poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ omidvarim tavakol mikonim va doa mikonim gheyr az in kari az dastam barnemiad hilda jon motmaenam barmigardi va dava mikoni ke chera in tapic hazf nashode 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان می خوام برم ملاقاتش(البته اگه بذاره) از دوستان شوخ طبع و صمیمیش کسی هست بخواد باهام بیاد؟می خوام خیلی قوی باشه!! حتما برید ببینیدش برای روحیه دادن بهش خیلی میتونه کمک کنه اگر کسی نیومد من میام،تا حالا از نزدیک ندیدمش ومجازی باهاش حرف زدم...اونجا صمیمی بودیم ولی اگر بدونم کمکی به روحیه اش میکنه حتما میام 15 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چي بگم..... اصلا هيچي ندارم بگم فقط منتظرش ميمونم و تا بياد دعا ميكنم . . . . 11 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام کسی اطلاعات دقیق تری نداره بده!؟ پیوند قلبش بطور کامل پس زده یا مشکل تنگی دریچه داره!؟ حالش چطوره الان!؟ 13 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام کسی اطلاعات دقیق تری نداره بده!؟پیوند قلبش بطور کامل پس زده یا مشکل تنگی دریچه داره!؟ حالش چطوره الان!؟ من راستش از طریق یکی ازدوستاش تونستم باهاش صحبت کنم دیشب یعنی شماره شو از اون گرفتم راستش چیزی از پزشکی بلد نیستم برای همین دقیقا متوجه نمیشدم اما تا جایی که فهمیدم مشکل دریچه قلبشه که باید تعویض شه میخاستمبرم ملاقاتش گفتش که یه سری دارو هایی بهش تزریق میشه برای پایین اوردن سیستم دفاعی بدنش قبل از عمل ؛ برای همین خیلی سخت اجازه ملاقات میدن که خدای نکرده بیماری چیزی تو این شرایط از کسی منتقل نشه بهش عذر خواهی کرد گفت اصلا خوشم نمیاد تو مریضی کسی ببینتم و میخام تنها باشم هر کار هم کردم اسم بیمارستان رو نگفت گفت انشالله زود برمیگرده و یه میتینگ میذاره از همه تشکر میکنه و اینکه از همه تشکر کرد تا دیشب من این خبر و دارم صداشم ضبط کردم الان از رو اون نوشتم :icon_pf (34): دیگه جدید تر بیخبرم 22 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم زوده زود خبر سلامتیشو بشنوم! 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ایشالا حالت به زودی خوب میشه عزیزم 9 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ولی فکر میکنم اگه الان بچه ها بهش زنگ بزنن وحرفای قشنگ بزنن واس ام اسای قشنگ وشاد بهش بدن.بهترین روحیست برا ادامه معالجش. دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی ودر ماندگی والا در خوشی همه دوست هستند ورفیق. اللهم اشف کل مریض 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من راستش از طریق یکی ازدوستاش تونستم باهاش صحبت کنم دیشب یعنی شماره شو از اون گرفتمراستش چیزی از پزشکی بلد نیستم برای همین دقیقا متوجه نمیشدم اما تا جایی که فهمیدم مشکل دریچه قلبشه که باید تعویض شه میخاستمبرم ملاقاتش گفتش که یه سری دارو هایی بهش تزریق میشه برای پایین اوردن سیستم دفاعی بدنش قبل از عمل ؛ برای همین خیلی سخت اجازه ملاقات میدن که خدای نکرده بیماری چیزی تو این شرایط از کسی منتقل نشه بهش عذر خواهی کرد گفت اصلا خوشم نمیاد تو مریضی کسی ببینتم و میخام تنها باشم هر کار هم کردم اسم بیمارستان رو نگفت گفت انشالله زود برمیگرده و یه میتینگ میذاره از همه تشکر میکنه و اینکه از همه تشکر کرد تا دیشب من این خبر و دارم صداشم ضبط کردم الان از رو اون نوشتم :icon_pf (34): دیگه جدید تر بیخبرم چند ماه پیش پیوند زده بود که الان پس زده باید مصنوعی بزارن ......... 11 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چند ماه پیش پیوند زده بود که الان پس زدهباید مصنوعی بزارن ......... اهان دریچه مصنوعی بذارن ؟ نمیدونمبه خدا من نمیدونم نمیفهمم اصلا خدا الهی شفاش بده من عصابم داغونه اصلا 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چند ماه پیش پیوند زده بود که الان پس زدهباید مصنوعی بزارن ......... پیوند دریچه زده بود یا پیوند کامل قلب چند ماه پیش!؟ 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ پیوند دریچه زده بود یا پیوند کامل قلب چند ماه پیش!؟ فکر کنم دریچه بوده 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ما که راه ارتباطی باهاش نداریم.ولی هر کردوم از دوستاش اگه باهاش در تماسن از طرف ما هم بگن که هممون منتظریم تا دوباره برگرده ...خیلی زوووووووووووووووووووووود :w16: 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من از دوستم که پزشکه پرسیدم گفت با توضیحاتی که دادی نمی تونه پیوند قلبش کلا پس زده باشه احتمالا دریچه اش پس زده که مشکل حادی نیست و پیوند دریچه قلب تو ایران خیلی روتینه و حتما دریچه مصنوعی براش می ذارن و مشکلی هم پیش نمیاد... ما هم دعا می کنیم زود خوب شه و از راه دور بهش آرامش می رسونیم 15 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ منم به نوبه خودم براش آرزوی سلامتی دارم هیلدا دختر خیلی خوب و مهربونیه .... هر کسی که یه مدت باهش دوست باشه میفهمه که چقدر این دختر خوبه به هر حال امیدوارم زودتر برگرده پیشمون .... 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من از دوستم که پزشکه پرسیدمگفت با توضیحاتی که دادی نمی تونه پیوند قلبش کلا پس زده باشه احتمالا دریچه اش پس زده که مشکل حادی نیست و پیوند دریچه قلب تو ایران خیلی روتینه و حتما دریچه مصنوعی براش می ذارن و مشکلی هم پیش نمیاد... ما هم دعا می کنیم زود خوب شه و از راه دور بهش آرامش می رسونیم خب خدارو شکر یکی بالاخره علمی اومد توضیح داد به امید خدا زود بر میگرده 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب خدارو شکریکی بالاخره علمی اومد توضیح داد به امید خدا زود بر میگرده البته من بر اساس گفته های شما و ادر مشکل رو برای دوستم توضیح دادم اونم گفت اگه قلبش کلا پس می زد باید خود قلب رو در می آوردن که با توضیحات ادر گفت پس حتما دریچه و پیوند اونه که خیلی ها الان با دریچه مصنوعی زندگی می کنن ایشالا 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ من از دوستم که پزشکه پرسیدمگفت با توضیحاتی که دادی نمی تونه پیوند قلبش کلا پس زده باشه احتمالا دریچه اش پس زده که مشکل حادی نیست و پیوند دریچه قلب تو ایران خیلی روتینه و حتما دریچه مصنوعی براش می ذارن و مشکلی هم پیش نمیاد... ما هم دعا می کنیم زود خوب شه و از راه دور بهش آرامش می رسونیم خیالمونو راحت کردی.ایشاالله همینطوره که گفتی 7 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم که خدا بزرگ عنایتی در حق ایشون بکنه و زودتر حالشون خوب بشه... خدایا به امید تو زنده ایم... 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر حرفا متتاقضه اینجا . من که کلا گیج شدم. من الان نفهمیدم هیلدا چند ماه پیش ، یه پیوند دریچه ی مصنوعی داشته و اون پیوند پس زده!!؟ یا اینکه برای اولین بار بخاطر نارسایی دریچه ، داره عمل پیوند دریچه رو انجام میده!؟ آخه poor!a گفته بهش داروهای ضعیف کننده ی سیستم ایمنی میزنن شک کردم قبلا پیوند دریچه انجام داده باشه. یکی نیست بیاد یه توضیح کامل بده اینجا!؟ کسی شماره ای از خانوادش نداره!؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده