Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ در تمامی جوامع توصیه وار به همه ی مردم گفته میشه که چه چیزهایی رو باید داشته باشند تا بتونند یک کودک رو به درستی بزرگ کنند و اون رو تربیت کنند... همینطور در بیشتر جوامع به مردم گفته میشه که "فرزند کمتر زندگی بهتر"... با این حال پدر و مادر معتادی 11 فرزند دارند... با این حال 90 درصد پدر و مادر ها از سلامتی روانی و صلاحیت کافی برای نگهداری از یک کودک برخوردار نیستند... با این حال خیلی از کودکان در سنین پایین مورد آزار جسمی قرار میگیرند... تقریبا تمامی کودکان در سنین پایین دارای ناهنجاری های روانی که از رفتار والدین و محیط خانواده سرچشمه میگیره هستند... خیلی از کودکان در خانواده های از سوء تغذیه رنج میبرند... مطمئن باشید که توصیه وار مطرح کردن چنین مسئله ی مهمی کار به جایی نخواهد برد... برخورد باید به شدتی باشه که هیچ فردی هرگز به خودش اجازه نده تا زمانی که صلاحیت های کافی رو نداره فرد دیگری رو به این دنیای کثیف وارد کنه... ببین دوست من. این موضوع موضوعی نیست که بشه با ایجاد قانون منع کننده ، جلوشو گرفت. مسئله ای چندوجهی هست که میتونه با تزریق فرهنگ، وام های بهداشتی و اجتماعی، سلامت مداری و... بهبود پیدا کنه. به آرامی و در طی زمان. در واقع به جای جلوگیری از حق مسلم یک انسان باید، از طریق دیگری وضعیت زندگیشو ارتقاء داد. به عنوان مثال مشکل مسکن، یک مشکل خیلی حاد تو جامعه ما. دولت همیشه ساده ترین و سریعترین راهکار رو برای اینکار انتخاب میکنه. ارائه وام به خریداران. اما همین ارائه وام به خریداران باعث افزایش تقاضا تو جامعه میشه و قیمت مسکن رو میبره بالا. درواقع دولت میتونه راهکار صبورانه تری رو برای این کار بده و به جای وام به خریدار به سازنده وام بده یا قیمت مصالح رو بیاره پائین تا قیمت تمام شده مسکن کم بشه. حالا این مسئله هم همینه. ساده ترین راه برای حل این مشکل، جلوگیری از تولید مثل که خیلی هم غیرواقعی به نظر میرسه. در واقع این جور مسائل (نه مشکل)، از نوع wicked problems هستند که راه حل بلدوزری ندارند. بلکه باید با اون ها از طریق خودترمیمی اجتماعی برخورد کرد. دقیقا تفاوت ما با جوامع پیشرفته همینه. ما به جای ساختارنهاد کردن حل مسئله، با این پدیده های پیچیده به مثابه مشکل برخورد میکنیم. در حالیکه، برای حل این مشکل ، یه مشکل دیگه رو بوجود میاریم. اگر بخوایم به صورت مسئله ای باهاش برخورد کنیم، میتونیم به حالت پایدارتری از اصلاح جامعه برسیم. 9 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ میخوام یک سوال بپرسم و دوست دارم نظر شما دوستان رو در این مورد بدونم... خودم هم بعدا نظرم رو در این مورد میگم... حالا سوال این هست... آیا به نظر شما همه ی افراد جامعه باید اجازه ی تولید مثل رو داشته باشند ؟ آیا تولید مثل باید به عنوان حق هر انسانی در جامعه وجود داشته باشه ؟ اگر بله ؟ چرا ؟ اگر خیر چه کسانی باید این اجازه رو داشته باشند ؟ چه کسانی باید مشخص کنند که فردی باید اجازه ی تولید مثل داشته باشه یا خیر ؟ چه فاکتور هایی رو باید افراد داشته باشند تا اجازه ی تولید مثل به اونها داده بشه ؟ به نظر شما کنترل تولید مثل در انسان ها چه مشکلاتی رو میتونه برای جامعه به همراه بیاره ؟ چه فوایدی رو میتونه داشته باشه ؟ ایده خوبی هست.ولی ما مشکل اجرا ایده را در نظر نمیگیریم. یعنی اول باید بحث بشه که این ایده امکان پذیر هست یا نه .بعد بیاییم در موردش بحث کنیم. مثلا کمونیست به نظر من هدف خوبی داشته و ایده جالبی داشت.ولی چون اجرایش و بهش رسیدنش غیر ممکن بود به این روز دچار شد. 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ به شمای نوعی چه ربطی داره اصلا کسی توی خصوصی ترین روابط خودش چی کار میخواد کنه؟شمای نوعی کی هستی که بخوای برای بقیه توی این مورد تعیین تکلیف کنی؟ همیشه که همه چیز نمیتونه گل و بلبل باشه. جامعه همیشه مقداری از توانش رو برای موارد خاص باید کنار بگذاره. موارد خاص همیشه هست... اصلا کسی حق همچین کاری رو نداره. حتی طرف اگر معتاد باشه. ایدزی باشه. عواقب کارشو خودش میدونه. من موندم تو کار جماعت ایرونی که چرا فکر میکنن از بقیه برترن تو فکر کردن! اصلا به کسی چه ربطی داره طرف تو خونه ی خودش چیکار میخواد بکنه؟ میتونی توصیه کنی. میتونی پیشنهاد بدی، میتونی هشدار بدی، اما *** یک زوج به کسی چه ربطی داره؟ اصلا کی میدونه بعد از تولد بچه چی میشه؟ در هر صورت شما نمیتونی توی خصوصی ترین روابط یک فرد دخالت کنی... اصلا مگه میتونی جلوی کسی رو تو این کار بگیری؟ مگه اینکه عقیمش کنی... یا زندانیش کنی... ناقص سازی جنسی دختران توی قبایل آفریقایی مصداق بارز همینه... یه وقت دیدی توی دولت های استبدادی مثلا افراد غیرمسلمان حق تولید مثل ندارند! معیارهای این کار رو چه کس تعیین میکنه؟ مگه عواقب كارش فقط به خودش ربط داره؟؟؟؟ تاثيري تو جامعه نداره؟؟ بعدشم...حق اون بچه اي كه تو شرايط بد به دنيا بياد ضايع ميشه...اون چيكار كنه كه پدر مادرش دلشون ميخواسته سكس داشته باشن؟؟؟ منم گفتم...نميگم زوري جلوي كسي رو بگيريم اين حق طبيعيه هر انسانه كه با فكر خودش تصميم بگيره! البته اگه فكرش درست كار كنه!! معيارشم نگفتم من تعيين مي كنم كسي كه صلاحيت و علمشو داشته باشه! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بعدشم...حق اون بچه اي كه تو شرايط بد به دنيا بياد ضايع ميشه...اون چيكار كنه كه پدر مادرش دلشون ميخواسته سكس داشته باشن؟؟؟ خیلی ببخش با این حساب برو خر خدا رو بگیر که دیگه بنده نیافرینه، که روی زمین بدبختی نکشه! این بنده ی خدا چه گناهی داره! به اون چه که خدا دلش میخواسته اونو بیافرینه؟! منم گفتم...نميگم زوري جلوي كسي رو بگيريماين حق طبيعيه هر انسانه كه با فكر خودش تصميم بگيره! البته اگه فكرش درست كار كنه!! شما تشخیص میدی کی فکرش درست کار میکنه؟ کی تشخیص میده؟ از این به بعد یه کلینیک چکاب مغز برای آقایون و خانومایی که میخوان بچه دار بشن برپا میکنیم! معيارشم نگفتم من تعيين مي كنم كسي كه صلاحيت و علمشو داشته باشه! هر کسی که صلاحیت هم داشته باشه که نداره، حق همچین کاری رو نداره و این عمل صد در صد خلاف حقوق بشره. مگه عواقب كارش فقط به خودش ربط داره؟؟؟؟ تاثيري تو جامعه نداره؟؟ معلومه که داره. اما راهش این نیست. جلوگیری از مناسبات زناشویی مثل این میمونه که حق خوردن و آشامیدن رو از فرد بگیرید. رجوع کنید به هرم مازلو و در کف هرم و پایه ای ترین نیازها، نیازهای جنسی رو ببینید. راهکارهای بولدوزوری، فقط مختص حکومت های استبدادیه که تجربه و تحقیقات علمی و دانشگاهی توی همین دانشگاه علامه طباطبایی نشون داده که به شدت هم ناپایدار هست. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من شخصیت هر فرد تنها در قید نوع تربیت و رفتار والدین نیست هیچ تضمینی وجود نداره که فرزند یک زوجی که هر دو مثلا دکتر باشند فرزندشان ناهنجار نباشه حتی یه طرحی بود به نام انقلاب خون که تا جایی که من میدونم نتایجش بهینه نبوده و کلا رفتار اجتماعی هر فردی به خیلی از پارامتر های مستقل از والدین بستگی داره به نظر من به جای صرف انرژی و هزینه برای تدوین قانون درباره اجازه تولید مثل بهتره روی تکنیک های تربیتی بیشتر کار کنیم اصول های اولیه روانشناختی رو به والدین یاد بدیم اگر آگاهی جمعی رو به افزایش باشه مسئله کنترل جمعیت هم به خودی خود تو جامعه نهادینه میشه و والدین میفهمند که به جای 8 بچه بی خاصیت میشه 2 بچه کارآمد تربیت کرد 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی ببخش با این حساب برو خر خدا رو بگیر که دیگه بنده نیافرینه، که روی زمین بدبختی نکشه! این بنده ی خدا چه گناهی داره! به اون چه که خدا دلش میخواسته اونو بیافرینه؟! . معلومه که داره. اما راهش این نیست. جلوگیری از مناسبات زناشویی مثل این میمونه که حق خوردن و آشامیدن رو از فرد بگیرید. رجوع کنید به هرم مازلو و در کف هرم و پایه ای ترین نیازها، نیازهای جنسی رو ببینید كسي نگفت روابط زناشويي رو بشورن بذارن كنار! فكر كنم ايني كه تو ميگي ميشه بچه ناخواسته... شما تشخیص میدی کی فکرش درست کار میکنه؟ کی تشخیص میده؟ از این به بعد یه کلینیک چکاب مغز برای آقایون و خانومایی که میخوان بچه دار بشن برپا میکنیم! .چكاپ مغز لازم نيست فكر درست با توانايي فكر كردن فرق مي كنه اوني ميتونه تصميم درست بگيره كه فكرش درست كار كنه تصميم واسه بچه دار شدن و توانايي برطرف كردن حقوق اون بچه اي كه به دنيا مياد، فكر درست ميخواد! راهکارهای بولدوزوری، فقط مختص حکومت های استبدادیه که تجربه و تحقیقات علمی و دانشگاهی توی همین دانشگاه علامه طباطبایی نشون داده که به شدت هم ناپایدار هست منظور منو نگرفتي فكر كنم... من اصلا نميگم بايد اين كار زوري انجام بشه! من ميگم بايد يه كاري انجام بشه كه ملت به حقوق بچه اي كه قراره به دنيا بياد آگاه بشن بدونن مسئوليت داره...همينجوري رو هوا نميشه بچه دار شد حالا اگه كسي هم گوش نكرد، برخورد جوري باشه كه عواقبش گردن خود طرفو بگيره نه اينكه جامعه رو به باد فنا بده! هرچند...اون بچه هم... لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من اصلا نميگم بايد اين كار زوري انجام بشه!من ميگم بايد يه كاري انجام بشه كه ملت به حقوق بچه اي كه قراره به دنيا بياد آگاه بشن بدونن مسئوليت داره...همينجوري رو هوا نميشه بچه دار شد تفصیلتر این مسئله که گفتین توی این پست هست: ین موضوع موضوعی نیست که بشه با ایجاد قانون منع کننده ، جلوشو گرفت. مسئله ای چندوجهی هست که میتونه با تزریق فرهنگ، وام های بهداشتی و اجتماعی، سلامت مداری و... بهبود پیدا کنه. به آرامی و در طی زمان. در واقع به جای جلوگیری از حق مسلم یک انسان باید، از طریق دیگری وضعیت زندگیشو ارتقاء داد. به عنوان مثال مشکل مسکن، یک مشکل خیلی حاد تو جامعه ما. دولت همیشه ساده ترین و سریعترین راهکار رو برای اینکار انتخاب میکنه. ارائه وام به خریداران. اما همین ارائه وام به خریداران باعث افزایش تقاضا تو جامعه میشه و قیمت مسکن رو میبره بالا. درواقع دولت میتونه راهکار صبورانه تری رو برای این کار بده و به جای وام به خریدار به سازنده وام بده یا قیمت مصالح رو بیاره پائین تا قیمت تمام شده مسکن کم بشه. حالا این مسئله هم همینه. ساده ترین راه برای حل این مشکل، جلوگیری از تولید مثل که خیلی هم غیرواقعی به نظر میرسه. در واقع این جور مسائل (نه مشکل)، از نوع wicked problems هستند که راه حل بلدوزری ندارند. بلکه باید با اون ها از طریق خودترمیمی اجتماعی برخورد کرد. دقیقا تفاوت ما با جوامع پیشرفته همینه. ما به جای ساختارنهاد کردن حل مسئله، با این پدیده های پیچیده به مثابه مشکل برخورد میکنیم. در حالیکه، برای حل این مشکل ، یه مشکل دیگه رو بوجود میاریم. اگر بخوایم به صورت مسئله ای باهاش برخورد کنیم، میتونیم به حالت پایدارتری از اصلاح جامعه برسیم. درود بر شما. 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر منم شما داری یه کم زود پیشگیری میکنی... نمیشه به خاطر اینکه دو فرد دارای یک سری مشکلات هستند چه روحی و روانی و اعتیادو...(البته در مورد بیماری هایی مثل ایدز قانون هایی وجود داره، که خوب عمل کردن بهش مشکله!) نظر قطعی صادر کرد که: بچه دار نشوید ،چون بچه شما مشکل دار خواهد بود... به نظر من به جای این کار، باید نظارت بر خانوادها و کودکانشون از راه ای مختلف، ایجاد راه های ساده ای که این کودکان در صورت داشتن مشکل،به اونها متوسل بشن، یا قوانین منطقی و ساده تر برای سایر اقوام و خویشاوندان،برای زمانی که متوجه مشکل کودک میشن، و میخوان بهش کمک کنن و خیلی راه های دیگه که هم درجه ی عملی بودنش بیشتره، هم حقوقی رو از کسی صلب نمیکنه استفاده کرد و در کنار اینه، اون جلسات آموزشی که گفته بودی به نظرم ایده ی خوب و کارامدیه،(ولی فکر میکنم بیشتر کمک میکنه فرزندانمون رو خوب تر تربیت کنیم، تا اینکه بخواد باعث سالم سازی پرورش همه ی بچه ها، به خصوص اونایی که ما داریم در موردشون صحبت میکنیم بشه) اینجوری مشکل پرورش یک فرزند ناسالم تقریبا حل میشه....ولی همون طور که نوترون گفت جامعه همیشه مقداری از توانش رو برای موارد خاص باید کنار بگذاره.خلاصه اینکه لازم نیست همه چیز رو با یه دید پیچیده نگاه کرد و دنبال قوانین عجیب غریب بود....همونطور که دیدی، هر چند قوانینی که گفته بودی مشکل رو حل میکرد، اما نه اقبال عمومی داشت، نه تا اونجایی که بتونه مشکل رو حل کنه عملی بود، و تا حدودی دور از انصاف بود....همونطور که دوستمون گفت: یه وقتایی هم خانواده های خیلی بافرهنگ فرزنداشون دچار اعتیاد و بزه میشنو زیاد دیدیم از یه خانواده بیسواد یه نابغه به وجود میاد حرفام تکرای بود....ولی خوب گفتم که کفته باشم 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی سامان از تاپیکت کاملا باهات موافقم راستش این مساله خیلی وفته ذهن منو هم به خودش مشغول کرده ولی خب راه حل اجرایی براش پیدا نکردم و دقیقا هربار که بچه های خیابانی و ... رو میبینم باز بغرنجی این مساله برام بیشتر مطرح میشه به نظرم همه تواناییه پدر یا مادر شدن رو ندارن خیلیا اختلالات روانی دارن...بچه هاشون و مورد اذیت و آزار قرار میدن ....خب اون بچه چه گناهی کرده که بابای روانیش بهش تجاوز کرده ؟ یا مادر مجنونش پوستشو با سیگار یا قاشق داغ میسوزونده! به نظر من این جور ادما حق بچه دار شدن ندارن به نظرم تو این موارد ازادی دیگه معنی نداره در ضمن یه عده دیگه هم هستن که وجودشون برای جامعه خطرناکه اون افراد هم مثل خودشون و تولید نکنن خیلی بهتره! دقیقا! واقعا چرا نباید جلوی این ادمهارو گرفت؟ چرا باید این ادمها به خاطر خودخواهی خودشون یکی دیگه رو به زور و بدون خواست خودش تو این دنیا بیارن و یکی بدتر از خودشون تحویل جامعه بدن؟ که هم خودش عذاب بکشه هم جامعه آواتارت روت تاثیر گذاشته ها :icon_pf (34):نظرت در مورد کشتن آدمای ضعیف از نظر جسمانی و هوشی چیه تا یک نسل نیرومند بسازیم؟ کشتن با به دنیا نیاوردن فرق داره!!! درست نیست برادر من ؛ شما به عنوان دولت حق نداری جلوی بچه دار شدن ملت رو بگیری ، مردم بچه دار که شدن تو برو ببین اگه نمیتونن بزرگش کنن شرایط رو براشون محیا کن ؛ اگه بازم نمیتونن بگیر ازشون و خودن بزرگ بکن و واسه تولد بچه بعدی این قوانین سرسخت رو بزار ؛ اگه دوباره بچه دار شدن هرکاری میخوای بکن ، وازکتومی بکون ، اصلا ببرش ؛ اما همه لااقل 1 بار رو حقشون هست ؛ همه باید احساس پدر و مادر بودن رو تجربه بکنن تا چه حد میشه بودجه گذاشت و کمک کرد؟ کدومش درستتره؟ اینکه یه بدبختی رو تو این دنیا بیاری و بعد به فکر بزرگ کردنش باشی یا اینکه اول ببینی شرایط بزرگ کردنو داری بعد به دنیا بیاری؟؟ بله حق همه است که خیلی کارها بکنن! ولی باید نتایج مثبت و منفی هرکاری رو دید و بررسی کرد و سنجید و بعد نسبت به حق داشتن و نداشتن بحث کرد! صرف حق داشتن و دوست داشتن نمیتونه دلیلی برای انجام کاری باشه که اینده و زندگی یکی دیگه رو تحت تاثیر قرار میده! خیلی موارد نمیشه تشخیص داد طرف در آینده کودک آزار میشه یا نهاینطوری که باید همه رو فرستاد قبل ازدواج یه دوره روانپزشکی تحت نظارت خیلی از افراد هم به خاطر ضعف شخصیتی و توان تحمل مشکلات هست که دوره هایی دچار روان پریشی میشند درسته نمیشه مطلقا گفت هرکسی شرایطشو داشت بعدا هم اون شرایطو خواهد داشت. و به نظرم بودجه و سرمایه دولت باید اینجا مصرف بشه اینکارو که میشه کرد و همین هم باعث کم شد اون معضل تو جامعه میشه چون این دیگه از دست ما خارجه ولی خب میشه وقتی میدونی چنین وضعی هست و چنین چیزی پیش میاد جلوشو بگیری!! ادم وقتی میدونه راهش اشتباست و جلو پاش چاله است که پاشو نمیکنه تو چاله بعد بگه خب من پامو میکنم تو چاله اگه فرو رفتم دولت باید منو دربیاره! خیلی ببخش با این حساب برو خر خدا رو بگیر که دیگه بنده نیافرینه، که روی زمین بدبختی نکشه! این بنده ی خدا چه گناهی داره! به اون چه که خدا دلش میخواسته اونو بیافرینه؟! شما تشخیص میدی کی فکرش درست کار میکنه؟ کی تشخیص میده؟ از این به بعد یه کلینیک چکاب مغز برای آقایون و خانومایی که میخوان بچه دار بشن برپا میکنیم! هر کسی که صلاحیت هم داشته باشه که نداره، حق همچین کاری رو نداره و این عمل صد در صد خلاف حقوق بشره. معلومه که داره. اما راهش این نیست. جلوگیری از مناسبات زناشویی مثل این میمونه که حق خوردن و آشامیدن رو از فرد بگیرید. رجوع کنید به هرم مازلو و در کف هرم و پایه ای ترین نیازها، نیازهای جنسی رو ببینید. راهکارهای بولدوزوری، فقط مختص حکومت های استبدادیه که تجربه و تحقیقات علمی و دانشگاهی توی همین دانشگاه علامه طباطبایی نشون داده که به شدت هم ناپایدار هست. خب مشکل همین که نمیشه خر خدارو گرفت واسه همین باید خودمون دست به کار شیم و تا جایی که میشه جلوی این معضل رو بگیریم کسی حرف از جلوگیری از روابط زناشویی نزد! هرکسی میتونه رابطه داشته باشه و اینم حق اونه و دلیلشهم همون هرمه و همین که این نیاز هم از پای ای ترین نیازهای انسانه که باید براورده بشه. هرکسی میتونه رابطه داشته باشه چون فقط به خودش مربوطه و زندگی خودشو تحت تاثیر قرار میده. ولی بچه دار شدن جدا از این نیاز جنسیه تو بچه دار شدن فقط تو مطرح نیستی. داری یکی دیگه رو بدون خواست خودش وارد زندگی میکنی. اینجا دیگه صرف حق تو مطرح نیست. باید حقوق اون کسی که ناخواسته وارد بازی میشه بیشتر مد نظر قرار بگیره تا کسی که صرفا برای خودخواهی خودش و میل شخصی خودش این انتخابو میکنه. این مساله دیگه شخصی و خصوصی نیست. درثانی کسی هم نگفته کلا جلوی تولید مثل گرفته بشه! گفتن یه سری معیار باید باشه. مثل ازمایش خون که برای ازدواج انجام میشه. طرف اگه شرایطشو داشت و از نظر روحی و روانی و مادی در وضعیت قابل قبولی بود و حداقل هارو دارا بود این مجوز براش صادر بشه اگه نداشت میتونه صبر کنه، درمان کنه، و ... تا وقتی حداقل شرایط رو داشت بعدا اقدام به بچه دار شدن بکنه. که خب از این به بعد دولت هم باید حامی بشه تا اگه بعد ها (چون ناخواسته بوده) شرایطی پیش اومد اسیبهارو به حداقل برسونه. این روش هیچ حقی رو از کسی صلب نمیکنه. ولی جلوی خودخواهی صرف عده ای و بدبخت شدن عده ای دیگه رو تا حدی میگیره. به نظر من شخصیت هر فرد تنها در قید نوع تربیت و رفتار والدین نیستهیچ تضمینی وجود نداره که فرزند یک زوجی که هر دو مثلا دکتر باشند فرزندشان ناهنجار نباشه حتی یه طرحی بود به نام انقلاب خون که تا جایی که من میدونم نتایجش بهینه نبوده و کلا رفتار اجتماعی هر فردی به خیلی از پارامتر های مستقل از والدین بستگی داره به نظر من به جای صرف انرژی و هزینه برای تدوین قانون درباره اجازه تولید مثل بهتره روی تکنیک های تربیتی بیشتر کار کنیم اصول های اولیه روانشناختی رو به والدین یاد بدیم اگر آگاهی جمعی رو به افزایش باشه مسئله کنترل جمعیت هم به خودی خود تو جامعه نهادینه میشه و والدین میفهمند که به جای 8 بچه بی خاصیت میشه 2 بچه کارآمد تربیت کرد بله تنها اون مطرح نیست ولی 80 درصد شخصیت هرکس در دوران کودکیش (بخصوص 7سال اول) شکل میگیره که تو این برهه بیشترین عامل تاثیر گذار رفتار و تربیت خانواده است. درباره اموزش هم تو همین بحثی که سامان گفته وجود داره بحث داشتن حداقل معیارها همینه. یعنی اگه کسی نداشت اجازه نداشته باشه تا وقتی بره اموزش ببینه یا اگه بیماری داره درمان کنه بعد اقدام کنه. این همون بحث افزایش اگاهیه که وقتی وارد مرحله عمل میشه، شبیه ازمون جلوه میکنه 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ یه وقتایی هم خانواده های خیلی بافرهنگ فرزنداشون دچار اعتیاد و بزه میشنو زیاد دیدیم از یه خانواده بیسواد یه نابغه به وجود میاد سواد و فرهنگ با معیارهای روحی و روانی و مادی یکسان نیستن کی گفت کسی که بیسواده حق داشتن فرزند نداره؟ بحث سر حداقل ها برای داشتن یه جامعه سالمه. سلامت جامعه با سواد ایجاد نمیشه! یکی از مهمترین عوامل بعد روحی و روانی افراد جامعه است 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ موضوع جالبيه واقعا يكي از اصليترين موعضلات يه ملته يكي از اشناهامون 8 تا بچه دارن و سوال برام بود اين خانواده چيزي بنام كنترل را نشنيدن ولي متاسفانه اون سيستم وافكار سنتي كه بچه ها رو وارد يه دنياي خودشون ميكردند صرفا جهت كار در زمين ها ي كشاورزي و يه جور پز دادن كه جز خودخواهي اين 2 فرد چيزه ديگري نبود و بهترين شغلي كه يكي از فرزندان اين خانواده به اصطلاح خوشبخت داره كار با ماشين نه اين كه بد باشه و فكر اين زن و مرد اون قدر محدود بود كه فكر نكردن تحصيلات تغذيه شغل ازدواج چيزهايي كه نياز اوليه فرزندان بوده چطور بايد حل كرد بيشتر نقاط دنيا از توليد مثل جلو گيري نميكنند ولي دخالت در تعداد ان ها و مشروع بودن انها ميكنند كشوري مثل چين به بيش از يك فرزند امكاناتي ارائه نمي دهد چون در نقاط دور و روستا ها افراد براي اينكه در زمين ها بتوانند از نيروي بيشتر و تقريبا ارزان استفاده كنند دست به اين كار مي زنند كه كم دستي از جنايت نداره و حكومت كمونيستي چين شديدا بعد از جمعيت ميلياردي با اين عمل مبارزه ميكنه ولي برعكس در بعضي از كشور هاي اروپايي كه ميانگين سنين زياد ميباشد حتي به بچه دار شدن افراد تسحيلاتي بيشتر از يه خانواده بدون فرزند ارائه ميده و در كشور خودمان بيشتر عرف مطرح هست تا منطق ... در كل افرادي كه دوستان هم اشاره كردند از نظر سلامت روح و جسم برخوردار نيستند اجازه اين كارو ندارن دوستان در مورد فيلم ميم مثل مادر با اجازه و عذر خواهي از برادر وافن عزيز ..جنبه بچه دار شدن خانم و شانه خالي كردن مرد ايا منطقي بوده 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ و البته یه چیز دیگه هم هست اونم اینه که متاسفانه تو فرهنگ سنتی دینی فرزند هدیه خداست و وقتی خدا خواسته نباید جلوشو گرفت! و اصولا سقط و ... حرام و گناهه و ... تو چنین فرهنگی و با چنین تفکراتی متاسفانه چنین قوانینی دخالت درکار خدا و مقابله با خواست خدا و ... است و هیچ وقت چنین قوانینی به مرحله عمل نمیرسه. 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ خب [/url]مشکل همین که نمیشه خر خدارو گرفت واسه همین باید خودمون دست به کار شیم و تا جایی که میشه جلوی این معضل رو بگیریم کسی حرف از جلوگیری از روابط زناشویی نزد! هرکسی میتونه رابطه داشته باشه و اینم حق اونه و دلیلشهم همون هرمه و همین که این نیاز هم از پای ای ترین نیازهای انسانه که باید براورده بشه. هرکسی میتونه رابطه داشته باشه چون فقط به خودش مربوطه و زندگی خودشو تحت تاثیر قرار میده. ولی بچه دار شدن جدا از این نیاز جنسیه تو بچه دار شدن فقط تو مطرح نیستی. داری یکی دیگه رو بدون خواست خودش وارد زندگی میکنی. اینجا دیگه صرف حق تو مطرح نیست. باید حقوق اون کسی که ناخواسته وارد بازی میشه بیشتر مد نظر قرار بگیره تا کسی که صرفا برای خودخواهی خودش و میل شخصی خودش این انتخابو میکنه. این مساله دیگه شخصی و خصوصی نیست. درثانی کسی هم نگفته کلا جلوی تولید مثل گرفته بشه! گفتن یه سری معیار باید باشه. مثل ازمایش خون که برای ازدواج انجام میشه. طرف اگه شرایطشو داشت و از نظر روحی و روانی و مادی در وضعیت قابل قبولی بود و حداقل هارو دارا بود این مجوز براش صادر بشه اگه نداشت میتونه صبر کنه، درمان کنه، و ... تا وقتی حداقل شرایط رو داشت بعدا اقدام به بچه دار شدن بکنه. که خب از این به بعد دولت هم باید حامی بشه تا اگه بعد ها (چون ناخواسته بوده) شرایطی پیش اومد اسیبهارو به حداقل برسونه. این روش هیچ حقی رو از کسی صلب نمیکنه. ولی جلوی خودخواهی صرف عده ای و بدبخت شدن عده ای دیگه رو تا حدی میگیره. :flowerysmile: مرسي منظورم دقيقا همين بود 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ میخوام یک سوال بپرسم و دوست دارم نظر شما دوستان رو در این مورد بدونم... خودم هم بعدا نظرم رو در این مورد میگم... حالا سوال این هست... آیا به نظر شما همه ی افراد جامعه باید اجازه ی تولید مثل رو داشته باشند ؟ آیا تولید مثل باید به عنوان حق هر انسانی در جامعه وجود داشته باشه ؟ اگر بله ؟ چرا ؟ اگر خیر چه کسانی باید این اجازه رو داشته باشند ؟ چه کسانی باید مشخص کنند که فردی باید اجازه ی تولید مثل داشته باشه یا خیر ؟ چه فاکتور هایی رو باید افراد داشته باشند تا اجازه ی تولید مثل به اونها داده بشه ؟ به نظر شما کنترل تولید مثل در انسان ها چه مشکلاتی رو میتونه برای جامعه به همراه بیاره ؟ چه فوایدی رو میتونه داشته باشه ؟ درود:flowerysmile: مرسی بحث جالبیه چون من قبلا هم به این موضوع فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که هر کسی لیاقت فرزند دار شدن رو نباید داشته باشه من موافقم موالید در جامعه انسانی باید کنترل شده باشه تعیین کنندش هم باید کسانی باشند که وضعیت اقتصادی و فرهنگی و خانوادگی تک تک اعضای ملت رو مورد بررسی قرار میدن در واقع برای این کار به مراکزی برای تعیید وضعیت خودشون برای فرزند دار شدن برن البته این تعیید فقط از روی وضعیت فرهنگی و اقتصادی باشه نه معیار انتخابشون فرقه و دین و یا چیز خاص دیگه... مضرات:این موضوع آزادی رو از انسانها میگیره و نمیذاره حتی برای ابتدایی ترین حقوق زندگی خودشون تصمیم بگیرن سود:خیلی سودمند میتونه باشه چون از یک طرف کسانی که لایق فرزنددار شدن حالا به هر علتی ندارن یک موجود دیگر رو بدبخت نمیکنن و سود دیگه این هست که رشد جمعیت در حال انفجار انسانها در جهان کمتر میشه طبیعت نفس راحتی خواهد کشید 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ با تشکر از همه ی دوستان عزیزی که لطف کردند و در این بحث شرکت کردند... من متاسفانه به دلیل امتحانات چند روزی هست که اصلا نمیتونم بیام اینجا... به زودی میام و بحث رو با هم ادامه میدیم... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ به شمای نوعی چه ربطی داره اصلا کسی توی خصوصی ترین روابط خودش چی کار میخواد کنه؟ مثل اینکه متوجه عرایض بنده نشدید دوست عزیز... کلا مسئله رو دارید تغییر میدید و به یک بحث نادرست ایراد وارد میکنید... بعدا پاسخ شما رو میدم... 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ به نظر من شخصیت هر فرد تنها در قید نوع تربیت و رفتار والدین نیستهیچ تضمینی وجود نداره که فرزند یک زوجی که هر دو مثلا دکتر باشند فرزندشان ناهنجار نباشه حتی یه طرحی بود به نام انقلاب خون که تا جایی که من میدونم نتایجش بهینه نبوده و کلا رفتار اجتماعی هر فردی به خیلی از پارامتر های مستقل از والدین بستگی داره به نظر من به جای صرف انرژی و هزینه برای تدوین قانون درباره اجازه تولید مثل بهتره روی تکنیک های تربیتی بیشتر کار کنیم اصول های اولیه روانشناختی رو به والدین یاد بدیم اگر آگاهی جمعی رو به افزایش باشه مسئله کنترل جمعیت هم به خودی خود تو جامعه نهادینه میشه و والدین میفهمند که به جای 8 بچه بی خاصیت میشه 2 بچه کارآمد تربیت کرد موافقم شدید. بیاد سهیل عزیز و گرامی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ در امریکا در حال حاضر دو قشر خیلی بچه دار میشن. ۱. مذهبی ها مثل کاتولیک ها ۲. افراد کم درآمد کاتولیک ها که نه به سقط جنین اعتقاد دارن نه به جلوگیری از بارداری. هر چی بیشتر بهتر. فکر نکنید این طرز فکر ۴۰ سال پیشه ها, خیر. همین الان چندین نفر رو میشناسم که بین ۵ تا ۹ فرزند دارن و تحصیل کرده هم هستن. اون قشر کم درامد, فرزندشون براشون درآمد محسوب میشه. چرا؟ چون دولت بهشون پول و هزینه ی خورد و خوراک میده. مادر پدر هم اصولاً ول می چرخن و میگن ما کم درامدیم, دولت باز بهشون خونه ی با اجاره ی خیلی پایین و هزار جور مزایا میده. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ مگر بقیه ی بحث هایی که اینجا صورت میگیره (اون هم بحث های کاملا پوچ و بیهوده- میتونید برید چندتا از تاپیک ها رو ببینید) تا حالا باعث ساخت چندین واکنش دهنده ی اتمی یا چند موشک مریخ پیما شده که حالا این یکی به نتیجه ای برسه... معلومه که به نتیجه ای نمیرسه... من فقط میخوام نظر دوستان رو در این باره بدونم و نظر خودم رو هم در این مورد اعلام کردم... چه تفاوتی داره که بچه ی خودشون باشه یا بچه ی کس دیگری... مسئله این هست که یک کودک توسط دو انسان دیگر بدون خواست خودش به این دنیا اومده و حالا به چنین کاری گمارده شده و هیچ آینده ای نداره... چه اهمیتی داره که چه ارگان و نهادی باید به این کار رسیدگی کنه دوست من ؟ آیا به نظر شما اینکه چه ارگانی باید به این مسئله رسیدگی کنه مشکلی هست که قابل حل نباشه ؟ این همه NGO های بی مصرف و بی کار هستند و هر روز مثل قارچ سبز میشند... این همه ارگان های دولتی بی فایده و مضر مثل سازمان تبلغات اسلامی (سازمان شست و شوی مغزی مردم) یا وزارت ارشاد اسلامی و..... وجود داره که در زمانی که به اونها نیازی بوده تاسیس شدند... این هم نیازمند ارگانی برای رسیدگی به مسئله هست که در زمان نیاز میتونه تاسیس بشه... برای مثال سازمانی وابسته به وزارت بهداشت ولی بحث ما در اینجا اصلا این نیست... دولت و حکومت همیشه توسط عده ای ناراضی زیر سوال میرند... در این مورد هم مسلما عده ای افراد که توانایی های کافی برای داشتن فرزند رو نداشتند دولت رو زیر سوال میبرند که چرا به ما اجازه ی بچه دار شدن نمیدید و اجازه نمیدید موجود دیگری رو به این دنیا بیاریم و با حماقت ها و نادانی ها و بی سوادی های خودمون اون رو هم مثل خودمون بدبخت کنیم و موجود ناتوان دیگه ای رو سربار جامعه کنیم ؟ اینها هم خواهد بود... ما هم خبر داریم... ولی اگر دولت میخواست به حرف هر فردی گوش بده کشور به ویرانه ای تبدیل میشد... نمونه ی این مسئله رو سال 58 دیدیم... و پی آمد های اون رو سی سال بعد داریم به روشنی میبینیم... اون روز دولت به حرف یک عده نادان و بی سواد گوش داد... امروز کار ملت به اینجا رسید... نگید اینطور نبود... عجیب هست که حرف از حقوق بشر میزنید... کودکان از نظر شما بشر نیستند ؟ حقوقی ندارند ؟ یک کودک ناتوان که هنوز عقلش رشد نکرده و به سختی توان دفاع از خودش در مقابل جنایت های روانی و جسمی خانواده اش رو داره باید بیشتر به حقوقش توجه بشه یا دو نفر انسان بی فکر و بی سواد که نمیدونند برای بزرگ کردن یک کودک باید به چه مسائلی توجه بشه و چه چیزهایی نیاز هست ؟ حقوق بشر در این باره هیچ کاره هست... حقوق بشر میخواید ؟ سری بزنید به ارگاه های دفاع از کودکان بی سرپرست... اونجا "بشر" خیلی زیاد هست... برید ببینید آیا میتونید "حقوق" هم برای اونها پیدا کنید یا خیر... اون بچه های بی پدر و مادری که اونجا هستند و همه دچار مشکلات روحی و روانی هستند و در اون سنین از خیلی ناراحتی ها رنج میبرند و خیلی آرزو ها دارند که ممکنه هرگز بهش نرسند دقیقا نتیجه ی همین تفکر شما هستند... متوجه این موضوع هستید ؟ همینطور من هم میتونم بیام بگم چرا بنده اجازه ندارم رانندگی کنم ؟ کی گفته من باید گواهی نامه ی رانندگی داشته باشم ؟ این نقض حقوق بنده هست... در زمانی که جان و مال و آینده ی و نفع جامعه ای به کلی در خطر باشه حقوق و حریم خصوصی بی معناست... این رو از اون حرف های بنده متوجه شدید که هر کسی وضع مالی درستی نداره نباید بچه داشته باشه ؟ قوانین دیگر چی ؟ اونها رو چرا نفرمودید... با اونها هم مخالف هستید ؟ در پست دیگری در جواب دوستی گفتم که دولت میتونه در چنین مواردی برای یک یا دو کودک کمک مالی بکنه به شرطی که افراد موارد دیگر رو داشته باشند... نه دوست عزیز... این حرف شما یک حرکت کلاسیک هست... دارید موضوع بحث رو تا حد زیادی بزرگ میکنید و نتیجه رو مسخره میکنید... نیازی نیست ماموری در جایی قرار داده بشه... قانون میتونه به خوبی با هر کسی برخورد کنه و اگر مجازات برای کاری به اندازه ی کافی سخت و سنگین باشه و اونها دقیقا اجرا بشند کسی دیگه جرات عمل خلاف قانون رو به خودش نمیده... مثل اینکه شما پست ها رو نخوندید... به این موارد اشاره شده بود... حالا بازم دارن خودشونو به نفهمی میزنن و خیلی هام متوجه نیستند،هنوز هم برای داشتن فرزند بیشتر تبلیغ میکنن و مردم هم تبعیت میکنن.بجز یه عده معدود. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ ﺑﻘﻮﻝ ﺑﺮﺗﺮﺍﻧﺪ ﺭﺍﺳﻞ : ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺑﻪ ﯾﺎﺩﮔﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻧﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻞ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺟﺎﻧﻮﺭﯼ ﺑﻠﺪ ﺍﺳﺖ.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده