Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ میخوام یک سوال بپرسم و دوست دارم نظر شما دوستان رو در این مورد بدونم... خودم هم بعدا نظرم رو در این مورد میگم... حالا سوال این هست... آیا به نظر شما همه ی افراد جامعه باید اجازه ی تولید مثل رو داشته باشند ؟ آیا تولید مثل باید به عنوان حق هر انسانی در جامعه وجود داشته باشه ؟ اگر بله ؟ چرا ؟ اگر خیر چه کسانی باید این اجازه رو داشته باشند ؟ چه کسانی باید مشخص کنند که فردی باید اجازه ی تولید مثل داشته باشه یا خیر ؟ چه فاکتور هایی رو باید افراد داشته باشند تا اجازه ی تولید مثل به اونها داده بشه ؟ به نظر شما کنترل تولید مثل در انسان ها چه مشکلاتی رو میتونه برای جامعه به همراه بیاره ؟ چه فوایدی رو میتونه داشته باشه ؟ 29 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ آیا به نظر شما همه ی افراد جامعه باید اجازه ی تولید مثل رو داشته باشند ؟ نه!!! بعضيا نه لياقت بچه دارن و نه تواناييشو! آیا تولید مثل باید به عنوان حق هر انسانی در جامعه وجود داشته باشه ؟ به عنوان حق هر انسان آره...ولي نه همه انسانها! اگر بله ؟ چرا ؟ اگر خیر چه کسانی باید این اجازه رو داشته باشند ؟ كسي كه بتونه از پس زندگي يه نفر ديگه هم بربياد مسئوليت پذير باشه... تو هر شرايطي بتونه از خودش بگذره براي بچش روحياتش بچه گانه نباشه و عقده نداشته باشه...نخواد حرصشو سر بچش خالي كنه! و... چه کسانی باید مشخص کنند که فردی باید اجازه ی تولید مثل داشته باشه یا خیر ؟ فكر نمي كنم بشه گفت كسي ميتونه اين تشخيصو بده خود فرد...يا روانشناس چه فاکتور هایی رو باید افراد داشته باشند تا اجازه ی تولید مثل به اونها داده بشه ؟ به نظر شما کنترل تولید مثل در انسان ها چه مشکلاتی رو میتونه برای جامعه به همراه بیاره ؟ به نظر من كه خيلي از مشكلاتو حل مي كنه مشكل خاصي به وجود نمياره چه فوایدی رو میتونه داشته باشه ؟ بچه بي سرپرست يا بد سرپرست تو جامعه نيست سطح زندگيا ميره بالا...هم فرهنگي هم اقتصادي بازم هست...مخم ارور داد ديگه:4chsmu1: 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ این دیگه ته دیکتاتوریه! چرا همه ی انسان ها نباید تولید مثل داشته باشند؟ اگر مشکل جسمی یا فرهنگی دارن که باعث بوجو اومدن موجودی ناقص میشه یا ممکنه بچه تو مشکل بزرگ شه ، بهتره که توصیه وار بهشون گفته بشه که اینکارو نکنن! 15 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ این دیگه ته دیکتاتوریه! چرا همه ی انسان ها نباید تولید مثل داشته باشند؟ اگر مشکل جسمی یا فرهنگی دارن که باعث بوجو اومدن موجودی ناقص میشه یا ممکنه بچه تو مشکل بزرگ شه ، بهتره که توصیه وار بهشون گفته بشه که اینکارو نکنن! منم نميگم زوري كه! ولي خب توصيه وار فكر مي كني تاثيري هم داره؟؟ كسي به حرف گوش ميده؟ مشكلي حل ميشه؟ 5 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم اگه همون کلاسای قبل از ازدواج خیلی در سطح بالا برگزار بشه خوده اداما میتونن تشخیص بدن که توانائی تولید مثل و دارن یا نه حالا چه از نظر وضع مالی چه جسمی چه فرهنگی ..... این اموزش دادن به انسانها باعث میشه خودشون برا خودشون تصمیم بگیرن دیگه اینجوری دیکتاتووری هم در کار نیست 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ حق طبیعی هر آدمی هست که بچه دار شه آزاده 9 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ از یه طرف آره ! اینکه تولید مثل هرهرکی باشه یعنی هر انسانی با هر موقعیتی ... بخواد تولید مثل کنه با حیوون هیچ فرقی نمیکنه ! به نظر من پدر یا مادر بودن لیاقت می خواد! خیلی ها لیاقت فرزند دار شدن رو ندارن! هر انسانی که به دنیا میاد باید تا یه سنی حامی داشته باشه ! نه فقط صرف اینکه شکمشو سیر کنه ! که اگه اینطور باشه دنیای انسان ها با دنیای حیوونا فرقی نداره! مهمتر از شکم فرهنگ و اخلاق و شعوره که باید یه انسان داشته باشه و لازمش داشتن پدر و مادر با این خصوصیاته! از یه طرف هم نه ! مهمترین خصوصیت یک انسان داشتن آزادیه! نمیشه حق تولید مثل رو از یه انسان گرفت ! 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم همه تواناییه پدر یا مادر شدن رو ندارن خیلیا اختلالات روانی دارن...بچه هاشون و مورد اذیت و آزار قرار میدن ....خب اون بچه چه گناهی کرده که بابای روانیش بهش تجاوز کرده ؟ یا مادر مجنونش پوستشو با سیگار یا قاشق داغ میسوزونده! به نظر من این جور ادما حق بچه دار شدن ندارن به نظرم تو این موارد ازادی دیگه معنی نداره در ضمن یه عده دیگه هم هستن که وجودشون برای جامعه خطرناکه اون افراد هم مثل خودشون و تولید نکنن خیلی بهتره! 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ نه همه نباید بچه دار بشوند اون عده که کودک آزاری میکنند واقعا لیاقت ندارند که بچه دار بشوند.......باید دستگاه تولید مثلشونو از کار انداخت تا عقده های روانیشونو نتونند سر یک طفل معصوم خالی کنند........ سؤاستفاده گرا نباید بتونند تولید مثل کنند.... 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ کی باید تشخیص بده که لیاقت دارند یا نه؟ 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ کی باید تشخیص بده که لیاقت دارند یا نه؟ هیچ کس نمی تونه تشخیص بده یا به عبارتی دخالت کنه. جز خودشون. (چون تو حریم شخصی افراد به نوعی وارد شده.) و خودشون هم که مثل همه انسان ها که خودشون رو مُحق می دونن حق رو به خودشون می دن و این اجازه رو برای خودشون قائل ان. پس در نهایت هیچ اتفاقی نمی افته. و به عبارتی بیگناهی به دنیا میاد 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ به نظرم همه حقشو دارن....فقط به شرط تعهد و تشکیل یک خانواده. قانون هم گویا همینو میگه... 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ هیچ کس نمی تونه تشخیص بده یا به عبارتی دخالت کنه. جز خودشون. (چون تو حریم شخصی افراد به نوعی وارد شده.)و خودشون هم که مثل همه انسان ها که خودشون رو مُحق می دونن حق رو به خودشون می دن و این اجازه رو برای خودشون قائل ان. پس در نهایت هیچ اتفاقی نمی افته. و به عبارتی بیگناهی به دنیا میاد اینکه یه سری طبق نظر شخصی خودشون تصمیم بگیرند برای یکی که ضعیفتره و اجبارش کنن به کاری و حق طبیعیشو بگیرند درست نیست مثلا از نظر بعضی ها الان ما لیاقت خیلی چیزا رو نداریم و در صورتی که حقمونه، ازمون گرفتنش...ولی ناراضیم (مسائل سیاسی اجتماعی و ... ) اونم مثل همین میشه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ همه حق تولید مثل حداقل 1 بچه رو دارند ، سئوال اینه که همه حق بزرگ کردن بچه رو دارن یا نه؟ 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ فکر میکنم حق طبیعی همه باشه.... اما اونایی که مریضی های خاص و لاعلاج و قابل انتقال به نوزاد رو دارن.... باید واسه تولید مثلشون یه فکری کرد... به وجود اومدن یه نوزاد که ایدز داره...یا معلول جسمی و حرکتی هست...اصلا خوب نیست... فقط باعث میشه که یه زندگی سخت رو تجربه کنه... ..... یه عده هم هستن که اختلالات روانی دارن و کلن صلاحیت ندارن واسه بچه دار شدن.... 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ اوهوم..منم همینو میگماینکه یه سری طبق نظر شخصی خودشون تصمیم بگیرند برای یکی که ضعیفتره و اجبارش کنن به کاری و حق طبیعیشو بگیرند درست نیست مثلا از نظر بعضی ها الان ما لیاقت خیلی چیزا رو نداریم و در صورتی که حقمونه، ازمون گرفتنش...ولی ناراضیم (مسائل سیاسی اجتماعی و ... ) اونم مثل همین میشه طبق نظر شخصی تصمیم گرفتن برا یک عده ضعیف ......آره حرفت درسته. اما توی پست قبلی منظور من این بود که شرایط فعلی همه جای دنیا طوری هست که این حق به همه داده می شه . توضیح دادم که چرا این حق برای هر کسی وجود داره. اما به نظر خودم نباید این طور باشه....... 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ فکر میکنم حق طبیعی همه باشه....اما اونایی که مریضی های خاص و لاعلاج و قابل انتقال به نوزاد رو دارن.... باید واسه تولید مثلشون یه فکری کرد... به وجود اومدن یه نوزاد که ایدز داره...یا معلول جسمی و حرکتی هست...اصلا خوب نیست... فقط باعث میشه که یه زندگی سخت رو تجربه کنه... ..... یه عده هم هستن که اختلالات روانی دارن و کلن صلاحیت ندارن واسه بچه دار شدن.... راجع به این اختلال روانی می گی منظورت چیه؟ یعنی طرف حتما باید شیزوفرنی داشته باشه تا این صلاحیت ازش گرفته بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ راجع به این اختلال روانی می گی منظورت چیه؟یعنی طرف حتما باید شیزوفرنی داشته باشه تا این صلاحیت ازش گرفته بشه؟ حتما نباید شیزوفرنی داشته باشه... کلن کسیکه از لحاظ روحی؛ روانی آدم متعادلی نیست....منظورم بود.... من نگفتم یه نوع بیماری خاص روانی داشته باشه... کلن کسی که نتونه از لحاظ روحی روانی ثبات درستی داشته باشه... در نتیجه پدر و مادر خوبی هم نیست....و ممکنه به بچه صدمه بزنه.... مثل قاتلهای زنجیر ه ای...یا کودک آزارها و..... ...... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی از دوستان برای نظراتشون... البته تولید مثل حق هر فردی هست و باید آزاد باشه... در این هیچ شکلی نیست... ولی این در صورتی هست که بچه دار شدن برای جامعه خرجی بر نداره... کسی که بچه دار میشه نه تنها نسبت به فرزندانش متعهد هست بلکه نسبت به جامعه هم متعهد میشه... این دیگه بحث آزادی رو نمیپذیره... من فکر میکنم که برخی دوستان معیار های لازم برای حق تولید مثل رو خیلی سطح پایین دسته بندی کردند... از نظر من مواردی که بهشون اشاره شد خیلی خیلی ابتدایی هستند... کودکانی که با مشکلات مختلف رو به رو هستند در خانواده هایی زندگی میکنند که بیشتر اون معیار هایی رو که دوستان فرمودند رو دارند... با این حال مورد سوء استفاده قرار میگیرند... آزار میبینند... دچار مشکلات مختلف روانی میشند و حتی در خیلی موارد دچار کمبود های فیزیولوژیک هستند... افرادی که در این شرایط بزرگ میشند برای جامعه خطرناک هستند... ما برای ازدواج به خیلی مسائل توجه میکنیم... در صورتی که ازدواج در مقابل تولید مثل مسئله ی خیلی خیلی ساده تری هست... چطور باید به افراد به این راحتی اجازه بدیم که بتونند هر زمان و در هر شرایطی که میل داشتند تولید مثل کنند و جان و آینده ی فرد دیگری رو به خطر بندازند ؟ از نظر بنده این مسئله که معیار های لازم برای تولید مثل غیر قابل اندازه گیری هستند کاملا نادرست هست... به نظر من به راحتی میشه مشخص کرد که چه افرادی میتونند تولید مثل کنند و چه افرادی نباید تولید مثل کنند... یک مرد معتاد و یک زن .... هم فکر میکنه باید فرزندی داشته باشه... و اگر بهش بگید که نباید فرزندی داشته باشی در جواب شما همین حرف رو میزنه که این حق من هست و زندگی شخصی من و من میتونم مشخص کنم... ولی این برای جامعه بسیار خطرناک هست و ربطی به حق افراد و کانون خانواده و زندگی شخصی نداره... منظور من در این تاپیک این بود که یک سیستم دولتی رو برای این مسئله بررسی کنیم... مسلما این سیستم در جامعه ی ما وجود نداره... در جوامع دیگر هم این مسئله تازه داره در موردش بحث میشه... الان نمیتونم با جزئیات توضیح بدم و حرفم رو خوب بیان نکردم... ولی فردا در مورد این مسئله بیشتر بحث میکنیم... 12 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ همه حق تولید مثل حداقل 1 بچه رو دارند ، سئوال اینه که همه حق بزرگ کردن بچه رو دارن یا نه؟ آفرین... منظور من همین بود... منظور از تولید مثل خود عمل تولید مثل نیست... منظور نگهداری اون بچه هست... آیا به نظر شما همه باید اجازه ی این رو داشته باشند ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده