رفتن به مطلب

گل برای باحجابها، برخوردبا بدحجابها+ عکس

danielo

ارسال های توصیه شده

متأسفانه بعضی دوستان تو بیان عقاید خودشون، توجهی به عقاید دیگران نمی کنن و به راحتی به دیگران توهین و بی احترامی می کنن.

خیلی از پست های این تاپیک ویرایش شد، و خیلی های دیگه هم باید ویرایش بشه متأسفانه. در صورتی که باز هم شاهد این بی احترامی ها باشیم، تاپیک به طور کامل حذف میشه.

پس لطفاً مراعات کنید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 57
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

الان ديدم يه قسمت از مطلبم ويرايش شده. من قصد توهين به عقيده خاصيو نداشتم. به هر حال ممكنه يكي دلش بخواد بره زير 5 لايه پارچه. من چيكارم كه بخوام بهش بگم چرا؟!

منظورم گوسفند صفتي بود كه تو بعضيا هست . مثلا يه عده آدم كه پر از عقه هاي دروني هستن و سواد و سطح بينش و شان اجتماعي پاييني دارن، راه ميفتن تو خيابون به عنوان مامور ارشاد. بعد به لباس پوشيدن مردم از هر قشر و سطحي گير ميدن مثلا شماي نوعي داري تو خيابون راه ميري يه نفر كه تو حالت عادي زورت مياد باهاش حرف هم بزني مياد درباره انتخاباي خصوصيت نصيحتت ميكنه بعدم سوار ونت ميكنه ميبردت. حالا اين سروا ون كردن و بردن و گل و شوكولات تعارف كردن ماموراي ارشاد به نظر من هر دوش توهينه. كسي كه حتي اون تاييد و گل رو با روي باز بپذيره رفتار گوسفند در برابر چوپان رو نشون داده اونم در برابر يه عده آدم عقده اي بي سواد.

• Like 5
لینک به دیدگاه
الان ديدم يه قسمت از مطلبم ويرايش شده. من قصد توهين به عقيده خاصيو نداشتم. به هر حال ممكنه يكي دلش بخواد بره زير 5 لايه پارچه. من چيكارم كه بخوام بهش بگم چرا؟!

منظورم گوسفند صفتي بود كه تو بعضيا هست . مثلا يه عده آدم كه پر از عقه هاي دروني هستن و سواد و سطح بينش و شان اجتماعي پاييني دارن، راه ميفتن تو خيابون به عنوان مامور ارشاد. بعد به لباس پوشيدن مردم از هر قشر و سطحي گير ميدن مثلا شماي نوعي داري تو خيابون راه ميري يه نفر كه تو حالت عادي زورت مياد باهاش حرف هم بزني مياد درباره انتخاباي خصوصيت نصيحتت ميكنه بعدم سوار ونت ميكنه ميبردت. حالا اين سروا ون كردن و بردن و گل و شوكولات تعارف كردن ماموراي ارشاد به نظر من هر دوش توهينه. كسي كه حتي اون تاييد و گل رو با روي باز بپذيره رفتار گوسفند در برابر چوپان رو نشون داده اونم در برابر يه عده آدم عقده اي بي سواد.

باز توهین بود.

خب اینکار از نظر ما درست نیست. قبول. ولی حق نداریم به کسایی که اینکار رو انجام میدن، اینطور بی احترامی و توهین کنیم و لقب گوسفند صفت و عقده ای و این حرفا رو بدیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
رضا شاه به زور از سر زنها چادر بر می داشت و الان بعضیها فکر می کنن به زور میشه زنها رو چادری کرد.

به نظر من فرهنگ سازی هر چیزی مهمه . به جای زور از فواید حجاب و از مضرات بد پوششی باید بگن و افراد جامعه رو قانع کنن. نه که به زور روسری طرف رو جلو بکشن . خوب دو قدم اون طرف تر میکشه عقب .

به نظر من این کارا اصلا فایده نداره .

ولی یک سوال : چطوری میشه که همیشه مردها متجاوزن و زنها یی که با وضع بدی توی خیابون مانور میدن متجاوز نیستن؟

یه سوال دیگه : اون مردی که متجاوز میشه . چطوری میشه که دست به تجاوز میزنه ؟ مادرزاد متجاوز بوده یا به مرور زمان شهوتران شده و حالا با تحریک شدن قصد تجاوز میکنه ؟

به نظر من که این رابطه دو سویه است. هم مرد مقصره هم زن .

اینطور میشه که از بچگی تو مغزش کردن که زنی که آرایش می کنه یا موی سرشو بیرون میذاره دوست داره باهاش ... کنن اونم فکر می کنه الان این خانوم ... دوست داره و میره بهش تجاوز می کنه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینطور میشه که از بچگی تو مغزش کردن که زنی که آرایش می کنه یا موی سرشو بیرون میذاره دوست داره باهاش ... کنن اونم فکر می کنه الان این خانوم ... دوست داره و میره بهش تجاوز می کنه:banel_smiley_4:

کی بهش یاد میده . ؟ پدر مادر - اطرافیان - محیط اجتماعی - رسانه - ماهواره - ....

لینک به دیدگاه

خوبه دیگه

از یه طرف جوون لیسانسه و فوق لیسناسیه بیکار تحویل جامعه میدن

خب کارو باری که براشون نیست

میرن تو خیابونا میگردن

از یه طرف بسیجی پرورش میدن که اینا رو جمع کنن به هزار جرم نکرده

واقعا ایول داره

:hanghead:

لینک به دیدگاه

اول از همه پدر و مادرش و اطرافیاش بعد تو مدرسه و بعد حکومت و تبلیغاتش

لینک به دیدگاه

تو سریالهای خودمون، هر خانومی که یکم مرتب و منظمه و به خودش می رسه، خلافکاره!! خانومای خوب اونایی هستن که تو خونه جلوی شوهر و بچه هاشونم چادر می زارن!!!

همین تصویرها پس زمینه ذهن بچه ها می مونه دیگه

• Like 1
لینک به دیدگاه

این بحث حجاب در فرومهای ایرانی 1000000 بار تکرار شده و همش هم حرفهای تکراری می زنند ..

حجاب یه عقیده هست بس یکی می تونه داشته باشه یکی هم نه ...و نباید در این مورد سرزنش بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
این بحث حجاب در فرومهای ایرانی 1000000 بار تکرار شده و همش هم حرفهای تکراری می زنند ..

حجاب یه عقیده هست بس یکی می تونه داشته باشه یکی هم نه ...و نباید در این مورد سرزنش بشه

بحث دقیقا سر قسمت قرمزه !

لینک به دیدگاه
بحث دقیقا سر قسمت قرمزه !

خوب پس اونایی که حجاب نمی خان یه انقلابی چیزی بپااا کنن ما هم حمایتشون می کنیم.

والسلاام

لینک به دیدگاه
خوب پس اونایی که حجاب نمی خان یه انقلابی چیزی بپااا کنن ما هم حمایتشون می کنیم.

والسلاام

کسی نمی خواد حجاب رو از بین ببره! فقط میگیم کسایی می خوان حجاب داشته باشن،داشته باشن و کسایی هم که نمی خوان ، بتونن با حجاب دلخواهشون برن بیرون!

لینک به دیدگاه

من از پوشش خودم راضيم ( يه چادري معمولي ) اما اين دو دستگي رو نمي پسندم !!!!

كسي كه حجاب داره نياز به گل و تشويق نداره ( بچه ي 9 ساله كه ني ) و كسي هم به دلايل خودش پوشش فرق ميكنه موجب تنبيه نبايد بشه ( اما تذكر لازمه )

در مجموع هر كسي در جناح خودش به صورت افراطي بر سر عقيدهاش داره پافشاري ميكنه !!!!

لینک به دیدگاه

هرکس توی پوشش باید مختار باشه ولی باز هم یه سری محدویت هست مثلا تو کشورای اروپایی ایا مشیه لخت مادر زاد بیای تو کوچی

اسلام گفته بدنتو بپوشن تو ایران هم عرف اینه ولی اینکه باچی بپوشونی دست خودته با چادر بی چادر

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...