samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان من مدتيه به مشكل برخوردم من و يكي ديگه نام كاربريمون همسانه و محمد:167: هم نميتونه كاري كنه حالا شما بياييد و راه حل ارائه بديد شايد اين محمد :167: تونست كاري كنه 11 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب اولا که بین سمانه و 66 اوشون فاصله هست دوما حروف یوزر اوشون بازم کپیتاله اینهمه تفاوتتتتتتتتتتت یکیتون اسمشو بزاره 65+1 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب اولا که بین سمانه و 66 اوشون فاصله هستدوما حروف یوزر اوشون بازم کپیتاله اینهمه تفاوتتتتتتتتتتت یکیتون اسمشو بزاره 65+1 اما در كل دو تا مون كه samaneh66 اصلا من ناراحتم كه چرا بايد هم نام باشيم محمد اگر نتونه كاري كنه بايد نام كاربريه منو با مال خودش يكي كنه 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اما در كل دو تا مون كه samaneh66 اصلا من ناراحتم كه چرا بايد هم نام باشيم محمد اگر نتونه كاري كنه بايد نام كاربريه منو با مال خودش يكي كنه بزار محمد 66:ws3: 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بزار محمد 66:ws3: بهار جون راهنمايي كن ..... 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بهار جون راهنمايي كن ..... ببینید سابقه کدومتون بیشتره اونی که جدیده یوزشو عوض کنه 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ببینید سابقه کدومتون بیشتره اونی که جدیده یوزشو عوض کنه سابقه من بيشتره 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سابقه من بيشتره خوب حله دیگه ازین محمدم غرامت میگیری تا یوزر مشابه تایید نکنه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ باهم دوستانه مذاکره کنین :icon_pf (17): :w73: ............. .. اگه طرف قبول کرد که هیچی اگه قبول نکرد ...... :w13::ubhuekdv133q83a7yy7:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چه مشکلاتی و دغدغه هایی دارین واقعا 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ وب یه راه داری اسم کاربریت رو بزاری مش ماشاللله 66 یا اینکه کلا قهر کنی بری یا اینکه بمونی و بسازی یا اینکه مهریه بزاری اجرا و از ممد غرامت بخوای 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ اره سمان منم چند روز پیشا تو پروفایل یکی دیگه اسمتو دیدم بعد یادم رفت پروف کی بوده باخودم گفتم حتما اشتباه کردم عزیزم اسم کاربریتو بذار خواهر نازی جون 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ مگه میشه اخه؟ حقتو از محمد بگیر سمانه... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ حق خواهر منو میخورین هاااااااااااااااااااااااااااا مامانننننننننننننننننننننننننننننننن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ امان از دست این ممد پست امد رو پاک می کنه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ برو بابا حال نداریم بزا اونایی که کشتی کفنشون خشک بشه بعد 3 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ دوستان من مدتيه به مشكل برخوردم من و يكي ديگه نام كاربريمون همسانه و محمد:167: هم نميتونه كاري كنه حالا شما بياييد و راه حل ارائه بديد شايد اين محمد :167: تونست كاري كنه ضمناً ناگفته نباشه که بنده به این نکته پی بردم و به سمانه خانوم گزارش دادم این نهایت دقت منو میرسونه:icon_redface::icon_redface::ws3::icon_redface::w16: 6 لینک به دیدگاه
adel_salehi2000 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ حالا اشکال نداره بذار saman 66:ws3: :ws3: مخفف سمانست دیگه 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ همون که گفتم بهترینه بذار خواهر نازی جون اینجوری دیگه همه هم میشناسن به حرمت من هواتم دارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده