رفتن به مطلب

نظر شما در مورد شبکه فارسی1

Mr. Specific

آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با سیاست شبکه فارسی1 موافق هستید؟

ارسال های توصیه شده

ورژن بی بندو باریه فیلم هندیه!!:banel_smiley_4:

ولی من ازش یه چیزی یاد گرفتم اینکه فرهنگ کره ها به ما تا حدودی شبیهه!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 102
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از نظرم اصلا خوب نیست من یکی از بچه های اقوامم یه فحشایی از همین فارسی وان یاد گرفته که ادم دهنش باز میمونه

باید به پدر و مادرش آفرین گفت که دارند بهش بزرگترین لطف رو میکنند...

هیچ چیز مثل آزادی های اینچنینی برای یک بچه که عقلش هنوز کامل نشده و داره شکل میگیره سازنده نیست واقعا...

• Like 3
لینک به دیدگاه
منظور شما اینه که هر کس مسئول خودشه!!!

شما فکر کنم از اون پرو پا قرصایی هاااا

که تعصب هم داره

به هر حال ربطی به بیت المال نداره

اگه در چارچوب تاپیک جواب بدید اصلا سیاسی نمیشه

من قول میدم

چون ربطی به سیاست نداره

در حال حاضر مخاطب اصلی این سریال خانم ها و دختر ها هستند و نه مردان

برای سرگرم کردن مردم باید مردا که بیشتر در مسائل سیاسی دخالت دارند رو سرگرم کنند نه خانم ها رو!!!!

حالا این هم نظر شما بود دیگه

من نگاه میکنم البته فیلمهای برزیلیش واقعا بعضی هاش خیلی مزخرفه .........

مامانمم نگاه میکنه.... :banel_smiley_4:

دلم نمیخواد بخاطر یک شبکه که داره سریال نشون میده یک عده بشینند و هرکسی رو که برنامه های اونو نگاه میکنه نادان و بی فرهنگ و .... هرچیزی که دلشون میخواد نسبت بدهند.....

آقا تو دوست نداری نگاه نکن چکار به فهم و شعور باقی مردم دارید آخه..........:w00:

ما تو خونمون بچه کوچیک نداریم تأثیر سو ندیدم......... دوستمم بچه دبستانی داره ولی روی اونم تأثیر بد ندیدم آخه کی میخواهید باور کنید که اگر بچه تون رو نتونید درست کنترل کنید بیشترین ایرادش از خودتونه نه جامعه و ماهواره:w00:

کی قراره یاد بگیرید که هرچیزی نکات مثبت هم داره همش منفی نیست..........:w74:

شماها یکسری دانشمند و خاص هستید و گل سرسبد جامعه که هر چیزی به مذاقتون خوش نیاد مشکل داره و عیب داره ..........

موفق باشید....با نرفتن داخل گود نباید توقع داشت پیروز در بیاید:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

منم دل خوشی از این شبکه ندارم

البته نمیگم نگاه نکردم ....قبلا میدیدم الانم چون مامانم نگاه میکنه صداش دائما تو خونه پخشه!

به نظر منم خیلی مخرب واعتیاد اوره ...خیلیا با اینکه میدونن تاثیر سوء داره ولی نمیتونن نگاه نکنن ....یا همین الان اگه به کسایی که ازش انتقاد هم میکنن بگی شبکه شو تحریم کن و دیگه نبین شاید بیشترشون این کار و نکنن!

به نظر منم به طرز وحشتناکی تاثیر مخرب داره ....دختر بچه ها پسر بچه ها از شخصیتای بچه این شبکه یاد گرفتن دنبال دوست پسر و دوست دختر میگردن ....اونم از 8-9 سالگی و حتی کمتر !:w58:

برای نوجووونا و جوونا هم که قبح بعضی روابط و از بین برده !

ما تو خونمون بچه کوچیک نداریم تأثیر سو ندیدم......... دوستمم بچه دبستانی داره ولی روی اونم تأثیر بد ندیدم آخه کی میخواهید باور کنید که اگر بچه تون رو نتونید درست کنترل کنید بیشترین ایرادش از خودتونه نه جامعه و ماهواره:w00:

ولی من با این قسمت حرفات موافق نیستم شهدخت ....

رسانه مهم ترن تاثیر و رو ذهن و عملرکرد مردم داره

وقتی یه موضوعی روزی 5-6 ساعت برات تکرار بشه کم کم مغزت به طور کامل میپذیرتش ....

موضوع اصلا فقط بچه ها نیستن

بزرگتر ها هم تحت تاثیر هستن !

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم دل خوشی از این شبکه ندارم

البته نمیگم نگاه نکردم ....قبلا میدیدم الانم چون مامانم نگاه میکنه صداش دائما تو خونه پخشه!

به نظر منم خیلی مخرب واعتیاد اوره ...خیلیا با اینکه میدونن تاثیر سوء داره ولی نمیتونن نگاه نکنن ....یا همین الان اگه به کسایی که ازش انتقاد هم میکنن بگی شبکه شو تحریم کن و دیگه نبین شاید بیشترشون این کار و نکنن!

به نظر منم به طرز وحشتناکی تاثیر مخرب داره ....دختر بچه ها پسر بچه ها از شخصیتای بچه این شبکه یاد گرفتن دنبال دوست پسر و دوست دختر میگردن ....اونم از 8-9 سالگی و حتی کمتر !:w58:

برای نوجووونا و جوونا هم که قبح بعضی روابط و از بین برده !

ولی من با این قسمت حرفات موافق نیستم شهدخت ....

رسانه مهم ترن تاثیر و رو ذهن و عملرکرد مردم داره

وقتی یه موضوعی روزی 5-6 ساعت برات تکرار بشه کم کم مغزت به طور کامل میپذیرتش ....

موضوع اصلا فقط بچه ها نیستن

بزرگتر ها هم تحت تاثیر هستن !

خب چرا ماها نباید چیزهای خوبشو یاد بگیریم......

چرا مردم ما اینقدر بسته هستند که هرچیزی رو که میبینند فقط نکات فرعی و منفیشو میبینند......

مثلا فیلمهای کره ایشو اگر دیده باشی توش احترام و حفظ حریمها رعایت شده .. استفاده از محصولات وطنیشون و ......

حتی فیلمهای مخربشونم آخرش اونی که خوبه هیچ وقت باعث خراب شدن زندگی طرف مورد علاقهش نمیشه.......

این چیزیها رو قبل از فارسی 1 از توی وجود مردم ما پریده.......

دیگه کسی مسئول کارههای خودش نیست فقط درحال پیدا کردن مقصر هستیم......

ولی اون کفار تحت هر شرایطی مسئول سهل انگاری خودشون هستند.........

باید قبول کنیم که ایرانیها فقط دنبال مقصر بودند و هستند همیشه.........

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصلا موضوع ارتباطی با تعصب نداره

خارج از کشور برنامه هایی که پخش میشه رده سنی داره اگه یه برنامه ای برای نوجوان 12 تا 18 سالس یه بچه حق دیدن اونو نداره متاسفانه والدین این روزا هیچ نظارتی رو این مسائل ندارن چرا؟ واقعا معلوم نیست بچه ها رو به امان خدا رها کردن میخوان چی بار بیاد...

این فارسی 1 نه برای بچه ها واسه بزرگ سال ها هم بسیار چندش آور و زنددست

کانالیه که گند میزنه به تمام هنجار های اجتماعی ما اصلا مقایر با تمام تابوهای ماست

من خودم به هیچ وجه با دید مذهبی به این قضیه نگاه نمیکنم دیدم کاملا اجتماعیه و با این دید میگم این شبکه بدترین تاثیر هارو داره روی فرهنگ و ذهن مردم ما میذاره شبکه ای که توش خیانت یه امر خیلی طبیعی محسوب میشه!!!!!!!

من جدا از این شبکه متنفرم اوایل دنبال میکردم ولی بعد که متوجه شدم چه فاجعه ای هست دیگه سراغش نرفتم

امیدوارم نابود بشه این ملت اینقد این خزعبلاتو دنبال نکنن

به نظر من واقعا این برنامه ها با هدف تخریب و فاسد کردن افکار عموم جامعه جهان سومی پخش میشه و در این سیاست پلیدش موفق هست

• Like 1
لینک به دیدگاه
من نگاه میکنم البته فیلمهای برزیلیش واقعا بعضی هاش خیلی مزخرفه .........

مامانمم نگاه میکنه.... :banel_smiley_4:

دلم نمیخواد بخاطر یک شبکه که داره سریال نشون میده یک عده بشینند و هرکسی رو که برنامه های اونو نگاه میکنه نادان و بی فرهنگ و .... هرچیزی که دلشون میخواد نسبت بدهند.....

آقا تو دوست نداری نگاه نکن چکار به فهم و شعور باقی مردم دارید آخه..........:w00:

کی قراره یاد بگیرید که هرچیزی نکات مثبت هم داره همش منفی نیست..........:w74:

شماها یکسری دانشمند و خاص هستید و گل سرسبد جامعه که هر چیزی به مذاقتون خوش نیاد مشکل داره و عیب داره ..........

موفق باشید....با نرفتن داخل گود نباید توقع داشت پیروز در بیاید:icon_gol:

باز هم بی ربط بود

خودت رو کنترل کن...

زدی توی خاکی

خانم دانشمند

لینک به دیدگاه
خب چرا ماها نباید چیزهای خوبشو یاد بگیریم......

چرا مردم ما اینقدر بسته هستند که هرچیزی رو که میبینند فقط نکات فرعی و منفیشو میبینند......

مثلا فیلمهای کره ایشو اگر دیده باشی توش احترام و حفظ حریمها رعایت شده .. استفاده از محصولات وطنیشون و ......

حتی فیلمهای مخربشونم آخرش اونی که خوبه هیچ وقت باعث خراب شدن زندگی طرف مورد علاقهش نمیشه.......

این چیزیها رو قبل از فارسی 1 از توی وجود مردم ما پریده.......

دیگه کسی مسئول کارههای خودش نیست فقط درحال پیدا کردن مقصر هستیم......

ولی اون کفار تحت هر شرایطی مسئول سهل انگاری خودشون هستند.........

باید قبول کنیم که ایرانیها فقط دنبال مقصر بودند و هستند همیشه.........

چیزاهای خوبش رو مثال بزن..

فقط 1 دونه بگو برای تنویر افکار عمومی

لینک به دیدگاه

یه چیز جالب بگم

محض اطلاع شهدخت خانم

یکی از اوقام نزدیک من توی شیراز قاضیه..

میگه درصد طلاق خیلی رفته بالا

حالا یه مثال میزنم که کف کنی

خانمه میخواست طلاق بگیره و دلیلش این بود.. که همیشه به شوهرش گیر میداد که هیکل و قیافه شوهرش باید شبیه به سالوادور باشه!!!!!!

این رو چی میگی؟

مگه اینا هم بچه بودند؟؟؟

خیلی از این دست مسائل وجود داره

نه من منفعتی توی تخریب فارسی1 دارم و نه شما ضرری از گفتن واقعیت خواهی دید!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

مگه زمان شاه تلویزیون از این چیزها نشون نمیداد. مگه فیلم فارسی های اون زمان کم بدآموزی داشتن؟ برین از بزرگترهاتون بپرسین.مثلا همون زمان تلویزیون روزهای زندگی نشون میداد. مامانم میگه همه اش خیانت بود. عین سریالهای فارسی1. خب چرا طلاق از الان کمتر بود؟ دلیل طلاق فارسی 1 نیست.

دلیلش نداشتن مهارت زندگی هست. دلیلش ازدواج بدون فکره. دلیلش اینه که ملت نمیدونن چی میخوان. نمیدونن چرا ازدواج میکنن. نمیدونن چرا از بین میلیون ها نفر دارن با این آدم به خصوص ازدواج میکنن. به این نتیجه نرسیدن طرفشون براشون بهترین فرد ممکن هست. هیچ ارتباط روحی خاصی بین خیلی از زوجها قبل از ازدواج نیست. مسائل اقتصادی هم خیلی مهم هستن. فارسی1 شده ماله که بکشن رو این چیزا. :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه چیز جالب بگم

محض اطلاع شهدخت خانم

یکی از اوقام نزدیک من توی شیراز قاضیه..

میگه درصد طلاق خیلی رفته بالا

حالا یه مثال میزنم که کف کنی

خانمه میخواست طلاق بگیره و دلیلش این بود.. که همیشه به شوهرش گیر میداد که هیکل و قیافه شوهرش باید شبیه به سالوادور باشه!!!!!!

این رو چی میگی؟

مگه اینا هم بچه بودند؟؟؟

خیلی از این دست مسائل وجود داره

نه من منفعتی توی تخریب فارسی1 دارم و نه شما ضرری از گفتن واقعیت خواهی دید!!!

مگه زمان شاه تلویزیون از این چیزها نشون نمیداد. مگه فیلم فارسی های اون زمان کم بدآموزی داشتن؟ برین از بزرگترهاتون بپرسین.مثلا همون زمان تلویزیون روزهای زندگی نشون میداد. مامانم میگه همه اش خیانت بود. عین سریالهای فارسی1. خب چرا طلاق از الان کمتر بود؟ دلیل طلاق فارسی 1 نیست.

دلیلش نداشتن مهارت زندگی هست. دلیلش ازدواج بدون فکره. دلیلش اینه که ملت نمیدونن چی میخوان. نمیدونن چرا ازدواج میکنن. نمیدونن چرا از بین میلیون ها نفر دارن با این آدم به خصوص ازدواج میکنن. به این نتیجه نرسیدن طرفشون براشون بهترین فرد ممکن هست. هیچ ارتباط روحی خاصی بین خیلی از زوجها قبل از ازدواج نیست. مسائل اقتصادی هم خیلی مهم هستن. فارسی1 شده ماله که بکشن رو این چیزا. :banel_smiley_4:

مرسی از مریم که جوابتو داد.......:banel_smiley_4:

وقتی طلاق دادن اینقدر راحت شده که البته من بعید میدونم و من گفتم بعضی ها که تحت تأثیر سو قرار میگیرند ریشه در چیزیهای دیگه داره ...........

خب یکم این مردها به خودشون برسند تا زنهاشون تقاضای طلاق نکنند...

لطفا دیگه ازاین دلیلهای بچگانه برای من نیار اسماعیل خان......اینها رو که مثال میزنی من دلم میخواد به حال تو و کسانی که اینها رو باور میکنند گریه کنم فقط همین:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
چیزاهای خوبش رو مثال بزن..

فقط 1 دونه بگو برای تنویر افکار عمومی

گفتم میتونی بری بخونی ازاول تا بفهمی کدومشون خوب هستند...

ولی کلا جزو اشخاصی هستی که نمی خوای قبول کنی ممکنه طرز فکرت اشتباه باشه و حرفم فقط حرف تو باید باشه پس ترجیح میدم باهات دیگه بحث نکنم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شبکه ای که از آرم ها اخطار استفاده نمیکنه حرفه ای نیست ، همه شبکه های حرفه ای تو دنیا دارن از آرمهای مخصوص اطلاع رسانی که نشون دهنده نوع برنامه هست استفاده میکنن ، تلوزیون حق نداره صحنه های بزرگسالانه یهویی برای خانواده ای که نشستن همه میبینن پخش بکنه ، معمولا برنامه های اینچنینی رو آخر شب و با لوگو های +13 ، +7 و گاها +18 نشون میدن . یا حتی صحنه های با استرس بالا یا ترسناک شدید رو نباید برای بیماران قلبی پخش بکنه که برای این هم لوگوی مخصوص باید بزاره

:icon_pf (44):

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من شرایط اون موقع با الان خیلی متفاوت بوده

اول اینکه مردم از لحاظ اعتقادی با الان فرق میکردن

دوم اینکه به اندازه الان سردرگمی و بی هویتی فرهنگی تومون به وجود نیومده بوده (حالا بماند که این بی هویتی چطور ایجاد شده)

سوم اینکه اون موقع گستردگی رسانه به اندازه الان نبوده یه شبکه نهایتا دو تا شبکه بوده اونم هر کسی تو خونش تلویزیون نداشته

الان ماشالا همه ماهواره دارن از بچه 3 ساله تا مرد 70 ساله با هم میشینن تماشا میکنن!

دیگه اینکه اون موقع به اندازه الان محدودیت وجود نداشته چشمای مردم به قول معروف سیر بوده و هرکسی منشش و خودش تعیین میکرده

وخیلیا تفاوتای دیگه

مرسی از مریم که جوابتو داد.......:banel_smiley_4:

وقتی طلاق دادن اینقدر راحت شده که البته من بعید میدونم و من گفتم بعضی ها که تحت تأثیر سو قرار میگیرند ریشه در چیزیهای دیگه داره ...........

خب یکم این مردها به خودشون برسند تا زنهاشون تقاضای طلاق نکنند...

لطفا دیگه ازاین دلیلهای بچگانه برای من نیار اسماعیل خان......اینها رو که مثال میزنی من دلم میخواد به حال تو و کسانی که اینها رو باور میکنند گریه کنم فقط همین:icon_pf (34):

چرا با هم دیگه لج میکنین؟!!!!!:w58:

به قول اسماعیل هیچ کدوم از ماها از بودن یا نبودن این شبکه نفع و ضرری نداریم

فقط چند نفری نشستیم داریم مشکلاتش و بررسی میکنیم

یعنی فک میکنی اینجور برنامه ها هیچ تاثیری روی تخریب فرهنگ یه جامعه نداره ؟

روی از بین رفتن قبح بعضی چیزا ؟

فک میکنی چطور فرهنگ و تابوهای ما (کاری ندارم تابوها درست بوده یا غلط....به هرحال بوده)در عرض 10-15 سال اخیر یهو انقدر شکسته شده ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

من نظر هیچکدومو قبول ندارم ؛ نه اینکه همه طلاق ها و همه بی فرهنگی ها از فارسی 1 هست ، نه اینکه هیچ تاثیری نداره ، نه تلوزیون میلی کارش درسته که همه رو عقده ای بار بیاره ، نه این کانال که (به قول دوستان) همش خیانت و ایناست و بچه ها رو زیادی تیز بار میاره!

ولی قبول هم ندارم فارسی 1 سازماندهی شده برای غرب زده کردنو و اینا! خوب تابلو هست خانم های محترم عاشق همچین سریال هایی هستند و اون هم اومده سرمایه گذاری کرده رو نصف جامعه که اونها رو مخاطب خودش بکنه .

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من شرایط اون موقع با الان خیلی متفاوت بوده

اول اینکه مردم از لحاظ اعتقادی با الان فرق میکردن

دوم اینکه به اندازه الان سردرگمی و بی هویتی فرهنگی تومون به وجود نیومده بوده (حالا بماند که این بی هویتی چطور ایجاد شده)

سوم اینکه اون موقع گستردگی رسانه به اندازه الان نبوده یه شبکه نهایتا دو تا شبکه بوده اونم هر کسی تو خونش تلویزیون نداشته

الان ماشالا همه ماهواره دارن از بچه 3 ساله تا مرد 70 ساله با هم میشینن تماشا میکنن!

دیگه اینکه اون موقع به اندازه الان محدودیت وجود نداشته چشمای مردم به قول معروف سیر بوده و هرکسی منشش و خودش تعیین میکرده

وخیلیا تفاوتای دیگه

چرا با هم دیگه لج میکنین؟!!!!!:w58:

به قول اسماعیل هیچ کدوم از ماها از بودن یا نبودن این شبکه نفع و ضرری نداریم

فقط چند نفری نشستیم داریم مشکلاتش و بررسی میکنیم

یعنی فک میکنی اینجور برنامه ها هیچ تاثیری روی تخریب فرهنگ یه جامعه نداره ؟

روی از بین رفتن قبح بعضی چیزا ؟

فک میکنی چطور فرهنگ و تابوهای ما (کاری ندارم تابوها درست بوده یا غلط....به هرحال بوده)در عرض 10-15 سال اخیر یهو انقدر شکسته شده ؟

فکرنمیکنید شکسته شدند اون تابوها بخاطر استفاده بی رویه و زیاده از حد اونها بوده......

ما یک دوره انقلاب داشتیم و توی این دوره و تعویضش به مردم کلی فشار اومده ....

تو حاضر بودی با پوشش 10-15 سال پیش بری بیرون

دوره ای که اگر پسری از کنارت هم رد میشد کمیته بهت گیر میداد؟

نمی دونم سنتون به اون دوره گیری دادنهای وحشتناک میرسه یا نه ولی همچین چیزیهای گل و گلابی هم از دست ندادیم که بخوام نگرانشون باشم......

باور کن اگر کشور با همون پوشش 35 سال پیش بود تا الان ماها هم این همه مشکلات نداشتیم....

اون زمانها اگر حجاب اجباری نبود ولی لااقل کنترل روی بچه ها و حتی برنامه های تلویزیون هم بود.......

تمام مشکل ما اینه که الان پوشش ما واجب تراست......

حالا بازم می گوید بی ربطه ولی باور کنید همینه و بس...

خیلی چیزیها جایگزین هم شدند و ماها فقط یاد گرفتیم تقصیرو گردن باقیه بندازیم همین و بس

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نظر هیچکدومو قبول ندارم ؛ نه اینکه همه طلاق ها و همه بی فرهنگی ها از فارسی 1 هست ، نه اینکه هیچ تاثیری نداره ، نه تلوزیون میلی کارش درسته که همه رو عقده ای بار بیاره ، نه این کانال که (به قول دوستان) همش خیانت و ایناست و بچه ها رو زیادی تیز بار میاره!

ولی قبول هم ندارم فارسی 1 سازماندهی شده برای غرب زده کردنو و اینا! خوب تابلو هست خانم های محترم عاشق همچین سریال هایی هستند و اون هم اومده سرمایه گذاری کرده رو نصف جامعه که اونها رو مخاطب خودش بکنه .

منم نگفتم همه طلاقا به این دلیله !

فارسی 1 تازه دو ساله که اومده خیلی قبل تر ازون امار طلاقای ایران بالا رفته بود

دیدن ماهواره بدون هیچ کنترل و نظارتی خصوصا برای بچه ها که شخصیتشون داره شکل میگیره مخربه

برای بزرگسالایی که قدرت تشخیص ندارن هم مخربه !

در مورد رسانه ملی هم که اصلا صحبتی ندارم چون دو سالی میشه که نگاه نکردم!

• Like 1
لینک به دیدگاه

شبکه ای که از آرم ها اخطار استفاده نمیکنه حرفه ای نیست ، همه شبکه های حرفه ای تو دنیا دارن از آرمهای مخصوص اطلاع رسانی که نشون دهنده نوع برنامه هست استفاده میکنن ، تلوزیون حق نداره صحنه های بزرگسالانه یهویی برای خانواده ای که نشستن همه میبینن پخش بکنه ، معمولا برنامه های اینچنینی رو آخر شب و با لوگو های +13 ، +7 و گاها +18 نشون میدن . یا حتی صحنه های با استرس بالا یا ترسناک شدید رو نباید برای بیماران قلبی پخش بکنه که برای این هم لوگوی مخصوص باید بزاره

:icon_pf (44):

آخه خودش سانسور میکنه

درسته بعضی فیلمهاش واقعا بده ولی دیگه فکرنکنم نیازی به آرم اخطار هم داشته باشه

میچینه همچین که اگر اصلیشو ببینی باورت نمیشه..........

ولی حتی بوسه رو هم میچینه..........ولی فقط نمیذاره کل مطلب بره زیر سؤال و خودمون بشینم مثل فیلمهای تی وی ملی بحدسیمشون همین

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...