pari daryayi 22938 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ خب دوستان اول یه خبر بهتون بدم یه ذره جون بگیرید تا بریم ادامه راه...!! صبح از زیر دریا هیلدا جون رو بیدار کردیم:icon_pf (34): عزیز دلم هم نه گذاشت نه برداشت مثل قرقی جوابمو داد من مونده بودم عجب انرژی ای داره این دختر هنوز دلیوری مسیجم نیومده جوابش می اومد:persiana__hahaha: دمش گرم!! به همه سلاااااااااااااام رسوند!! گفت قول مردونه میده 3 هفته دیگه با هممون مسابقه دو بده!!:w42: عملش گفتن فردا ساعت 8صبحه ولی همیشه عقب می افته لذا شما از ساعت 8 صبح به مدت 12 ساعت آب دستتونه می ذارین زمین فقط واسش دعا می کنین و انرژی مثبت می فرستین!! گفتم برم ملاقات و خبر و بگیرم که گفت متاسفانه این ابراز محبت ها واسش دردسر ساز شده و نباید!! لذا بهش گیر ندید!! مخصوصا آقایون!!!! خودش قول داد حالش بهتر شده به همتون خبر بده! اما دلتون بسوزه من یه راه بهش پیشنهاد دادم و اونم قبول کرد و قرار شد(اگه بشه!) من فردا شب زنگ بزنم و حالش رو بپرسمیه بار دیگه می گم به هیچ عنوان بهش زنگ نزنین از فردا گوشیش دست خودش نیست اون اصلا نگران عملش نیست بلکه نگران اینه که نکنه گوشیش دست خودش نیست شماها بهش زنگ و مسیج بدین!! افتاد الان؟؟:JC_thinking: لذا دعا کنید که موفق بشه تا منم موفق بشم و خوش خبر برای همتون برگردم!! در انتها هم سوز به دل همتون چون بهم گفت "دوست دارم":ws17: ایششش به همتون بازم سلام رسوند اما غرض از این تاپیک!! : تاپیک قبلی رو که با موج منفی ترکوندید این تاپیک رو برای این زدم که هر کدومتون هر هنری که دارین رو کنین تا این تاپیک رو برای برگشتنش بعد از موفقیتش بهش هدیه کنیم!:626gdau::4uboxsmiley: (البته من امیدوارم که اگه جور شه و ملاقاتی بتونه داشته باشه برم پس نوشته هاتون رو پرینت بگیرم و ببرم براش یکم حال کنه اگر هم نشد و سختش بود که همین تاپیک رو بهش تقدیم می کنیم) اما کاری که شما باید بکنین!! : دو تا درمان تو روانشناسی داریم به اسم خنده درمانی و قصه درمانی ! می تونین از این دو روش یکی رو انتخاب کنید سعی کنید به دور از هر گونه لحن شعار گونه هر چی جمله خوب و مثبت و حمایت برانگیز و امیدوارانه در طول عمرتون شنیدید بگردید بهترینش رو پیدا کنید و براش بنویسید قصه های واقعی موفقیت هاتون رو در شرایط سخت براش تعریف کنید تا جایی که می تونین کلامتون طنز داشته باشه!! می تونید ابتکار به خرج بدین و یه خاطره خنده دار از خودتون براش بگید! از سوتی هایی که دادین از چیزایی که معمولا آدما کنجکاون درباره شما بدونن مثل خراب کاری هاتون یا خلاف کاری هاتون!! می تونید براش جوک خوب و خنده دار تعریف کنید می تونید دو کلمه حرف اما از ته دلتون باهاش بزنید...!! اما یادتون باشه شعار ندید!! نصیحت نکنید!:w00: دلسوزی نکنید اون به دلسوزی ما احتیاجی نداره خودش ما رو دلداری داده!! و پیشنهاد من به شما اینه که هر چی می خوایت براش بنویسین با ابتکار خودتون بنویسین یا یه آهنگ بهش تقدیم کنین و عکساشو بذارین اینجا مثل کاری که خود من کردم! این تاپیک رو می خوام بدون کوچکترین اسپمی!! تاکید می کنم کوچکترین اسپم با انرژِی مثبت و سلیقه هاتون بترکونین!:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v راستی موج منفی ببینم به شقایق عزیز می گم اخطار در کنه!! فرض کنید مسابقه است و به بهترین تاپیک و ایده مثبت مدال می دیم پس بسم الله... هر کدومتون هم لینک اینجارو برای دوستاتون بفرستید... 67 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا جان عزیزم من برات این نقاشی رو کشیدم با تنه های درخت اسمت رو نوشتم اگه از دور بهش نگاه کنی شبیه به هیلداست و اون سنگ ها نقطه های اسمت هستند و اون درخت هم الف آخر اسمته!! اما هدفم جلب توجهت به جوونه های درخت و سبز شدنش بود دلم می خواست تورو در حال جوانه زدن و دوباره سبز شدن بکشم... دوباره سبز می شوی عزیزم پر بارتر از قبل 42 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یه هموطن از دوستش میپرسه توکه چشم کجاست؟ دوستش میگه چرا چرت و پرت میگی!! چشم که توک نداره1 میگه پس چرا تو آهنگ میگه، توکه چشمات خیلی قشنگه....:mornincoffee: هیلیییییییییییییییییی این جوک از طرف من تقدیییم به تووووووووو......بخند خوشکل تر شیییی:wubpink: 29 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سیلام علیکم جمیعا کلا با شادی حال میکنم جک بگم ممکنه باز پس گردنی و توسری نثارم کنه،میام یه آهنگ شادتقدیم میکنم در اسرع وقت من رو از مسابقه دو معاف کنید:4chsmu1:در حد پیاده روی میتونم مسابقه بدم:persiana__hahaha: 14 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ از طرف من برای هیلدای عزیز: خر ما از کرگی دُم نداشت 20 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ خودشم میدونه چقدر برام عزیزه اما اوندفعه هم درخواست من به این عنوان که مزاحمش نشین به عنوان توهین تلقی شد دست بردارین از سرش لطفا دوستی ماها دوستی خاله خرسه میشه براش 18 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ به به به به ای جونم عجب تاپیک باحالییییییییییییییییی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پری جان ناز شصتت خدایی ایول داره کارت. :rose: سهلام سهلام هیلی خب چون این پست گندس دسته بندی میکنم که سر در گم نشین طرح روی جلد فصل اول : لودگی :2525s: بخش اول : جوک (البته چیز ندار) بخش دوم : حرکات موزون (البته به تفکیک بخش آقایان و خانومها) فصل دوم : فلسفی فصل اول : لودگی :2525s: بدون مقدمه میریم سر اصل مطلب بخش اول : جوک 1. ملا یه نفر رو تو خیابون دید و پرسید: شما علی پسر ممدآقا پاسبان نیستی که توی کرج سر کوچه چراغی مأمور بود؟ پسر گفت: چرا!؟ ملا گفت: ببخشید! پس حتما عوضی گرفتم 2. به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه يخ ... ، میگن آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است 3. از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده می کنم! 4. غضنفر ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مُردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست. (تازم گاو انقد ... ) 5. يارو سکه میندازه صندوق صدقات ٬ سوارش میشه 6. طرف خودشو میمالیده به سپر ماشین ! میگن چی کار میکنی بابا, میگه دارم اوقاتمو سپری میکنم 7. اگه دیدی یه سوسک پشت و رو افتاده و داره دست و پا می زنه، فکر نکن با دمپائی زدنش... داره به قیافه تو می خنده 8. يارو ميره خواستگاري، از دختره خوشش نمياد، به باباي عروس ميگه : ما ميريم يه دور ميزنيم ، بر ميگرديم ، راستی تا ساعت چند بازيد ؟ 9. به ملانصرالدين ميگن جوان ها شراب ميخورن قمار ميکنن ترياک ميکشن دختر بازي ميکنن ... حکم چيه ؟ ميگه : گيشنيز 10. يارو ميره حرم داد می زنه : آقايون شلوغ نكنيد! حاجت ها قاطی میشه! من پارسال اومدم ، حامله شدم :icon_pf (34): بخش دوم : حرکات موزون :icon_pf (34): خب از حرکات موضون عرفانی شروع میکنیم که تقدس جریانم حفظ بشه بعدم میریم سراغ حرکاتموزون محلی که کم کم آماده بشین حالا موزیییییییییییییییییک :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حالا اصل جریان اول بگم این منم(قربون خودم برم الهیییییییییی:aghosh:) حالا بروبچ حالا یه آنتراک که اقایون برن و خانوما بیان حالا خانوما وسطططططططط آ ماشالامنم چشامو بستم ها خیالتون راحت فصل دوم : فلسفی خیلی جریانو فلسفی نیکنم فقط شعر برات مینویسم. میخانه اگر ساقی صاحب نظری داشت / میخواری و مستی ره رسم دگری داشت خوش آمد گل و زان خوشتر نباشد / که در دستت بجز ساغر نباشد در کار گلاب و گل حکم ازلی این بود / کاین شاهد بازاری وان پرده نشین باشد سالها دل طلب جام جم از ما می کرد / آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است / طلب از گمشدگان لب دریا می کرد مشکل خویش بر پیر مغان بردم دوش / کو به تایید نظر حل معما می کرد دیدمش خرّم و خندان قدح باده به دست / وندر آن آینه صد گونه تماشا می کرد اونایی که منو شناختن میدونن چاپلوسی نمیکنم و رک حقیقتی که درک کردمو میگم. هیلدا خدایی دختری مردتر و استوارتر و محکمتر از تو ندیدم تو عمرم. :w139: 31 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ جديدترين اس ام اس عاشقانه غضنفر به نامزدش: جاروبرقيتم آشغال..!!! از يارو مي پرسن "دگرگوني" يعني چي؟ ميگه يعني اين گوني نه ، يک گوني ديگه:4chsmu1: هیلدا یدونه باشه! عمه ی ستی باشه!:w36: هیلدا ما فقط واسه خاطر شوما ستی خانومو به همسری برارمون پذیرفتیم!:flowerysmile: 17 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هر گاه خداوند تورا به لبه پرتگاهی برد به او اعتماد کن زیرا: یا تو را از پشت میگیرد یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت . * دکتر علی شریعتی * 20 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ یه روز یه چینی رو دار میزنن میشه دارچین!!!! 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من سوتیای جدیدمو بگم خود هیلدا که هیچ کل بخش از خنده می ترکن 18 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ حیف نون ماشینش پنچر میشه…میره از لوله اگزوز فوت میکنه..احمقه رد میشه..میگه:خره… تا صبح هم فوت کنی لاستیکت باد نمیشه…چون شیشه های ماشینت پایینه 19 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ قرص اكس رو میندازن توصندوق صدقات ! صندوق شروع میكنه به وام دادن 24 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ من سوتیای جدیدمو بگم خود هیلدا که هیچ کل بخش از خنده می ترکن تا جایی که خوندم موافقم. منو از جک معاف کنین که سایت رو میبندن. تنها کاری که میتونم بکنم::gol cheshmak:(امیدوارم دود سیگارم، اذیتت نکنه.:Ghelyon:) 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مهم نیست قفل ها دست چه کسیست...مهم این است که کلیدها دست خداست... 18 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ این عکس به من که خیلی انرژی مثبت می ده امیدوارم واسه هیلدا هم همینطور باشه 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ این عکس به من که خیلی انرژی مثبت می ده امیدوارم واسه هیلدا هم همینطور باشه واااااااااااااااای :aghosh: اون ببره رو هم برای من می ذاری انرژی بگیرم؟ 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده