! 9 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا جون شرمنده اما تمام انرژیم همینه....:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ یه هیـــــــــــلدا دارم "تــــــــــــا" نمیشه :4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ چه خبر از هیلدا؟؟ کسی خبری ازش نداره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ سلام ، چه خبر؟ من تا 15 ام نیستم 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا تو اینجوری نشی ها ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ هیلی هیلی توروخدا بخندیاااا بخدا اگه نخندی ضایع شمااااا دیش دیش گوبسه که میاد طرفت :3384s: سره سفره عقد عروس بله نمی گفته. داماد یكم فكر میكنه و با صدای بلند می گه: عمو زنجیر باف یکی از همکارهای غضنفر سر کار سکته کرده بود و مرده بود قرار غضنفر این خبر را به خانم دوستش بدهد. غضنفر میره زنگ خانه دوستش را میزانه و میگه شما بیوه حسن آقا هستی خانم میگه نه ، غضنفر میگه میخوای شرط ببندیم سه نفر مردند خداوند فرمود : اولی بهشت دومی جهنم سومی طویله! فرشته پرسید چرا؟ خدا گفت : اولی شوهر داشته دنیاش جهنم بوده،دومی مجرد بوده دنیاش بهشت بوده، سومی شوهرش مرده زنیکه خر دوباره شوهر کرده!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده