شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ حمید میگم اون شعره یادت نره بیاری هااااااااا راستی طناب بلند بیار حتمی برا طناب کشییییییییی اره فکر خوبی هستش بعد از طناب کشی محمد رو به دار مجازات اویزونش میکنیم و از دستش راحت میشیم 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اره فکر خوبی هستش بعد از طناب کشی محمد رو به دار مجازات اویزونش میکنیم و از دستش راحت میشیم نخیر بعد طنابکشی مفسدین فی الانجمن رو دار میزنیم 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ حمید میگم اون شعره یادت نره بیاری هااااااااا راستی طناب بلند بیار حتمی برا طناب کشییییییییی کیا صداشون خوبه .. بگو تموم شد .. بفرستم براشون البته اگه دخترت بزاره .. 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کدوم شعره؟:w127: یه شعر بدددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کیا صداشون خوبه .. بگو تموم شد .. بفرستم براشون البته اگه دخترت بزاره .. اول بده من گزینشش کنم بعدا اجازه پخش که دادم میدم دخملمم بررسی کنه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ حرفی که شاهین زد منبعش موثقه 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اول بده من گزینشش کنم بعدا اجازه پخش که دادم میدم دخملمم بررسی کنه کشته مرده این رابطه تنگاتنگ پدر و دختریتونم .. 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ حرفی که شاهین زد منبعش موثقه بخاطر این شکلکه هم که شده یه روز میکشمت 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ بخاطر این شکلکه هم که شده یه روز میکشمت اوهوی حواست باشه ها به شکلک پسر من چکار داری؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اوهوی حواست باشه ها به شکلک پسر من چکار داری؟:w00: پسرته ؟ اییییییییییییییییییی .. پسر قحطی بود .. 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نخیربعد طنابکشی مفسدین فی الانجمن رو دار میزنیم کیا هستن این مفسدین حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کیا صداشون خوبه .. بگو تموم شد .. بفرستم براشون البته اگه دخترت بزاره .. من نميذارم؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ کیا هستن این مفسدین حالا؟ هر کی به خودش بگیره اون شاهین که از ترس فلنگ و بست و در رفت 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من نميذارم؟ :JC_thinking: نوچ ........... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ هر کی به خودش بگیره اون شاهین که از ترس فلنگ و بست و در رفت خب پس حله 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نوچ ........... از كدوم لحاظ؟:JC_thinking: درك ؟ يا زحمت؟ :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ پسرته ؟ اییییییییییییییییییی .. پسر قحطی بود .. خیلی هم دلت بخواد:w00: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ از كدوم لحاظ؟:JC_thinking:درك ؟ يا زحمت؟ :girl_blush2: درک شدی خبر نداری .... زحمت هم نیست ..... رحمته ...... (وای چقده من خوبممممممممم ) 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ درک شدی خبر نداری .... زحمت هم نیست ..... رحمته ...... (وای چقده من خوبممممممممم ) درك مرك تعطيله هااااا :3384s: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده