رفتن به مطلب

مزاحمت(فرهنگ آپارتمان نشینی)

ooraman

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستای عزیزم

با توجه به این که الان خیلی از ماها تو آپارتمان زندگی میکنیم و مخصوصا توی شهرهای بزرگتر دیگه زندگی تو خونه های ویلایی راحت و خوشگل :ws37: امکانش کمتر شده

چقدر سعی میکنید مراعات حال همسایه هاتونو بکنید و به قول معروف فرهنگ آپارتمان نشینی رو رعایت کنید؟

مثلا همین الان چی شد که من به ذهنم رسید این تاپیک و بزنم ؟

یکی از همسایه ها که دستی هم در موسیقی و آواز داره به نظر میاد در یک میتینگ شبانه آنچه در توان داره رو جمع کرده تو حنجره و داره کل ساختمان و مورد فیض قرار میده اصلانم براش مهم نیست که ساعت 2 نصفه شبه!

شما چقدر مراعات میکنید ؟ اصلا اینکار و میکنید یا فک میکنید 4 دیواری اختیاری و :

_دوست دارم صدای ضبطمو زیاد کنم !

_چیکار کنم؟ بچمو زندانی کنم؟ ....بچست دیگه ...بدو بدو میکنه وسطاش دو سه تا جیغم میزنه!

_خانم به شما چه مربوطه ...اختیار کفش در اوردنمونم نداریم؟ کفش و دم در در میارن دیگه !بالاخره مردن پاشون بو هم میده!

_خب چیکار میشه کرد؟ آشغال آب داره دیگه ....ممکنه آبش بریزه تو آسانسور ....سرایدار چیکارست پس؟ تمیز کنه!

_و خیلی مسائل دیگه که هر کس ممکنه تو آپارتمان خودشون یا دوستا و اشناهاشون باهاش برخورد کرده باشه .....

• Like 33
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همسایه های تو آپارتمان ما خیلی خوبن ، واقعا رعایت میکنن :wubpink:

خودمونم تا یه یکم شلوغ میکنیم بابام میگه هیس مراعات همسایه ها رو کنین:4chsmu1:

ولی تا دلت بخواد این همسایه رو برو یی ها بی ملاحظه هستن:icon_pf (34): آشغالاشونم میزارن جلو در ساختمون ما:icon_pf (34): چند دفعه تذکر دادیم باز هم روشون کم نمیشه:banel_smiley_4:

ساعت 2 مهموناشون میریزن تو کوچه تازه خدافظیشون شروع میشه

دادو هوار میکنن موقع خدافظی:icon_pf (34): بچه هاشونم یادشون میوفته بازی کنن نصف شب

• Like 14
لینک به دیدگاه

من كه خودم كلا دارم از دست همه حرص ميخورم

بابام بيچاره مياد در پاركينگو ببنده...يه صداي كوچولو ميده هي بهش غر ميزنم كه نصفه شبه...چه خبرته :4chsmu1:

همسايه هامون خوبن خداروشكر...البته شبا خوبن!

چون خيلي زود ميخوابن :ws3:

ولي تو طول روز يا صداي بچه هاشون مياد كه دارن ميزنن تو سر و كله هم...يا خودشون دوس دارن با صداي بلند آهنگ گوش بدن

يه وقتاييم كه پسر همسايمون ميخواد ببينه باند ماشينش چقد توانايي داره :icon_pf (34):

ديروزم كه وااااااااي!

همسايه روبروييمون جشن گرفته بودن...نابود شديم :icon_pf (34):

• Like 11
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4: همسایه های ما خوب بودن تا پارسال

پارسال همین موقع ها یه خانواده نامحترم از خلخال کوچ کردن بیان رشت

خودشون 5 نفر بودن

زن و شوهر و سه تا بچه که فک کنم بزرگه ابتدایی بود

ببینین چی کشیدیم:banel_smiley_4:

اینا به کنار

فک کنم باید اهالی خلخال رو شرح بدم براتون

هرجا میرن عینهو دمشون تمام ایل و فامیلشونم باهاشون میره

اینا که پنج نفر بودن باور کنین گاهی 10 تا ماشین مهمونم داشتن (همه ماشینام پر):banel_smiley_4:

بازم همه به کنار نتونستن خودشون دووم بیارن و رفتن سر 6 ماه به همون خلخال

خونه رو دادن به فامیلشون یا آشناشون یا هر کوفتی

الان باور کنین دقیق یه ماهه فک کنم دارن واحد 100 متری رو ازش سه چهارتا واحد در میاره بفروشه:w58:

انقد عمله بنا ریخته تو خونه آدم کف میکنه

همین دیشب ساعت یک دریل برداشته بودن داشتن دیوار سوراخ میکردن:w74:

آخرش زنگ زدیم 110 گفتیم پارتی دارن اومدن یکم پرس و جو و اینا اینام لال شدن پلیسام رفتن:banel_smiley_4:

• Like 13
لینک به دیدگاه

آخی چه گناه دارید همتون

ما هنوز خونه شخصی و حیاط دار داریم ولی پشت خونمون توی کوچه آپارتمان هست

چند شب پیش تولد داشتند تا 12 شب ترقه میزدند:banel_smiley_4:

دیشب هم خونه روبرویمون مولودی داشتند بعد مهمونهاشون ساعت 1 شب که اومدند بیرون تازه یادشون اومده بود جیغ بزنند و کل بکشند..........

• Like 13
لینک به دیدگاه

راسش ما ی همسایه داریم بابای بچه بیشتر از بچه سرو صدا داره :ws3:

بچه ه میره تو کوچه بازی .. بعد نمیدونم چی میشه یهو باباهه سرشو از پنجره بیرون میندازه .. داد میزنه

ارشیاااااااااااااااااااااا .. داری چیکاااااااار میکنی :banel_smiley_4:

دست نزن ب اوووووووووون آشغالههههههههه ... زود بیا بالاااااااااا :w00:

..

اینکه داد میزنه براش مهم نیست چه ساعتی هست .. ماشالا چه حنجره ای هم داره

هر روزم این قضیه تکرار میشه :banel_smiley_4: اونم 2 3بار

خدایی صداش تا سر کوچه میره .. خونه ما ک میلرزه .. ما تو خونه :banel_smiley_52:

باز جالبی این قضیه اینه ک همسایه پایینی بیماری قلبی داره !!

• Like 10
لینک به دیدگاه

ما که خونه مون ویلاییه

چهار دیواری و اختیارییه

صدا ظبط رو زیاد میکنم تا جایی که جون دارم

تا می تونم بدو بدو میکنم

کلا هر کاری بخوام میکنم

4 دیوار و اختیاری

حرفیه :w00:

• Like 10
لینک به دیدگاه

داداشم طبقه پایینه

میگه تو همیشه هم برا خودت اهنگ میزاری هم برا ما

دیگه نیازی نیست ما تلوزیون روشن کنیم

صدا کامل و واضح میرسه پایین :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

راستی یه 8 سالی تو منطقه اپارتمان نشین بودیم در کل حال میداد

اما کلا من خودم به شخصه با هیچ مهممونی و جششن و ترقه و.................

مشکلی ندارم :ws3:

تازه اگه همسایه مون جشنی هم بگیره

خودم هم میرم قاطی میشم و یه قررری به این کمر میدیم :jawdrop: :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

باید همیشه مراعات همسایه ها رو کرد، اما بعضی وقتام باید شرایط همسایه ها رو درک کرد.

فرضاً طبقه بالایی بچه کوچیک داره، بچه نیاز به تحرک داره، نمیتونه ساکت باشه. نمیشه بهش گفت چرا بچت انقدر شلوغی میکنه. باید شرایطشو درک کرد و قبول کرد.

یا اینکه واسه همسایه بغلی بعد یه سال مهمون زیاد اومده یه مثلاً تولدیه چیزیه تا ساعت 1 شب. خب یه شب حالا اینطوری شده. شاید این مهمونای زیاد و سر و صدایی هم که هست، خودش ناراحته و نگرانه که همسایه ها اذیت میشن. ولی نمیتونه به مهموناش بگه، پاشین برین بیرون. یا موقعی که مهمونا میرن بیرون. بگه هیس، حرف نزنین، همسایه ها خوابن. اون مهمونا باید رعایت کنن. یعنی اگه جایی هم مهمونی میریم، مراعات همسایه های اون صاحب خونه هم بکنیم که از چشم صاحب خونه نبینن بعداً.

ما هم تو ساختمونمون تقریباً همه رعایت میکنن. بچه کوچیک شلوغم تو ساختمون نداریم خوشبختانه :ws3:

فقط یکی از همسایه ها هست، قاطیه. ساعت 1،2 شب یهو می بینی داره جیغ و داد میکنه. هرسری هم با یکی مشغول دعواس :banel_smiley_4:

• Like 15
لینک به دیدگاه
باید همیشه مراعات همسایه ها رو کرد، اما بعضی وقتام باید شرایط همسایه ها رو درک کرد.

فرضاً طبقه بالایی بچه کوچیک داره، بچه نیاز به تحرک داره، نمیتونه ساکت باشه. نمیشه بهش گفت چرا بچت انقدر شلوغی میکنه. باید شرایطشو درک کرد و قبول کرد.

یا اینکه واسه همسایه بغلی بعد یه سال مهمون زیاد اومده یه مثلاً تولدیه چیزیه تا ساعت 1 شب. خب یه شب حالا اینطوری شده. شاید این مهمونای زیاد و سر و صدایی هم که هست، خودش ناراحته و نگرانه که همسایه ها اذیت میشن. ولی نمیتونه به مهموناش بگه، پاشین برین بیرون. یا موقعی که مهمونا میرن بیرون. بگه هیس، حرف نزنین، همسایه ها خوابن. اون مهمونا باید رعایت کنن. یعنی اگه جایی هم مهمونی میریم، مراعات همسایه های اون صاحب خونه هم بکنیم که از چشم صاحب خونه نبینن بعداً.

:icon_pf (34): :icon_pf (34):

نمی دونم چرا جدیدا از نظرات ادمین خوشم میاد :icon_pf (34): :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4:اينا كه تعريف كردين كه خوبه همسايه ما 5نفر هستن هيچ كدوم كليد ندارن ساعت 2 بامداد زنگ درو ميزنن حالا مزاحمت هاي ديگه به كنار چشم ندارن ببينن كه چراغها خاموش هست :icon_pf (34):منم زنگ خونه رو قطع كردم :ws3:با لقد 2 بامداد ميزنن به در تا در باز بشه :jawdrop:بعد به روي خودشون هم نميارن تازه ميگن ما خيلي با فرهنگيم :ws28:

ما شوديم سوپر ماركتشون شب و روز هم نداره تازگيها نون هم ميخوان :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

خونه مام شخصیه ، ویلاییه ، 2 ساله به صورت شگقفت انگیزی پر بچه شده کوچمون :w58: 14 تا خونه هست ، عصرا 14-15 تا بچه تو کوچه دارن میزنین تو سر و کول هم ، ما که بچه بودیم دنبال همبازی بودیم الان اینطوریه ، بعد تو این شهر ما یک عده افراد غیر بومی که نمیخوام بهگم کجایی و کی هستند ، وجود دارند ، بویی از فرهنگ و ادب نبردن ، بسیار وحشی تشریف دارند و خیلی کم بین اینا انسانی پیدا میشه که مثلا موقع صحبت کردن با موبایل تو تاکسی نعره نکشه !! :hanghead: از فرهنگ آپارتمان رسیدم به تاکسی!! :ws3:

اوه اوه یکیش یادم رفت ، تو کوچمون یکی از همون قشر نیمچه محترم اومدن 6-7 ماهه ، مثلا اینا بچه که از مدرسه میاد به جان خودم بی اغراق 1-1.5 ساعت باید با سنگ در رو بکوبه تا به روش باز کنن:w58: چندین بار اعتراض کردیم مگه حالیشون میشه؟ :w58: اونروز بابام داشت جلو در گلکاری میکرد ، این همسایه ها یک کیسه نون خشکی رو از حیاط پرت کرد وسط کوچه (قانون جنگل!!!!:w58:) ، بابام هم رفت درشون رو زد که بگه بیاین بردارین ، طبق معمول در رو باز نکردن!! بابای منم کیسه رو برداشت پرت کرد تو حیاطشون:ws3: ؛ دلم خنک شد :ws3:

تو عالم همسایگی ؛ ممکنه یکی تولدی ؛ جشنی ؛ مهمونیی جیزی داشته باشه ؛ باید تحمل کرد ، یا وقتی بچه کوچیک دارن که نمیشه بچه رو خفه کرد ؛ ولی این که طرف گاو باشه ؛ قابل تحمل نیست و باید رامش کرد گاوه رو :whistle:

خلاصه فرهنگ چیز خوبی است و من فرهنگیان را دست دارم (مقام معظم حامدی)

• Like 9
لینک به دیدگاه
خونه سازی پشت دیوار اتاقت از همه چی بد تر :ws44:

crysmiley1.gifcrysmiley1.gifcrysmiley1.gif

درکت میکنم....من هر روز با سر و صدای خونه سازی همسایه چسبیده به دیوار اتاقم بیدار میشم....

خیلی وحشتناکه انگار میدون جنگه... crysmiley1.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
crysmiley1.gifcrysmiley1.gifcrysmiley1.gif

درکت میکنم....من هر روز با سر و صدای خونه سازی همسایه چسبیده به دیوار اتاقم بیدار میشم....

خیلی وحشتناکه انگار میدون جنگه... crysmiley1.gif

:icon_pf (34):

من 3 ماه صدای خراب کردن خونه تحمل کردم الان هم یک ماه ساختنشوcrysmiley1.gif وقتی دیوار خراب می کردن زمین اتاق من می لرزید از شدت صدا:ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه

وای وای...نگو......تو راه پله میری....میبینی جای کیسه زباله..قطرات ابی که ازش چکیده.....حالا هی بهشون بگو رعایت کنین.....:w00:

یا میرن بیرون ...در خونه رو شَتَرَرَرَرَرَرَرَرَرَق!!!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34):

ما همسایه بغلیمون...عطسه میکنه..اینگار وسط خونه ما نشسته عطسه کرده......:ws28:

یا همینجوری بلند بلند حرف میزنن...میخندن........البته اپارتمان ما همه ینی اکثرا پیرن......

اما این همسایه بغلیمون سوژه اییه:ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):

من 3 ماه صدای خراب کردن خونه تحمل کردم الان هم یک ماه ساختنشوcrysmiley1.gif وقتی دیوار خراب می کردن زمین اتاق من می لرزید از شدت صدا:ws44:

خراب کردن خونه خیلی وحشتناک بود...

من هر روز صبح کوچ میکردم اتاق مامانم اینا....crysmiley1.gif

از امروز دارن بتن میریزن...باید صدا میکسر و بنوتنیر رو تحمل کنم....

از 7 صبح میان تا 8 شب ....crysmiley1.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

خوشبختانه تو خونه آپارتمانی ساکن نیستیم ............ اما واقعا خوبه همسایه ها مراعات همدیگر رو بکنن ....

گاهی تو کوچه ی ما سروصدای زیادیه ( سرظهر :icon_pf (34):) اخر شب هم رفت و امد کامیون سرسام آوره

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...