samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان اين دوره مسابقه رو با تعداد كمي عكس آغاز ميكنيم اميد است كه در دور بعدي تعداد عكسا بيشتر شود جوایز مسابقه به شرح زیر میباشد نفر اول 150امتیاز چون تعداد شرکت کنندگان کم میباشد تنها به نفر اول جایزه تعلق میگه و همچنین برای اینکه دوستان عزیز شرکت کننده زحمت کشیدند و عکس فرستادند به هر کدام 50 امتیاز تعلق میگیره (با اجازه امین ) عكس1 28 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ کاش مینوشتی که از چه منظر باید بهش نگاه کنیم .... من به 2 رای دادم 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ کاش مینوشتی که از چه منظر باید بهش نگاه کنیم .... من به 2 رای دادم از هر منظري كه دلت ميخواد ....... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ منم رأی بدادم ازاونجایی که عاشق عظمتش هستم به 1 رأی دادم 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ 4:icon_redface:به دلیل فضا عاشقانه کنار عکس 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ رای خود را شوتیدیم صلواااااااااااات 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ منم رای دادم ؛ تا نفر چندم رو مدال میدین؟؟؟؟:shad: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ ما از این جهت که عکس دوم اتصالات و اعضای خرپایی را بسیار زیبا نمایش میدهد به 2 رای دادیم 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (44)::icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ اطلاع رسانی ضعیف بود مگرنه منم شرکت میکردم عکسام هم تو امضام(سیاه خان و من ، من و سیاه خان) هست.یکی از بچه ها هم بهم گفت ولی من پیدا نکردم. خیلی باحالید. 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی چی اصلا ؟ این عکس چهارم خارج از موازین شرع بوده و موضوع دیگری را دنبال مینمود :167: کی پاسخگویی چنین بیشرمی بزرگی در جامعه مجازی گروه برق میباشد ؟ :167: اِ اِ اِ سمانه توییییی ؟ اشکال نداره باباژون من به 1 رای بدادم 6 لینک به دیدگاه
خانم شهرساز 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ من به یک رای دادم هم خوشجل تره هم اوبوهت داره 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ 4:icon_redface:به دلیل فضا عاشقانه کنار عکس منحرف:w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده