Anooshe 11040 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 21 شهریور، 2011 سلام خب دوستان باید ببخشید که با کمی تاخیر این تاپیک رو زدم اما کارهای مربوط به برنامه تنگه واشی هم انجام شد و اطلاعات مربوط به سفر رو اینجا قرار میدم تاریخ برنامه:جمعه 24/4/1390 ساعت حرکت: 6 زمان برگشت: 22 محل قرار: میدان صادقیه-رو به روی مجتمع گلدیس ماشین: میدلباس ظرفیت: 30 نفر پذیرایی: صبحانه(شیرکاکائو و کیک) همراه با میان وعده مبلغ:16،000 تومان آخرین مهلت ثبتنام :16/4/1390 دوستانی که قصد شرکت در برنامه رو دارن تا تاریخ 11/4/90 به من پیغام خصوصی بدن و از این تاریخ به بعد(11/4 تا 16/4) به Mohammad.A... ------------------------------------------- - ناهار با خودتون هست... -از اونجایی که مسیر زیادی رو توی آب حرکت میکنیم حتما کفش مناسب بپوشید یا دمپایی بیارید... -در صورتی که نیاز می بینید با خودتون یک دست لباس دیگه هم همراه داشته باشید... 51
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2011 خوش بگذره بهتونواقعا این سری چه خبره ایشاا... که بتونی برنامتو جور کنی و همراهمون باشی خانومی 8
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2011 قبلا يه چيزي به اسم ناهار هم بود تو برنامه ها ها بله قبلا ها بود یاد گذشته ها بخیر واسه این برنامه جایی که بشه به عنوان رستوران رفت نیست بهتر که همه با خودشون غذا بیارن و از سهم خودشون هم یکم بیشتر و جمع همه کنار هم و باهم ناهار میخورن و ایشاا.. که لذت هم میبرن راستی مهندش خوش فکر جریمش بخاطر اسپم هاش این بوده که ناهار بده تو برنامه تنگه واشی میتونید رو جریمه اون هم حساب کنین:4chsmu1: 21
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2011 آژانس همون آژانس قبلي هست انوشه جان ؟ نه اون نیست بچه ها خواسته بودن تغییر کنه ما هم احترام گذاشتیم و تغییر دادیم حالا ایشاا.. که این دفعه بیشتر راضی باشن همه 15
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 شاید بیام... امیدوارم بتونم خودم رو بهتون برسونم به جمع دوستان و از با هم بودن در کنار شما در آخرین سفر تا کنکور ارشد لذت ببرم 9
ooraman 22216 ارسال شده در 21 شهریور، 2011 مرسی از زحمتت انوشه جون فقط بازم ساعتش زوده که ...نمیشه مثل دفعه گذشته همون 7 بذارید ....6 برای امثال من که راهشون یه کم دورتره سخته رسیدن 10
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2011 مرسی از زحمتت انوشه جون فقط بازم ساعتش زوده که ...نمیشه مثل دفعه گذشته همون 7 بذارید ....6 برای امثال من که راهشون یه کم دورتره سخته رسیدن خواهش میکنم عزیزم واسه ساعت مشکلاتی مثل خوردن به ترافیک و شلوغیه راه رو داریم و اینکه متاسفانه یه ساعتی گفته میشه و همیشه هستن افرادی که ممکنه به موقع نرسن و بازهم ساعت حرکت، ناخواسته از زمان گفته شده عقبتر بیفته واقعا هرچی زودتر بریم به نفعمونه... اگر بشه طوری همانگ باشین هر کدوم از بچه هایی که مال یک محدوده ایم در صورتی که کسی ماشین داشت بقیرم تو مسیر سوار کنه و برسونه که خیلی بهتره.. یا چند نفر باهم آژانس بگیرن... اما اگر این مشکل اصلا قابل حل نباشه چون برنامه مال خود بچه هاست ساعت رو جابجا میکنیم ولی خب بازم میگم بهتره که 6 باشه 13
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 من و همسر گرام اگه بخوایم بیایم باید ساعت 2 بامداد حرکت کنیم واااااااااااووو نمیشه که :icon_pf (34): 9
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 راستی مهندش خوش فکر جریمش بخاطر اسپم هاش این بوده که ناهار بده تو برنامه تنگه واشی میتونید رو جریمه اون هم حساب کنین:4chsmu1: هی من میخوام اسپم نکنم نمیزاری تو که انوشه هر وقت شیرنی اورد ناهارم میدم من:4chsmu1: 7
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 ما نیز سعی میکنیم بیاییم! فقط شلوغه اندکی جمعه! چیا باید بیاریم؟ کفش درست حسابی ندارم:icon_pf (34): 7
H.R.T 123 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 من هم مي تونم بيام؟ پول رو كي بايد واريز كرد؟ شماره حساب؟ بيمه تور گروهي؟ 10
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 هی من میخوام اسپم نکنم نمیزاری تو که انوشه هر وقت شیرنی اورد ناهارم میدم من:4chsmu1: بعد میگه نگو کج فکر بهم بنده خدا این یه جعبه شیرینی بیاره میشه 5 تومن نهاتیتش،توچی؟ ما نیز سعی میکنیم بیاییم!فقط شلوغه اندکی جمعه! چیا باید بیاریم؟ کفش درست حسابی ندارم:icon_pf (34): چکمه باید استعمال کنی فکر کنم 6
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 22 شهریور، 2011 من هم مي تونم بيام؟ پول رو كي بايد واريز كرد؟ شماره حساب؟ بيمه تور گروهي؟ شرایط افرادی که میتونن تو برنامه های گردشگری شرکت کنن اینجا نوشته شده مراجعه کنید و در صورتی که واجد شرایط بودید به من پیغام خصوصی بدید برای گرفتن شماره حساب... افرادی که شرکت می کنن بیمه میشن... 6
Anooshe 11040 مالک ارسال شده در 22 شهریور، 2011 هی من میخوام اسپم نکنم نمیزاری تو که انوشه هر وقت شیرنی اورد ناهارم میدم من:4chsmu1: پس مچکل فقط شیرینی آوردن منه؟!!! اگه اینطوریه من یه جعبه شیرینی رو میارم پس دیگه حله... مهندس جان حالا بگو میخوای ناهار چی به 30 نفرمون بدی؟ ما نیز سعی میکنیم بیاییم!فقط شلوغه اندکی جمعه! چیا باید بیاریم؟ کفش درست حسابی ندارم:icon_pf (34): ایشاا.. که میتونید بیاین شلوغ که بله حتما شلوغه خب راحت ترین کار اینه که یه جفت دمپایی بگیری و با خودت بیاری و استفاده کنی 5
setiya 12665 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 منم به احتمال زیاد میام من هم مي تونم بيام؟ پول رو كي بايد واريز كرد؟ شماره حساب؟ بيمه تور گروهي؟ اگه نمیتونی بیای مثل عید وعده الکی نده 9
ارسال های توصیه شده