- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، گوساله ماده شبیه سازی شده که رزیتا آی.اس.اِی نام دارد، نخستین گوساله در جهان است که با 2 ژن انسانی حاوی پروتئینهای موجود در شیر مادر متولد میشود. این گوساله در موسسه ملی فناوری کشاورزی آرژانتین متولد شده و هنگامی که به سن بلوغ برسد، شیری مشابه شیر انسان تولید خواهد کرد. به گزارش تلگراف، آدریان موتو یکی از محققانی که روی این طرح کار کرده است، گفت: هدف از افزودن 2 ژن انسانی یعنی پروتئین لاکتوفرین و لیزوزیم، بهبود ارزش غذایی شیر گاو است که هر 2 خاصیت ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارند. موسسه ملی فناوری کشاورزی آرژانتین برای این شبیهسازی با دانشگاه ملی سن مارتین این کشور همکاری کرده است. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه آورین چند وقت دیگه زن هم شبیه سازی میکنن برای بچه دار شدن !!!!!! 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه آورین چند وقت دیگه زن هم شبیه سازی میکنن برای بچه دار شدن !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوبه آورین چند وقت دیگه زن هم شبیه سازی میکنن برای بچه دار شدن !!!!!! :w74:اونجا نمیذاری اسپم کنیم خودمونو تخلیه کنیم بعد میای ولایت ما خودتو تخلیه میکنی؟:w589: الان خودمم اسپم کردم :ws18:اعصاب نمیذارید که واسه آدم:ws18: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ :w74:اونجا نمیذاری اسپم کنیم خودمونو تخلیه کنیم بعد میای ولایت ما خودتو تخلیه میکنی؟:w589:الان خودمم اسپم کردم :ws18:اعصاب نمیذارید که واسه آدم:ws18: شرمنده اگه اسپم تلقی شد ولی من نظرم و نوشتم اگه فکر میکنید اسپم دو پستم حذف بشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده